Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.12.2012 22:48:09
|
|
|
|
Jole84
|
Nije me bolelo do sad kad mi bude O,možda je to znak da sam dobro produvana Ne mogu više da mućkam,vidiš da sam iskoristila sve iksiće Sad malo odmor
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.12.2012 22:51:27
|
|
|
|
milenatea
|
joooooj sta je xica, more muckaj jos veceras, nemoj da te stipkam i ja ko verka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 0:19:30
|
|
|
|
Jole84
|
Mućkala bih ja,al ni FF nema tolko mogućnosti
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 10:00:56
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, drage moje.... Evo grafa, juhuu, pomerio se s mesta :))) http://postimage.org/image/db9l990q3/ Jole, izgleda cemo nas dve zajedno da (ne) cekamo Udri ti jos neki x-ic za svaki slucaj ;)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 10:14:22
|
|
|
|
Sonreir
|
Ed, super sto se napokon pokrenuo Jolence, tebi je verovatno O, vidim da nisi zabusavala Kod mene je vec nedelju dana ista temp, a merim je zivinim toplomerom tako da se sigurno nije pokvario Nikada nisam imala iste temp duze od 2-3 dana, a ovo sad mi uopste nije jasno Ceo ovaj ciklus mi je , to je valjda zato sto je tako ludo i poceo - stigla M na temp 37 Nema veze, cekam jos par dana i nadam se poklonu od Sv. Nikole i Deda Mraza
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 10:19:11
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo mog jutros
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 10:29:26
|
|
|
|
Verolina
|
Jole, milim da je danas O. Son, lep miran graf. Odlican. Ed, tebi je bila O i jos imas i ovulatorni spoting. Extra. Ivek, meni je tvoj graf malo konfuzan. Videcemo kako ce napredovati. Vucem vas meracice
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 10:35:40
|
|
|
|
Sonreir
|
To me i zbunjuje sto je tako miran, nikada nije bio tako miran Nesto sam nestrpljiva ovog ciklusa, mislim da necu ni docekati 14dpo da uradim test
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 11:23:04
|
|
|
|
daca77
|
Jole, Son, Ed, Ivek navijam jakooo Uskoro cu vam se i ja pridruziti...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 13:36:55
|
|
|
|
Bebana17
|
Sonre, moze sutra testic, 12 dan ti je, pa da se radujemo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 13:46:09
|
|
|
|
milenatea
|
Ja necu postavljati jos, sve je isto kao i juce. samo nemoj da pada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 14:43:23
|
|
|
|
mala.bebica
|
Son bice kod tebe, tako mi se cini jupiiii. tako i da ostane mirna T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 18:21:47
|
|
|
|
Sonreir
|
Ma ne verujem vise u graf, mislim ok mi je za pracenje kada je O jer meni O seta i u zavisnosti od toga kada mi je O onda mi i ciklus traje razlicito. Prosli put mi je graf bio lep, pravi trudnicki, a ja ipak dobila 15dpo iako temp nije pala ispod 37. Samo zato malo manje verujem grafovima. Nekako sam ovog meseca nestrpljiva sa testom (iako sam do sada uspevala dosta da iskuliram) Mislim da bi na 12 dpo crtica bila jako bleda (u slucaju da je ima) ili mozda test ne bi ni pokazao, tako da opet ne bih znala na cemu sam. Ali, nemojte me terati da radim test, molim vas, jer mi malo fali da ga uradim
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.12.2012 19:50:41
|
|
|
|
Ksenix
|
Evo, ja bazinjam od teme do teme ne bih li pisala prave stvari na pravom mestu Prvo da priznam da ja ne merim temp izjutra, nego u toku dana, uglavnom predvece...e,sad...tako je merim vec par meseci (jer sam pocela onako bez veze, radi zanimacije, pa nastavila) i, i ovako ima pravilnosti. Uvek mi je po dobijanju 36.3 i, naravno, krece da raste posle O. Tako mereci, do ovog meseca je dostizala plafon 37.2 a sad mi je vec otisla na 37.4, jednom bila i 37.6! Danas mi je 24.dc Vidim, neko pise o tome da je stigla na povisenu temp...to mi se jednom desilo...pala je 2.dc...dobro je sto nisam znala nista o tome Pozdrav svim devojkama!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 8:34:20
|
|
|
|
milenatea
|
nemam razloga da vadim prog. jer je pala, znam da necu dobiti jos, ali koliko sam skapirala ne sme da padne
