Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.12.2012 23:13:16
|
|
|
|
Ena92
|
Jovana 13,odgovorila sam ti privatnom por. :) zece hwala puno na savjetu. :)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 25.12.2012 12:49:21
|
|
|
|
mamica3
|
tek sam ovdje vidjela Verka,Leptiriču čestitke od srca ljubim vas
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 27.12.2012 18:23:45
|
|
|
|
bubibubi
|
Pozdrav crtice. Zna li mi ko reci sta predstavlja ova druga linija? Trazim mo netu tu evaporac.crtu al mi ne uspeva. Da li ona ovako izgleda?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 27.12.2012 18:38:32
|
|
|
|
Veca77
|
Ako je linija koju ti vidiš sivkasta (kao živa na toplomeru) iz nekog određenog ugla, to je ta evaporacijska... Ja je ovako, na slici, ne vidim.Test je u tom slučaju negativan. Da bi bio pozitivan, linija mora da bude roze.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 27.12.2012 18:40:35
|
|
|
|
bubibubi
|
Vidi se ona kako god da je gledas a da je roze nije vec nesto na braon (svetlo). Negativan je sigurno jer nije roze al ovu liniju prvi put vidim.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 27.12.2012 21:02:13
|
|
|
|
jovana13
|
ja vidim 2 crte samo je druga bas bleda,verovatno vidim jer kucam sa telefona.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.12.2012 19:31:20
|
|
|
|
Celeste
|
Bubi i meni se ovde nazire crtica. Ne znam da li si pisala u nekim drugim temama al me zanima razvoj situacije. Jel ova crtica ipak znacila
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.12.2012 21:19:13
|
|
|
|
bubibubi
|
Da crta se videla odlicno al nije bila roze boje pa je test negativan. Radila sam ga 33dc jer mi je 25dc (dosla na vreme) trajala samo 2 dana, pa sam htela resiti svoju dilemu.
< Poruku je uredio bubibubi -- 30.12.2012 21:20:51 >
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.1.2013 18:41:39
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lepao kasni mi menstruaija 1 dan ali test za trudnocu pokazuj neg pa me interesuje da li sam prerano uradila test i sa li je neko imao situaciju dje mu je ilo neg a bio trudan??
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.1.2013 20:15:29
|
|
|
|
caca81
|
Ko li je to kada je "bio trudan"?!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.1.2013 10:29:11
|
|
|
|
GagaT
|
I meene isto inetesuje da li je neka ZENA bila trudna, a da joj je test pokazao negativan rezultat?! Pozz
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.1.2013 17:11:40
|
|
|
|
bubibubi
|
Moze biti ako se test uradi prerano.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.1.2013 18:52:05
|
|
|
|
zeksi
|
Naravno da testovi mogu da pogrese, meni je isti dan test bio negativan a beta je pokazala trudnocu...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.1.2013 19:24:14
|
|
|
|
bubibubi
|
zeksi, koliko ti je bila stara trudnoca kada je test pokazao negativno a beta pozitivna i kolika ti je beta bila?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 10.1.2013 19:47:31
|
|
|
|
zeksi
|
Bila je bas mala trudnoca, 4 nedelje, tj. 14 dana nakon ovulacije. Beta je bila manja od sto, neznam tacno.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.1.2013 9:45:57
|
|
|
|
GagaT
|
Hvala devojke. Mislim da nisam radila prerano. Juce je bio 14 dan od O.
< Poruku je uredio GagaT -- 11.1.2013 9:47:56 >
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.1.2013 9:52:45
|
|
|
|
GagaT
|
IZVORNA PORUKA: zeksi Bila je bas mala trudnoca, 4 nedelje, tj. 14 dana nakon ovulacije. Beta je bila manja od sto, neznam tacno. Cekaj zeksi zar testovi ne pokazuju trudnocu vec nakon 12 dan O ? Ti kazes da si bila 4 nedelje to je skoro 1 mesec. Mislim ako je to moguce onda ja jos imam nade.. Jer sam ja radila 14dan od Ov. i bio je negativan. A sta cu , znas kako kazu davljenik se hvata i za slamku.. Pozz i hvala
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 12.1.2013 14:15:55
|
|
|
|
17 joka
|
Gaga,da se nadamo
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 12.1.2013 19:00:52
|
|
|
|
GagaT
|
Daj Boze. Jos je nema.. ( Hvala Bogu) :) Da Bog da izostala narednih 9 meseci.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 13.1.2013 9:43:27
|
|
|
|
bubibubi
|
Gaga, ima li sta novo kod tebe?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 13.1.2013 10:28:38
|
|
|
|
GagaT
|
Ima, dobila sam danas , jako me boli.. Sto znaci test je bio tacan. ( radila sma one obicne tracice) POzz
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 13.1.2013 10:29:38
|
|
|
|
daca77
|
Bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 13.1.2013 12:15:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Žene, pita me kuma kojila je šansa da test popodne pokaže da nije trudna i da pogreši? Je ne znam ništa da joj kažem jer sam radila sa jutarnjim uvek.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 13.1.2013 12:20:18
|
|
|
|
Veca77
|
Ako ovih dana (ne)očekuje , test za trudnoću rađen u popodnevnim časovima može da pokaže lažno negativan rezultat jer je koncentracija beta HCG-a tada dosta manje nego ujutro, u prvom urinu. Moj savet je da ponovi test sutra ili rekosutra ujutro.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 13.1.2013 12:34:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala Veco nemam pojma kad očekuje ili ne, samo me je to pitala ja ne zapitkivam mnogo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?