Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:26:40
|
|
|
|
jovicaa
|
a bila si fina prvih mesec dana, ne mogu da kazem. ali ne mozes dugo da izdrzis.... to je jace od tebe.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:27:10
|
|
|
|
Trcosava
|
no comment... vrili! no comment
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:37:21
|
|
|
|
NadaR
|
Da li je sada bilo dosta? Jesmo li zavrsili ovu temu?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:38:38
|
|
|
|
Tiziana
|
Jao covece, koliko gneva i neke mrznje...kao sto sam vec napisala nisam ni na cijoj strani, ali sam zapanjena kolicinom gneva i potrebom da se toliko isteruju neke stvari zbog jedne po meni bezazlene izjave koja svakoj zeni sa malom bebom prodje kroz glavu u ovom ili onom kontekstu.. niko nije time hteo da izazove ovu salvu ne znam ni ja kako da nazovem cega! a daleko od toga da je htela to da natrlja na nos zenicama koje pokusavaju da ostanu u drugom stanju. pa svaka od nas ima bar jednu(a boga mi i vise od te jedne bliske drugarice,poznanice,koleginice) koja se bori sa istim problemom oko zatrudnjivanja(a ja konkretno imam i drugaricu koja je morala da prekine turdnocu u 7 mesecu, sto je priznacete teze nego bilo sta drugo) i bas iz tog razloga ne bi pisala nisa u cilju da njima bilo sta natrlja na nos.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:39:29
|
|
|
|
jovana13
|
zene zasto se nervirate? Idite dalje, ne obracajte paznju. Verolina je ocigledno toliko jaka da kada bude imala dva dete i kada je prvo bude odbilo zbog bebe recima Bezi od mene,ti imas tvoju bebu, ona ce preko toga preci sa osmehom na usnama. Mi koje nismo dovoljno jake prolete nam svakakve misli. I, jos 1 stvar maslacak nisi odg na onaj moj post da li je tema zaista glupa. Da napomem posto je ovde pik na klanove itd ja nisam ni u jednom klanu samo imam razumevanja jer sam prosla kroz isto. A i da nisam imala bih sigurno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:43:21
|
|
|
|
NadaR
|
Vi mene ignorisete ili sta? Dosta viseee!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:49:00
|
|
|
|
jovana13
|
Nado izvini ja sam kucala poruku kad si poslala post. Necu vise.. Odoh iz teme.. Pozz svima
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:54:05
|
|
|
|
daca77
|
Verka, primiri se...uskoro stizem u BG, pa cu morati da se obracunam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:54:40
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 12:55:12
|
|
|
|
Trcosava
|
sporo mi otvara korisnika, sporo otvara prozor za pisanje pp radovi na sajtu?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 13:20:53
|
|
|
|
Ivanicak
|
Da se zabrani sledeće: 1. da mame postavljaju slike svojih beba, da se one žene koje nemaju bebe ne bi osećale povređenim. 2. da se uopšte priča o bebama na ovom forumu za bebe, da se mame koje nemaju bebe ne bi osećale povređenim 3. da se zabrane teme u kojima mame gledaju kolica, razmatraju prvu garderobu, sve to da se zabrani, jer, zaboga, ako kupimo plišani bodić umesto pamučnog verovatno smo mi loše majke i ne zaslužujemo da imamo decu a one jadne se muče i tako to. 4. da se zabrani sve što može da se zabrani, da se zabrani da žene doje da se one mame koje ne doje ne bi osećale povređenim 5. da sva deca piške u pelene, da se mame čije deca piške u gaće ne bi osećale povređenim. A za Verolinu poseban savet: draga moja, držim te za reč da nećeš više odgovarati u ovoj temi jer mi se baš ne čitaju ponovo tvoje gluposti. I iskreno, da bi izlečila svoju neplodnost koju toliko poturaš drugima pod nos mogla bi prvo da izlečiš svoju psihu. Ženo, zaista imaš problem i dok je tolika količina gneva i nezadovoljstva u tebi nećeš mrduti nigde. Očisti svoju dušu od te mržnje prema svakom ko ti padne pod ruke, nije ti ceo svet kriv niti ijedna majka ovde što je tebe zadesila sudbina kakva jeste. I prestani da se istresaš, idi kod nekog psihijatra malo, popričajte, izleči se. Žao mi je što ti se sve to dešava, ali mi je žao i duge osobe koje moraju da trpe tvoje psihoze.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 13:20:54
|
