Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:04:11
|
|
|
|
Azra82
|
Hajde zene testove u ruke, da vas ovaj mjesec ima sto vise, da nas vucete jace sledeci mjesec
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:04:26
|
|
|
|
bubibubi
|
Icika, je orvorila sezonu , sto znaci krenulo je
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:04:46
|
|
|
|
17 joka
|
Osmehu, ma bice dobro i debele crte
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:04:57
|
|
|
|
Ksenix
|
Ahahah...da...dovoljan je jedan sa I bice tako! Dobro, onda jos par dana...uh
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:05:46
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:06:16
|
|
|
|
ivekpivek
|
Ma ta dr nije kako treMa ta dr nije kako treba Ne zna ona sta je muka Mozda je mislila da 3. test uradis sedmog dana kasnjenja, svaki drugi dan od dana za M ,,ahahahhahahhahaha ,son kad ti radis test ,i vojvodanka nemogu sve pohvatati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:07:49
|
|
|
|
Sonreir
|
Joj tako bih volela ... Znate vec i same koliko bih to volela Vi to shvatate Ici, nadje li ti taj aparat ili nas drzis u neizvesnosti? Ladno nam udara ceznju Ja bih pre nasla moj test od pre 3 godine nego ona ovaj njen od pre sat vremena
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:09:43
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja vesticu cekam 16. a ako ne dodje 17 cu uraditi test pa kud puklo da puklo bicete tu da vam placem na ramenu A bas bi bila srecna i mm dolazi 16. sa puta kako bi se obradpovao jaoooooo,izvinte ja samo na njega mislim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:10:46
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
hahahaha son i ja moj
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:12:17
|
|
|
|
bubibubi
|
Icika izgleda gleda u svoj testic i jos neveruje il ne moze da odluci koja je slikica lepsa, pa se necka:" Ovu cu, ma ne nego ovu..." . Obozavam slike testica. Davaj ga ovamo Vojvodjanka i ti ces jos malo da nam podnosis raport.
< Poruku je uredio bubibubi -- 14.1.2013 21:14:11 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:13:51
|
|
|
|
Sonreir
|
Daj zene stavite tickere pa da lakse pratim kad je kojoj koliko ostalo do testa, ovako stalno pitamo jedna drugu Ivek, kad na mom tickeru bude pisalo 12-13dpo, a to znaci za par dana Vojvodjanko, (kako ne smisli neki kraci nick) ti si extra strpljiva, ja cu prvi test raditi 1-2 pre ocekivane M (taman cu poslusati onu dr da 7 dana kasnjenja uradim 3-4 test)
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:14:08
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
i ja ih obozavam bubi,sutra ces i ti da nam kacis
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:15:16
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: bubibubi Icika izgleda gleda u svoj testic i jos neveruje il ne moze da odluci koja je slikica lepsa, pa se necka:" Ovu cu, ma ne nego ovu..." . Obozavam slike testica. Davaj ga ovamo Vojvodjanka i ti ces jos malo da nam podnosis raport. A ti, spremi aparat uz test, nemoj da i tebe cekamo ujutru ovoliko Verovale, ili ne, ja jos uvek cuvam moje II na testu od pre 3 godine i jos uvek se lepo vide
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:16:19
|
|
|
|
bubibubi
|
Ocu vala i ako bude negativan . Son, poslusacemo mi svi ovu dr . Ima da radimo testove sve do sedmog dana kasnjenja . Mozda i ja okasnim malo sa testicem, prazne mi baterije u aparatu, mada sad nesto mislim da povadim iz satova
< Poruku je uredio bubibubi -- 14.1.2013 21:18:05 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:20:19
|
|
|
|
ivekpivek
|
gdje se stavljaju tickeri ,ko tele sam pojasni ,znam za grafove buaahaahha
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:20:55
|
|
|
|
Sonreir
|
Bas sam se lepo ismejala Odoh da strpam klinca u krevet, a ujutru hocu da vidim i Bubin i Icikin test
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:21:00
|
|
|
|
Ksenix
|
Icika slika test iz svih uglova... Son, ti si blesava skroz! Bubi, opasno si sumnjiva...jedva cekam sutra! Uzivala sam ovih dana gledajucu dve crte na Lh testu! ...daj sta das!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:22:45
|
|
|
|
Sonreir
|
Kome treba ticker neka cita ovu temu KLIK Ujutru cekam i testove i tickere da vidim
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:24:19
|
|
|
|
bubibubi
|
Joj, sad se setih neke clanice (ne znam ni gde sam to videla, mozda i na ovom forumu) sva srecna zbog dve crtice i okaci test, kad ono LH tracica. Dali joj u apoteci pogresno . Joj, mukica. Tako da obazrivo sa tim trakicama
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:28:31
|
|
|
|
Ksenix
|
Tako sam ja pocela da koristim Lh...trazila Hcg a dali mi Lh...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 22:51:50
|
|
|
|
dalilak
|
I ja sam merila temperaturu malopre bila je 36.8 ispod jezika sam merila.. Sta mislite vi o tome.. ???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 23:04:11
|
|
|
|
bubibubi
|
Dalilak, poseti temu o bazalnoj temperaturi. Ona se meri ujutru, pre bilo koje aktivnosti, pre ustajanja. Meri se svaki dan, pocev od prvog dana ciklusa.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 23:07:06
|
|
|
|
dalilak
|
Ok hvala ti puno.. O tome jos nisam znala nista.. Ja sam mislila da se moze merit kad bilo..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 8:42:40
|
|
|
|
dalilak
|
Hey jeste dobro.. Uradila sam jutros test i pojavili su se dve crte.. Ali ovaj druga je skoro providna jedva se vidi. Najbolje se vidi kad stojim ispre prozora ili lampe.. Ali stvarno je tu.. Prvo sam mislila to sebi umisljam samo.. Ali i moj muz je video da jedna skpro providba crta stvarno postoji sta to znaci..???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 8:45:03
|
|
|
|
bubibubi
|
U super. Ajde kaci slikicu i ti da ga vidimo. Kazes providna? Jel rozikasta?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
imeisidora88Da li vam se svidja ime Mateja?da (
75%)
ne (
25%)
Ukupan broj glasova: 102Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!