|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
14.1.2013 14:59:24   
vojvodjanka87
Jao draga,znas i sama kako je ako dopustim sebi d se nadam posle mi bude lose,a ako ne dopustim osecam se kao prazna,kao robotuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2201
14.1.2013 15:08:58   
Sonreir
Tesko je ne nadati se i umisljati simptome, ali je ipak lakse preboleti kada stigne M ako se ne prepustim totalno nadanju nego ipak zadrzim jednu nogu cvrsto na zemlji. Razumem vas potpuno i kod mene je sve isto, ali izgleda da nam nema pomoci dok ne dodje vreme za M ili vreme za test user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2202
14.1.2013 15:09:35   
Azra82
E ja sam danas upravo takva,mada sam se trudila da se ne nadam pevise user posted image

Direktna veza do poruke: 2203
14.1.2013 15:12:57   
vojvodjanka87
i ja sam danas takvauser posted image prosto ne znas sta je gore

(odgovor članu Azra82)
Direktna veza do poruke: 2204
14.1.2013 15:18:30   
Sonreir
Azra, tesko je kontrolisati nadu i zelju za bebom, mislim da i kada ne kazemo naglas, i kada podsvesno znamo da nismo trudne ipak postoji ono nesto sto te drzi da mozda ipak ima sanse. To je velika zelja za bebom i ja stvarno ne znam kako je kontrolisati user posted image Ja ne umem da se opustim kako kazu da treba, ali iskreno i mislim da psiha mozda utice na umisljanje simptoma ali ne mislim da ometa zacece. Onda zene na VTO nikada ne bi bile trudne, jer one takodje imaju veliku zelju a bogami je i stres ogroman. Koliko dugo se vi trudite?

Direktna veza do poruke: 2205
14.1.2013 15:40:00   
Azra82
Oko godinu dana. Znam da nije dugo,ali za mene je predugo user posted image Jos kao za inat u poslednje vrijeme koga god sretnem pita ima li sta novo i gledaju u stomak,pa onda sta cekate,izludjese me. A ja svaki mjesec sebi obecaam da necu ni temp. da mjerim,ni da osluskujem tijelo,ni da se nadam,pa sta bude,ali uzalud user posted image Sad me boli stomak,ali za inat necu ni tabletu da popijem. P.S. nisam ja ovako negativna,danas je neki tmurno raspolozenje, bice sjutra bolje user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2206
14.1.2013 15:42:55   
vojvodjanka87
Mi pokusavamo mnoooooogo godina,Azra mogu samo da ti kazem da ma sta sti uradila ljudi ce pitati,pricati ne obaziri se mnogo na to jer ces flipnuti,godinu dana je kratak period sredice se touser posted image

(odgovor članu Azra82)
Direktna veza do poruke: 2207
14.1.2013 15:48:32   
Azra82
vojvodjanka87 user posted image Valjda treba vremena da se naviknem na sve to.

Direktna veza do poruke: 2208
14.1.2013 16:32:28   
Sonreir
Azra, da li ste radili nesto od analiza? Zavisi koliko ti i muz imate godina, ali ja bih posle godinu dana krenula sa nekim pretragama user posted image Ne zelim da te zabrinjavam, to je samo moje misljenje, jer sam ja jako nestrpljiva i za mene je i godinu dana puno. Ne mogu ni da zamislim kako je onima koji cekaju godinama user posted image

(odgovor članu Azra82)
Direktna veza do poruke: 2209
14.1.2013 16:37:12   
vojvodjanka87
E da mi je ova pamet,krenula bi u analize u roku od pola godineuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2210
14.1.2013 16:40:45   
Sonreir
E bas zbog toga i kazem... Nazalost neki izgube mnogo gpdina vrteci se u krug user posted image Vojvodjanka, ti si jos mlada user posted image

Direktna veza do poruke: 2211
14.1.2013 16:43:35   
Azra82
Ja sam tako i krenula,uradila mi je pregled i UZ, papa test, i tu je sve ok, ali mi je povisen TSH. Rekla mi je za 3 mjeseca kontrola (to je u februaru) da vidimo djeluje li terapija, pa ako tsh pada,a i dalje nista, da radimo dalje analze, mada mi je rekla da godina dana nije nista strasno.

Direktna veza do poruke: 2212
14.1.2013 16:43:41   
vojvodjanka87
Jesam Son ali mnogo je godina iza meneuser posted image I dalje pokusavamo ja lecim i sta treba i sta ne treba

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2213
14.1.2013 16:45:44   
babby

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

E da mi je ova pamet,krenula bi u analize u roku od pola godineuser posted image

e u potpunosti si u pravu, kada sam ja pre mnoooogo god otisla kod mog sada vec bivseg dr,posle 5meseci neostajanja uuser posted image i trazila koje analize da uradim(nismo jos imali komp)on se samo nasmejao i kaze ma ajde kakve analize sacekaj par god pa posle polako,ahhkad se samo setimuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2214
14.1.2013 16:48:38   
vojvodjanka87
E tako sam i ja proslauser posted image
I to mi je rekao doktor koji radi vec 40 godina ,koji je izlecio ko zna koliko zena sa sterilitetom prosto ne znam kako mi je to mogao reci,jos ja veca budala valjda bila mlada kontam ma u pravu je biceuser posted image I sta sad mogu samo sebe da krivim

< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 14.1.2013 16:53:10 >

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2215
14.1.2013 16:53:25   
Azra82
Ja sam imala srece da mi je odmah dala da vadim hormone, polako da krenemo od necega. Mada sam cula da je to ovde bas rijetko, da isto vracaju zene i po 2 god,osim ako se ne ide privatno user posted image

Direktna veza do poruke: 2216
14.1.2013 16:59:35   
vojvodjanka87
E vidis kod mene je kontra slucaj,ja jos ni jednom nisam otisla kod drzavnog doktora vec svo vreme idem kod privatnika i opet me je to zadesilo.

