|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
30.12.2012 15:23:40   
Ksenix
Ivek, pa ti si vec bogata zena user posted image divno! Zelim ti iskreno i trecu bebu, devojcicu, po mogucnosti...ali, samo neka bude zivo i zdravo! user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2051
30.12.2012 15:36:50   
ivekpivek
hvala draga ,bas tako imam dva predivna momka valjda ce bog dati i seku ovim momcicima ,nek su zivi i zdravi to je najbitnije ,nisam u toku jel ti ksenix imas djece ,zelim vam svima zenske moje puno punooo user posted image ,to je najvece bogatsvo ovog svijeta

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2052
30.12.2012 22:17:36   
Ksenix
Nemam, Ivek...nadam se da ce uskoro prvo user posted image

Cekam sutra tvoj test! user posted image

Direktna veza do poruke: 2053
30.12.2012 22:43:22   
ivekpivek
nadam se da ces ubrzo dobiti jednu malu bebicu ,ja sam legla djecu ,dobila vala i metakuser posted image i sad odo u krevet ,drzite mi za ujutro fige radim ga cim otvorim oci ,i naravno javljam sta ce da se pokazee ,ufffuser posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2054
31.12.2012 11:16:43   
iva80
Meni kasni 3 dana (danas 4.ti), radila jutros test- negativan user posted image
Lepo više ne znam šta da mislim... 20dc imala nepuna 3 dana roze po vešu, grudi i dalje balončići, lice čisto...ciklusi su mi redovni...do sad user posted image Jeste da sam se dosta sikirala i imala trzavice neke ovog meseca, pa jedino mi pada na pamet da nije od toga....ali pre 4 meseca sam imala i smrtni slučaj pa mi nije preskočila veštica...

Da li se nekoj desilo da joj test promaši? Neću stići danas da vadim betu...tek ću moći posle praznika tj za 3 dana...

Elem, želim svim damama tj nama manje stresa, nerviranja, opuštenije dane i puno (vodjenje) ljubavi i definitivno da doživimo taj osećaj kada se ugledaju user posted image / user posted image a potom i sve ono što ide uz user posted image

HO HO HO HAPPY NEW YEAR!!! kisses!!!

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2055
31.12.2012 13:19:18   
Ksenix
Ivo,, desavali su se lazno negativni testovi, drzim fige da je to i tvoj slucaj! user posted image

Nista drugo ne znam da ti kazem, posto nisam imala slicne situacije! Strpi se koliko mozes jos ovih par neradnih dana, pa izvadi betu, da ne lupas glavu!

Zelim ti dobar provod veceras, da zaboravis na iscekivaje na trenutak i lepe vesti sledece godine!
user posted image user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2056
31.12.2012 13:44:26   
Mokana
Ivo imamo potpuno istu situaciju, meni se to rozikasto pojavilo 26dc i traje evo vec treci. Radila test- negativan!user posted image . Uvek sam imala redovne M i to vrlo obimne, sad ne znam sta se desava!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2057
31.12.2012 14:32:48   
iva80
Ksenix draga user posted image i da puno ne razbijamo i opterećujemo glavu u novoj godini!!! BIĆE BIĆEEEEEEE user posted image

Mokana
, šta reći do budimo u kontaktu...svašta je moguće, mada stvarno više nisam pametna user posted image

user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2058
31.12.2012 14:52:44   
Mokana
Slazem se Ivo, valjda cu uspeti malo da iskuliram preko praznika i da se opustim pa sta bude bice! A MORA DA BUDE!!!!
Cure lepo se provedite veceras!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2059
2.1.2013 11:48:15   
iva80
Dobro jutro / dobar dan!!!
Kod mene stanje nepromenjeno user posted image
user posted image nije stigla, kasni 5 dana, simptomi- pa i nema ih- grudi jedino kao velike, ostalo status kvo. Test bio negativan pre tri dana tj u nedelju...sutra radi laboratorija pa cu raditi Betu...strah me je... user posted image
I'm goin' craaaaaaazyyyyyyyyy user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Mokana)
Direktna veza do poruke: 2060
2.1.2013 18:10:03   
ivekpivek
otisla maloprije na blef da vidim radi li dr i radi ,uraden pregled UZ ,E OVAKO KAZE NEVIDI NISTA U MATERNICI ,JAJNICI I MATERNICA UREDU ,NIKAVE CISTE ,BILA JE OVULACIJA ,PITALA GA JA DA NIJE NEKI HORMONSKI POREMECAJ KAZE DA NIJE VEC DA MU DODEM ZA TJEDNA DVA AKO NEDOBIJEM,UHHH MALO MI JE LAKSE POMISLJALA SAM NA SVASTA,tako mi je bilo i sa prvim djetetom receno i utvrdeno iducim pregledom trudnoca ,sad se pomalo nadam necem

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2061
3.1.2013 14:03:58   
Ksenix
Dan, devojke! user posted image

Malo je bila guzva ovih dana, pa ne stizem da pisem..

