Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:37:30
|
|
|
|
icika26
|
ja sam radila test pre pola sata pokazao je ,samo sto ne verujem imam utisak da cu da iscurim svakog casa stomak dole mi je kao da imam neki balon i bocka me stalno jutros me boleo pa posle kada sam legla prosao je
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:39:28
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Icika pa ako ti je pokazao trudna si 100% cestitam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:40:35
|
|
|
|
17 joka
|
Icka okaci nam slicicu testa da vidimo, Cestitam
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:40:58
|
|
|
|
icika26
|
t mi nije bila nesto velika padala je vise puta pa se vracala ,jedino me muci taj bol u stomaku
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:41:55
|
|
|
|
Sonreir
|
Icika, slazem se sa Vojvodjankom Ako ti je test pokazao II ovako kasno uvece onda je sigurno trudnoca Stavi nam slicicu da i mi vidimo kako izgleda pozitivan test Koji ti je dan ciklusa, odnosno koliko dana je proslo od O? Ako si zabrinuta ponovi test sa prvim jutarnjim urinom, ali znas i sama da je to to
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:43:40
|
|
|
|
17 joka
|
Icka ,ako je test pokazao uvece ujutru ce biti jos deblje
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:46:01
|
|
|
|
icika26
|
meni je o nesto rano uvek 22 mi je decembar zadnja oulacija mi je bila negde 9 dan ciklusa 31 og dec uvek je rano ,hocu moram da nadjem fotoaparat negdee
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:48:05
|
|
|
|
bubibubi
|
Icika divno, super
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:50:17
|
|
|
|
Sonreir
|
Icika, 14 dana je proslo od O tako da je sigurno to to. Cestitam ti puno i zelim ti laku i skolsku trudnocu Uzivaj u sreci, i daj nam tvoj recept za zatrudnjivanje (koliko cesti odnosi i koje poze) pa da krenemo tvojim putem
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:50:50
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
posto mi je sad palo na pamet da smo Icika i ja opisivale iste simptome ako mi bude kasnilo radim i ja test posle 3godine
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:52:24
|
|
|
|
Mokana
|
Cestitam icika , ako su dve crtice to je to!!!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:52:56
|
|
|
|
icika26
|
ovaj mesec sam svaki dan imala odnose ,nisam merila t ,mene na dan o mnogo boli stomak i izlazi mi mnogo sluzave tecnosti koja se razvaci kao neko belance katastrofa ,prosli mesec mi mm nijed bio tu na taj dan bila sam uzas pa sam resila da se bacim na posao
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:55:13
|
|
|
|
Sonreir
|
Cekamo i sliku testa Ala smo zahtevne Super, Icika, daj nam malo te srece pa da i mi tako brzo uspemo kao i ti Vojvodjanko, ajde onda kreni Ja vala necu cekati da mi kasni nego cu test ranije (pa cu posle da kukam da li je test u pravu ili ne)
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:56:50
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jos 2 dana i treci ako ne dodje radim test.a prekosutra TSH na redu Jao mene je danas probudio bol,i sada opet osecam kako mi je tezak stomak kao da sam se prejela, a danas sam bas malo ruckala,sve su mi ove kapi poremetile tj dovele u normalu ali promenile mi osecaje
< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 14.1.2013 20:59:03 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:56:51
|
|
|
|
icika26
|
prvi put kada sam ostala trudna imala sam glavobolje ,bolove u stomaku i bilo mi je hladno nesto stalno ovog meseca sam imala iste simtome ali nisam merila t od pocetka sam zadnja dva dana mi je 36,8 inace meni je t normalan 36,5 sad nisam merila na pocetku ne znam ima li ikave veze
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:57:26
|
|
|
|
Ksenix
|
Cestitaaaaam Icikaaaaaa!!! divno, divno!!! Zelim ti najlepsi moguci scenario u sledecih 9 meseci! I da nas vuces, sto jace mozes...i simptome da nam pises! Vojv, ajde, ajde, navijamo i za tebe, iz sve snage!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:58:40
|
|
|
|
bubibubi
|
Cekamo teeesticcc . Imam jednu tako finu, nasmejanu doktorku, koja me svaki put dotuce recima: "Test radi kad ti okasni 7 dana". Ko ce toliko da ceka. Grrr. Necu je poslusati, naravno . Sutra ce biti treci dan kasnjenja.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 20:59:23
|
|
|
|
Azra82
|
icika26
< Poruku je uredio Azra82 -- 14.1.2013 21:02:07 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:01:02
|
|
|
|
Ksenix
|
Son, ajde i ti...imas dobar predosecaj! kad radis? Odmah kupi dva, da ne mislis! Bubiiii, i ti...i ti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:01:13
|
|
|
|
Sonreir
|
Ma ta dr nije kako treba Ne zna ona sta je muka Mozda je mislila da 3. test uradis sedmog dana kasnjenja, svaki drugi dan od dana za M
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:01:47
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:02:01
|
|
|
|
17 joka
|
Vojvodjanko cekamo i tvoj test za 3 dana i crtice Icka cestitam uzivaj zelim ti lepu i laku trudnocu
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:02:08
|
|
|
|
ivekpivek
|
cestitam icika , na kojoj stranici mozemo viditi test,
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:02:23
|
|
|
|
Ksenix
|
Son,
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.1.2013 21:02:46
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: Ksenix Son, ajde i ti...imas dobar predosecaj! kad radis? Odmah kupi dva, da ne mislis! Ne trebaju meni 2, meni je 1 dovoljan sa 2 crte sasvim dovoljan Imam 1 test u kupatilu, ali cekam da mi bude 12-13dpo, znaci jos par dana
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
nikolavanja1976da li vam se sviđa ime nikola?da (
71%)
ne (
29%)
Ukupan broj glasova: 196Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!