|
|
|
buba m
|
Društvo svaka od nas ima svoju muku. Mi čekalice sto godina sa svim našim analizama, posetama lekarima, preparatima, intervencijama i pritiscima okoline sa kojima se redovno borimo, a onda i borba sa samom sobom i nadom da će se nešto desiti i razočarenjem svakog meseca što se ništa ne dešava (ili se dešava ružno, poput Verolininih pobačaja). Trudnice sa svojim brigama da sve bude u redu... (još nisam bila trudna pa ne znam zbog čega ću se sve brinuti kad budem trudna). Mame, od kojih se očekuje mnogo: da se brinu o porodici, da budu dobre ljubavnice, da budu drugarice, da budu uspešne u poslu, da sve svima bude potaman... a vremena za sebe sve manje... Zato, hajde da se razumemo, da bar na ovoj RR postoji tolerancija. Doživela sam ovaj forum kao podršku, kao mesto gde mogu i da je pružim i dobijem, kao razbibrigu, kao savetovalište, sve... Nemojmo to kvariti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.1.2013 13:24:21
|
|
|
|
Olga75
|
evo i ja da vas zamolim da prestanete sa raspravom stvarno vise nema smisla
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 11:21:38
|
|
|
|
Modessty
|
Ajde da napišem ponovo. Problem sa otvaranjem prozora za odgovor na forumima. Dešava se da se otvori prozorče koje je prazno i to tako traje i traje i traje. Onda ugasim prozor i probam ponovo i gle čuda! onda radi bez problema. Ne daj bože da treba nekog da citiram! Muka me uhvati! Ove probleme imamo takoreći od početka postojanja RR Srbija. I nikad nije rešeno. Ja sam mislila jedno vreme da mi je do računara. Ali nije. Sad bar kod kuće imam super računar i super internet i probala i Operu i Chrome i FireFox i glupi IE i svuda je isto. Znači nije ni do browsera. Ovo su mi potvrdile i druge forumašice kad smo se pre neki dan videle na kafi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 11:27:06
|
|
|
|
lesica
|
Prosledila sam programerima problem,nadajmo se da će nam što pre i što efektnije rešiti situaciju.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 11:28:08
|
|
|
|
Modessty
|
mislim da je odmah počela da ih boli glava!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 11:29:31
|
|
|
|
lesica
|
Ne znam za glavobolju ,ali znam da je ovaj problem prilično učestao,i da mora da se reši pod hitno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 12:03:59
|
|
|
|
NadaR
|
I kod mene je isti problem kao kod Mod. Moram se izlogovati i ponovo prijaviti pa onda proradi. Desava se recimo 1-2 puta dnevno,ne stalno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 12:55:20
|
|
|
|
branki*
|
isti problem kao kod mod-sporo,sporo,sporo!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 13:39:55
|
|
|
|
Olga75
|
i ja imam problem sa prozorom , otvori ga i baci se u zen , pa tako par puta koristim mozilu i chrome ako ima neke veze
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 13:42:06
|
|
|
|
lesica
|
Ma nema veze sa browserom,isprobala sam i ja preko svih,i svugde je isto. Javila sam im i čekam da mi daju povratnu informaciju.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 14:11:00
|
|
|
|
lesica
|
Dobila sam odgovor od programera da je sporost posledica velikog broja poseta u poslednje vreme,kao i opterećenosti zbog postavljanja obimnih novih sadržaja. Ali mi je rekao i to da smatra da ima rešenje,i da će videti da to sredi što pre.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.1.2013 21:16:01
|
|
|
|
sneza24
|
Neko je već pisao a evo da i ja ponovim da nemogu da šaljem pp. Telefon je Nokia X2 Da se ispravim,mogu naslov poruke da napišem ali ne i poruku.
< Poruku je uredio sneza24 -- 16.1.2013 21:18:17 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.1.2013 8:59:32
|
|
|
|
NadaR
|
Snezo , mislim da programeri imaju generalno problem sa nokia telefonima. Ne mogu to 'popraviti'. Shvatila sam tako Dunju ranije.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.1.2013 9:39:29
|
|
|
|
isidora88
|
ni ja ne mogu da saljem pp preko mobilnog, i dalje mi je sporo kad otvaram stranicu za poruku, bilo preko tel. ili laptopa isto je sporo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?