|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
30.11.2012 23:39:31   
janabons

IZVORNA PORUKA: plašljiva

Da li vas je boleo stomak posle insemenacije. meni je radjena u sredu i četvrtak i do danas nije ništa bolelo. ali danas ceo dan u naletima, malo jajnici, malo kao da mi se grči stomak neumem to da opišem. pri bilo kom naporu ustajanje, hodanje osećam boluckanje. nije neizdrživo ali me brine da li je normalno.

i mene je boleo stomak posle druge i trece iui,normalno je to,ne brini

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 826
1.12.2012 13:14:25   
maca821
mina user posted image znam kako ti je, idemo dalje.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 827
1.12.2012 15:06:27   
mickybap
Sad sam cula nesto u vezi inseminacije,pa da vidim jel neko zna...kaze da se lekovi koji se dobijaju za inseminaciju izazivaju rak,a lekovi za vantelesnu ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 828
1.12.2012 20:02:11   
ksenija81
Ja mislim da je to totalna glupost, pije se klomifen, femara ili se primaju neke inekcije koje i u postupku VTO.

Bog ne stavlja prepreke za koje nije siguran da možeš da predješ...

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 829
1.12.2012 20:13:20   
Maslacak15
100% budalastina mickybap. U principu se radi o identicnoj proceduri stimulacije samo sto je za IUI slabija, jer se tezi ka 2-3 folikula za razliku od VTO gde se dobija po pravilu vise od 10 jajnih celija.

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 830
1.12.2012 22:04:17   
mickybap
Ma strasnoo,sta sve covek se nece naslusati i zacuditi user posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 831
2.12.2012 0:42:02   
degu
Micky na to ćeš naići i čitajući o vto, za to je stimulacija daleko jača pa ima nekih teorija da može da podstakne rast tih nekih malignih ćelija, al koje u suštini već postoje u organizmu, ali mi toliko analiza radimo pre celog tog postupka i žena se zdrava upušta u to, tako da nema mesta strahu. A IUI je bezazlena stvarno user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 832
2.12.2012 10:31:05   
mickybap
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 833
2.12.2012 19:35:00   
degu
Drage moje radila sam test i negativan je user posted image
sad samo treba smisliti šta dalje, u Betaniji zakazuju IUI sad tek za jun mesec. Grlim vas sve i navijam za vas user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 834
2.12.2012 19:38:28   
17 joka
Veverice draga mojauser posted image user posted image

biće dušo i za nas sreće , guraj napred kao i do sad, ova nova godina nam mora podariti zu malu mrvuuser posted image

znam koliko je tesko ali ti si zena zmaj, hrabrica i divna osoba

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 835
2.12.2012 19:40:53   
degu
Ljubim te Joko user posted image
al nešto me već muka hvata, ovo je peta Nova Godina u koju ulazim sa istom željom. Al idemo dalje, nemamo izbora user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 836
2.12.2012 20:04:06   
17 joka
znam srećo te nove godine nebrojim ova će biti 6user posted image

nadam se za obe poslednja u kojoj ce mo provesti praznih ruku

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 837
3.12.2012 8:01:36   
ksenija81

IZVORNA PORUKA: degu

sad samo treba smisliti šta dalje, u Betaniji zakazuju IUI sad tek za jun mesec. Grlim vas sve i navijam za vas user posted image

Bas mi je zao sto nije uspelo! Ali bice, to ti ja kazem :D
Kako to zakazuju tek za jun? Kakvi su im to fazoni? Jel takva guzva ili sta?

Bog ne stavlja prepreke za koje nije siguran da možeš da predješ...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 838
3.12.2012 8:03:39   
mina@
Dobro jutro devojke!!!!!!!

ja u subotu dobila user posted image , najnormalniju, u dan tacnu.... ni utrogestan nije je poremetio user posted image .....

ovog meseca ne pijem klomifen, iduce nedelje idem na folikulometriju, pa ako sve bude bilo kako treba idemo na drugu IUI user posted image user posted image user posted image ... samo da mi ne padne O za vikend, jer radim u frontu a tamo vikendom ne rade

puno srece svim cekalicama user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 839
3.12.2012 8:32:56   
jess021

IZVORNA PORUKA: ksenija81

Bas mi je zao sto nije uspelo! Ali bice, to ti ja kazem :D
Kako to zakazuju tek za jun? Kakvi su im to fazoni? Jel takva guzva ili sta?

degu, bas mi je zao, nemoj da posustajes!!
Znam da sad zakazuje za jun, jer meni su u oktobru zakazali za april.
Ni ja ne znam koja im je to fora, jer ako nemas para da ides privatno treba godinu i po dana da uradis 3 IUI koje su uslov za VTO, uzas ne znam sta da kazem.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 840
3.12.2012 8:33:53   
Lenka2
Da li je moguće da u Beogradu insemenacije idu mesec za mesecom, a u NS na betaniji se čeka po 6 meseci, stvarno žalosno.
Nije ni čudo što je natalitet takav kakav jeste.user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 841
3.12.2012 8:40:05   
jess021

IZVORNA PORUKA: Lenka2

Da li je moguće da u Beogradu insemenacije idu mesec za mesecom, a u NS na betaniji se čeka po 6 meseci, stvarno žalosno.
Nije ni čudo što je natalitet takav kakav jeste.user posted image

Lenka2, veruj mi da je moguce, ja posle dve neuspele IUI koje sam radila privatno, resila da trecu radim u Betaniji, ali kad su mi rekli za april, dobro da nisam pala u nesvest.
Stvarno ne znam sta se toliko ceka, kad sam proces traje 1 min najvise??!!
Iskreno, stvarno mi je muka od svih njih i citavih procedura, a nemam izbora.