Ivo, jesi li izvadila betu? Najgore je cekati...danas ces, bar, znati na cemu si...navijam da si na user posted image user posted image

Ivek, zasto i ti ne izvadis betu? Da ne cekas sledeci preged user posted image

Ajte, zene...pa da nam odmah krene! user posted image

Direktna veza do poruke: 2062
3.1.2013 14:26:28   
ivekpivek
ksenix sacekat cu jos malo posto mi je jutros pala malo temp na bazalnoj ,pa ako nedobijem za dan dva uradicu ce

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2063
3.1.2013 15:06:10   
Ksenix
Pa, dobro...to je razumno! Nadam se da ces imati razlog da vadis betu! user posted image

Direktna veza do poruke: 2064
3.1.2013 15:43:33   
iva80
Malo pre sam na vešu videla kapljicu rozeg user posted image nemam simptome ni ovakve ni onakve...cekacu da vidim razvoj situacije...ako je nema do subote tj jos sutra u subotu pre podne cu vaditi betu...ovo roze me je sada malo poljuljalo...a kasni mi nedelju dana user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2065
3.1.2013 15:58:26   
Ksenix
Hm...nadam se da nece dalje ici...user posted image ..meni nikad ne krece roze...user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2066
3.1.2013 16:10:46   
iva80
Divna si Kxenix što si tako pozitivna!!!
Nadam se da si se lepo provela u Sava Centru! Želim ti da što pre ugledaš tvoje dve crtice ili povišenu betu u novoj 2013toj!!! user posted image
KISSES BABE!!!

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2067
3.1.2013 17:25:05   
Mokana
Iva navijamo za tebe!!!!user posted image
Meni je moje roze posle cetiri dana poteklo u mnogoooo crvenog, to mi se prvi put desilo, ko zna od cega, ali je M ipak stigla na vreme.
A tebi kasniuser posted image , bice to user posted image !

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2068
4.1.2013 10:44:19   
iva80
Ja samo da javnem da evo čim popijem kafu idem da vadim Betu- ne mogu više da čekam. Ono roze se pojavilo samo juče, nakon tuširanja...juče sam rinatla po kući, tačnije ribala kupatilo pa me malo bolela ledja- tako da ne mogu više da se opterećujem da li me bole od toga ili su jajnici.... Bazalna mi je konstantno 36,6- da li je to dovoljno za trudnoću ili nije, ne znam...grudi balončići i dalje, bubuljice nigde... Tako da ću sebi da prekratim razmišljanje i za par minuta odoh da vadim krv user posted image Naravno javljam čim budu rezultati user posted image
Pozdrav!
A da, danas kasni tačno nedelju dana...

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Mokana)
Direktna veza do poruke: 2069
4.1.2013 12:44:58   
Sonreir
Srecno, Ivo!!! Drzim jako palceve da bude to jedna mala mrvica u tvojoj trbi user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2070
4.1.2013 12:54:09   
17 joka
Ivo user posted image jako za visoku betu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2071
4.1.2013 13:53:09   
iva80
Drage moje vi ste sve prekrasne (mada vi to već znate) zbog sve ove podrške, ali Beta mi je negativna user posted image Tako da ću da skoknem sutra do Dr (ako radi) na eventualni UZ da bi eventualno otkrila zašto mi kasni nedelju dana user posted image

user posted image za sve!!!!

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2072
4.1.2013 14:04:05   
Sonreir
Ivo, nadji razlog kasnjenju i onda opet u akciju. Mozda si malo tuzna, ali procice, mora jednom biti ta beta i pozitivna user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 2073
4.1.2013 17:57:03   
Ksenix
Ivo, mozda si negde nahladila stomak..(ja sad kao moja mama)...sta da ti kazem...idemo dalje za iste pare! :)

Meni je stomak i posle user posted image ostao naduven, krsta me i dalje bole...pijem nanu i popila sam kutiju probiotika, spavam zamotana salom i nista se nije promenilo...stolica i dalje povremeno retka...a nista me ne boli (sem ledja).. Ginekolog mi na godisnjem do polovine januara, bas me nervira.. Ostaje mi jos da izvadim krv i da proverim urin, za svaki slucaj...user posted image

Ivek?

Ljub za sve! user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2074
4.1.2013 18:49:13   
iva80
Ksenix, ja odlucila da počnem sa ovim Femisan kapima. Ne može da škodi a samo može da pomogne user posted image Mora na imunitetu da se radi jer od toga kreće sve i dobro i loše.
KISSES!!!

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here