(odgovor članu Azra82)
Direktna veza do poruke: 2217
14.1.2013 17:03:24   
Sonreir
Tu nema nekih pravila da li je drzavni ili privatni, sve ih mrzi da rade kad vide mladu zenu, posalju je kuci jer je mlada i zdrava... Uzas! Danas je jako tesko naci pravog dr user posted image

Direktna veza do poruke: 2218
14.1.2013 17:04:18   
Azra82
A za moju dr kazu da je bas teska za saradnju, da bukvalno ni ne saslusa sta joj se prica, a sa mnom je bila fenomenalna. Vjerovatno sam je odusevila sa pitanjima, posto sam imala par bas veselih, zena se samo smijala user posted image

Direktna veza do poruke: 2219
14.1.2013 17:05:33   
vojvodjanka87
Mi smo dobili sad o domu zdravlja dobrog ginića sad sam se bacila u sredjivanje knjizice pa kod njega na savetovanjeuser posted image Jos kazu da je mlad i lepuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2220
14.1.2013 19:29:12   
Ksenix
Drage zene user posted image

Malopre napisah ogroman post...sve sam vas pojedinacno prokomentarisala...ali, javio gresku kad sam htela da objavim...tako da nema sanse da sve ponavljam...user posted image

Mislim na sve vas...nadam se da cu popamtiti sve datume ocekivanja i da cemo se radovati user posted image
Vidim, ima dosta kandidtata...bas se radujem! user posted image

Sreca, dobrodosla i da sto pre ugledas user posted image

Evo, samo jos da podelim svoje ovomesecno iskustvo...koristila sam Lh trake i one su mi pokazale O onda kad bih ja, po znacima tela, vec pomislila da je prosla... Naime, sekret je vec stao a i grudi pocele po malo da boluckaju (za mene nije cudno da tako rao pocnu), a na trakama tek tad jaka crta! Od sutra merim i T, da vidim kako radi progesteron...bili smo vredni, pa, videcemo sta smo uradili...bar sam uhvatila kad je O! user posted image

Grlim vas sve! user posted image

Direktna veza do poruke: 2221
14.1.2013 19:38:17   
bubibubi
Moracu uskoro i ja te trakice da pokrenem. Tek je drugi mesec kako muckamo al mi nesto nije svejedno s obzirom da sam presla tridesetu.
Ksenix, hvala. Cekamo i tebe uskoro user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2222
14.1.2013 19:50:03   
iva80
Taman htedoh da kažem evo mene posle 3 nedelje, kada videh Ksenix da i tebeb nije bilo user posted image Moje iskustvo iz ovog ciklusa je, da mi je kasnila 2 nedelje user posted image Nikada mi se to nije desilo!!!?!?!?!? Ali došla je veštica juče- šta se desilo ne znam, da li je stres ili nešto peto ne mogu glavu da razbijam...Počela sam da pijem FemiSan A kapi (verujem da su i one pompgle da krene, da mi srede ciklus)... Pa videćemo... ali tako se poradovah ovaj put, jer nijednog jedinog simptoma za vešticu nisam imala.. Ali... 'here we go again' pa biće! Mora da bude! (u jednom trenutku)
Pozdrav za sve i da bude plodno i rodno ove godine!!! user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2223
14.1.2013 20:28:11   
Ksenix
Bubi, razumem te...i ja sam na pragu 30., pa mi je bas stalo da prva beba dodje uskoro! user posted image

Ivo, bila sam tu...ali, danas vidim da mi prolazi O, pa, rekoh, da podelim svoje iskustvo, jer mi se trake i moj licni utisak nisu 100% poklopili..user posted image Inace, i meni, jednom godisnje, otprilike, zakasni 2 nedelje...bez nekog poslebnog razloga...bar ga ja ne znam...onda se nastavi uobicajeno.. Jesi li bila kod Dr.?

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2224
14.1.2013 20:30:37   
Sonreir
Kazu da M toliko zakasni kada je ciklus bez O, a to je i normalno da ga ima svaka zena 1-2 puta godisnje.
Ksenex, sva smo mi zene razlicite i zbog toga je tesko sve unapred znati - eto i ja bih rekla da je O onda kad ima sekreta, a kod tebe ispada da nije tako user posted image Nema veze, vazno je da si je ti ipak ulovila user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Da li vam se sviđa ime
lelaigor

Miona?

da (39%)

ne (61%)

Ukupan broj glasova: 761

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here