|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
14.1.2013 20:37:30   
icika26
ja sam radila test pre pola sata pokazao jeuser posted image ,samo sto ne verujem imam utisak da cu da iscurim svakog casa stomak dole mi je kao da imam neki balon i bocka me stalno jutros me boleo pa posle kada sam legla prosao je 

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2226
14.1.2013 20:39:28   
vojvodjanka87
Icika pa ako ti je pokazaouser posted image trudna si 100% cestitamuser posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2227
14.1.2013 20:40:35   
17 joka
Icka okaci nam slicicu testa da vidimo, Cestitamuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2228
14.1.2013 20:40:58   
icika26
user posted image t mi nije bila nesto velika padala je vise puta pa se vracala ,jedino me muci taj bol u stomaku

Direktna veza do poruke: 2229
14.1.2013 20:41:55   
Sonreir
Icika, slazem se sa Vojvodjankom user posted image Ako ti je test pokazao II ovako kasno uvece onda je sigurno trudnoca user posted image Stavi nam slicicu da i mi vidimo kako izgleda pozitivan test user posted image Koji ti je dan ciklusa, odnosno koliko dana je proslo od O? Ako si zabrinuta ponovi test sa prvim jutarnjim urinom, ali znas i sama da je to to user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

Direktna veza do poruke: 2230
14.1.2013 20:43:40   
17 joka
Icka ,ako je test pokazao uvece user posted image ujutru ce biti jos deblje

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2231
14.1.2013 20:46:01   
icika26
meni je o nesto rano uvek 22 mi je decembar zadnja user posted image oulacija mi je bila negde 9 dan ciklusa 31 og dec  uvek je rano ,hocu moram da nadjem fotoaparat negdee

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2232
14.1.2013 20:48:05   
bubibubi
Icika divno, super user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2233
14.1.2013 20:50:17   
Sonreir
Icika, 14 dana je proslo od O tako da je sigurno to to. Cestitam ti puno i zelim ti laku i skolsku trudnocu user posted image Uzivaj u sreci, i daj nam tvoj recept za zatrudnjivanje (koliko cesti odnosi i koje poze) pa da krenemo tvojim putem user posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2234
14.1.2013 20:50:50   
vojvodjanka87
posto mi je sad palo na pamet da smo Icika i ja opisivale iste simptome ako mi bude kasnilo radim i ja test posle 3godineuser posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2235
14.1.2013 20:52:24   
Mokana
Cestitam icikauser posted image , ako su dve crtice to je to!!!!!user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2236
14.1.2013 20:52:56   
icika26
ovaj mesec sam svaki dan imala odnose ,nisam merila t ,mene na dan o  mnogo boli stomak i izlazi mi mnogo sluzave tecnosti koja se razvaci kao neko belance katastrofa ,prosli mesec mi mm nijed bio tu na taj dan bila sam user posted image   uzas pa sam resila da se bacim na posao user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2237
14.1.2013 20:55:13   
Sonreir
Cekamo i sliku testa user posted image Ala smo zahtevne user posted image Super, Icika, daj nam malo te srece pa da i mi tako brzo uspemo kao i ti user posted image Vojvodjanko, ajde onda kreni user posted image Ja vala necu cekati da mi kasni nego cu test ranije (pa cu posle da kukam da li je test u pravu ili ne) user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2238
14.1.2013 20:56:50   
vojvodjanka87
Jos 2 dana i treci ako ne dodje radim test.a prekosutra TSH na reduuser posted image
Jao mene je danas probudio bol,i sada opet osecam kako mi je tezak stomak kao da sam se prejela, a danas sam bas malo ruckala,sve su mi ove kapi poremetile tj dovele u normalu ali promenile mi osecajeuser posted image

< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 14.1.2013 20:59:03 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2239
14.1.2013 20:56:51   
icika26
prvi put kada sam ostala trudna imala sam glavobolje ,bolove u stomaku i bilo mi je hladno nesto stalno ovog meseca sam imala iste simtome ali nisam merila t od pocetka sam zadnja dva dana mi je 36,8 inace meni je t normalan 36,5 sad nisam merila na pocetku ne znam ima li ikave veze

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2240
14.1.2013 20:57:26   
Ksenix
Cestitaaaaam Icikaaaaaa!!! user posted image divno, divno!!! Zelim ti najlepsi moguci scenario u sledecih 9 meseci! user posted image

I da nas vuces, sto jace mozes...i simptome da nam pises! user posted image

Vojv, ajde, ajde, navijamo i za tebe, iz sve snage! user posted image

Direktna veza do poruke: 2241
14.1.2013 20:58:40   
bubibubi
Cekamo teeesticcc user posted image .
Imam jednu tako finu, nasmejanu doktorku, koja me svaki put dotuce recima: "Test radi kad ti okasni 7 dana".
Ko ce toliko da ceka. Grrr. Necu je poslusati, naravno user posted image . Sutra ce biti treci dan kasnjenja.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2242
14.1.2013 20:59:23   
Azra82
icika26 user posted image

< Poruku je uredio Azra82 -- 14.1.2013 21:02:07 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2243
14.1.2013 21:01:02   
Ksenix
Son, ajde i ti...imas dobar predosecaj! user posted image kad radis? Odmah kupi dva, da ne mislis! user posted image

Bubiiii, i ti...i ti user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2244
14.1.2013 21:01:13   
Sonreir
Ma ta dr nije kako treba user posted image Ne zna ona sta je muka user posted image Mozda je mislila da 3. test uradis sedmog dana kasnjenja, svaki drugi dan od dana za M user posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2245
14.1.2013 21:01:47   
vojvodjanka87
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2246
14.1.2013 21:02:01   
17 joka
Vojvodjanko cekamo i tvoj test za 3 dana i crtice

Icka cestitam uzivaj zelim ti lepu i laku trudnocuuser posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2247
14.1.2013 21:02:08   
ivekpivek
cestitam icika ,user posted image na kojoj stranici mozemo viditi test,

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2248
14.1.2013 21:02:23   
Ksenix
Son, user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2249
14.1.2013 21:02:46   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: Ksenix

Son, ajde i ti...imas dobar predosecaj! user posted image kad radis? Odmah kupi dva, da ne mislis! user posted image

Ne trebaju meni 2, meni je 1 dovoljan sa 2 crte sasvim dovoljan user posted image Imam 1 test u kupatilu, ali cekam da mi bude 12-13dpo, znaci jos par dana user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

nikola
vanja1976

da li vam se sviđa ime nikola?

da (71%)

ne (29%)

Ukupan broj glasova: 196

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here