(odgovor članu Lenka2)
Direktna veza do poruke: 842
3.12.2012 8:48:49   
Snekile7
Drage moje, zelim vas svima p[uno srece i puuuuno bebica, ajde , ajde, pa da se radujemo zajedno....user posted image

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 843
3.12.2012 13:26:05   
hanka

al nešto me već muka hvata, ovo je peta Nova Godina u koju ulazim sa istom željom. Al idemo dalje, nemamo izbora user posted image

Veverice draga saljem ti veliki zagrljaj i poljubac user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 844
3.12.2012 13:59:42   
jess021

degu, ako se dobro secam ovo ti je druga IUI, mislim da bi bilo najbolje, ako ikako mozes, da odradis trecu privatno, ako ne daj Boze ne uspe, da posle praznika mozes krenuti sa pripremama za VTO.
Kazem ti, jer znas da ja sad krecem sa svim tim, ali posto kod ginekologa idem tek 13.12. da mi da upute, nema trika da predam papire pre februara, aonda VTO 2014. u najboljem slucaju.
I da, ja sam zakazala IUI u Betaniji za april, pa ako mi bude trebala da je iskoristim.
Tako i ti, sta god da odlucis, zakazi taj jun u betaniji, pa se nadamo da nece trebati.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 845
3.12.2012 16:03:48   
degu
Jeste draga, druga IUI, U problemu sam poprilično šta da radim. Reci mi kako si ti uspela da se dogovoriš sa dr-kom da ti folikulometriju radi u Betaniji a iui privatno? Ta bi mi kombinacija odgovarala, mnogo je povoljnije i mogu da priuštim. Zakazaću i za jun-jul, svejedno ćemo još 100 god čekati vto user posted image
Mislim ovo je apsurdno da nemaju vremena za inseminacije, imaju al su takvi lopovi da otimaju ljudima pare.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 846
3.12.2012 17:21:31   
Cecana
degu bas mi je zao sto nije uspelo.Popravljajte spermogram,meni su rekli dr da su male sanse da uspe ako je spermogram slabiji,znaci da bude blizu granica normale.
Sto se naseg zdravstva tice ja nemam reci,kod nas u Srbiji je izgleda glavna zarada na tudjoj muci,izgleda da je potpomognuta oplodnja zanosan posao.Mislim da zakazuju na tako dug rok da bi ljudi isli privatno,strasno.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 847
3.12.2012 19:00:37   
janabons
AUUU,to zakazivanje za jun je stvarno cista glupost,upravo je najveca sansa ako se radi ciklus za ciklusomuser posted image
Degu,drzi se i nadji neko resenje,suludo je cekati sledece prolece.
Ne mogu da verujem koja je ovo drzava i koje se nepravde desavaju-Ja u beogradu(frontu) od juna do septembra odradila hsg ,sve potrebne analize za hsg i 3 iui,a tebe u novom sadu tako da cimaju,kao da smo u dve razlicite drzaveuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 848
3.12.2012 20:45:55   
degu

IZVORNA PORUKA: Cecana

degu bas mi je zao sto nije uspelo.Popravljajte spermogram,meni su rekli dr da su male sanse da uspe ako je spermogram slabiji,znaci da bude blizu granica normale.
Sto se naseg zdravstva tice ja nemam reci,kod nas u Srbiji je izgleda glavna zarada na tudjoj muci,izgleda da je potpomognuta oplodnja zanosan posao.Mislim da zakazuju na tako dug rok da bi ljudi isli privatno,strasno.

Cecana ovo je naš maximum što se spermograma tiče. Svesna sam ja i sama da mi nismo slučaj za inseminaciju, ali nas samo bzv razvlače, kao da ispunimo taj uslov za vto. Jano ja idem već godinu i po u Betaniju i uradila sam samo jednu državnu IUI. HSG i prvu IUI sam na kraju privatno uradila.

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 849
4.12.2012 8:32:33   
jess021

Jeste draga, druga IUI, U problemu sam poprilično šta da radim. Reci mi kako si ti uspela da se dogovoriš sa dr-kom da ti folikulometriju radi u Betaniji a iui privatno? Ta bi mi kombinacija odgovarala, mnogo je povoljnije i mogu da priuštim. Zakazaću i za jun-jul, svejedno ćemo još 100 god čekati vto user posted image
Mislim ovo je apsurdno da nemaju vremena za inseminacije, imaju al su takvi lopovi da otimaju ljudima pare.

Draga, ja nisam nista specijalno trazila, kad sam dolazila kod nje u Betaniji i rekla da cu raditi o svom trosku, onda mi je pre Klomifena odradila UZ i onda jos jedan za nekih 8-10 dana, pa onda testove za ovulaciju. Samo smo samu IUI radili u Ilicu.
Tako da ako odes kod nje i kazes da ces raditi o svom trosku, sve ces raditi u Betaniji, cak i IUI , sem ako je vikend, tad ces verovatno i ti u ordinaciju Ilic. Mislim da znas, ali svejedno, cena je 25 000,00. Ako jos nesto treba, slobodno me pitaj.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here