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 8:52:20
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo mog cudnog grafa ,milenatea u istoj smo lutealnoj fazi,mene bas buni ovaj graf sve se nesto bojim da od ovog mj nema nista posto se nedize temp puno aj komentirajte zene sta vi mislite
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 8:55:05
|
|
|
|
milenatea
|
ivek, ja se ne razumem, ali mislim da sada ne treba da pada, vec da stoji ili da raste. ispravice nas iskusnije drugarice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 10:35:22
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice može da bude implantacijski pad Eto skoka već sutra Ksenix T se meri samo ujutru pre ustajanja iz kreveta,samo tako je validni pratilac. Ajde pridruži nam se,ubaci u graf Dakle-ujutru (pre nego otvoriš oči ),u isto vreme,toplomer pod jezik Sani divnog li grafića
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 11:51:25
|
|
|
|
babby
|
divni su vam grafici svima i jos da pozelene i eto novogodisnjih poklona,moj je dosadan pa ga ne stavljam tek je 10-dc
< Poruku je uredio babby -- 21.12.2012 11:53:49 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 12:09:18
|
|
|
|
Ksenix
|
Jole, sve ja to znam....znam da sam neozbiljna ....ali, nema sanse da ja izmerim temp. svako jutro u isto vreme. Radim u smenama, a spavam koliko imam vremena da spavam..zato sam i pocela da merim predvece...i to mi, uglavnom sluzi da znam kad je prosla O...a, svi porasti i padovi se lepo vide i ovako, naravno, vrednosti nisu prave. Ako uspem, pokusacu sledecih par dana do (ne)dobijanja da radim pravilno, pa da uporedim Graf ce da saceka sledeci ciklus, ako ga bude bilo Zabavno je ovo... svim devojkama!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 13:18:01
|
|
|
|
Sonreir
|
Ksenix, kao sto ti rece Jole, ta temp predvece uopste nije validna jer moze da zavisi od jakooo mnogo stvari npr. popila si casu hladne vode, popila si topao caj, popela si se na stepenice, potrcala da ugasis sporet itd. Sve to moze da te prevari u tome kada gledas da li ti je prosla O. I meni su temp visoke uvece kada prodje O, i takodje se i kod mene vidi razlika nego pre O, ali to ipak nije validno jer je mnogo stvari moglo na to da utice. Ok, je ovako za neozbiljno cisto da vidis da li je prosla O, ali ne i za utvrdjivanje O, i ne treba se bas oslanjati na temp kada se meri nepravilno. Probaj makar ovoh zadnjih dana ciklusa da meris pravilno svako jutro u isto vreme pa ces mozda nesto videti.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 13:25:53
|
|
|
|
milenatea
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Milenice može da bude implantacijski pad Eto skoka već sutra Jole, cekam tebe da setamo stomacice, gde je tvoj graf jel obelezio Ovulejsn
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 13:27:25
|
|
|
|
Sonreir
|
Milenice, ako ja ne dodjem u Nis da te nalupam pa valjda niko nece Temp mora da varira gore dole, i nije uopste strasno ako padne na 1 dan ali je vazno da sutradan nastavi da raste a ne da pada. Taj tvoj pad moze da bude implantacija tvoje mrvice jer nekim zenama padne temp kada se gnezdi bebce. Mani ti moj graf, on je lud nacisto, nikada mi nije temp bila toliko dana ista, i sad cu vec poceti svasta da umisljam Ivek, isto vazi i za tebe, sve smo mi razlicite, i nigde ne pise koliko tacno temp treba da bude ako si trudna, znaci sve to zavisi od zene do zene. Ne brinite nista, jos je jako rano za prognoze da li ce biti bebe ili ne, vazno je ste imale O i da ste je pokrile X, a sve ostalo ce biti onako kako mora biti
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 16:26:12
|
|
|
|
Ksenix
|
Son, slazem se...tako ne mogu odredjivati ovulaciju...mada ja pokusavam vise da je ispratim prateci sekret..obicno bude uocljivo. Sad me bas zanima kako ce izgledati svedecih par dana. Potrudicu se da se probudim u isto vreme, mada mi je to uzasno tesko! Javljam! Ostalima srecnoooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.12.2012 18:06:08
|
|
|
|
mala.bebica
|
rekli su mi da imam PCOs, jos 2-3 dana pa treba da dodje osecam se nervozno, uzas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?