Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.11.2012 23:39:31
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: plašljiva Da li vas je boleo stomak posle insemenacije. meni je radjena u sredu i četvrtak i do danas nije ništa bolelo. ali danas ceo dan u naletima, malo jajnici, malo kao da mi se grči stomak neumem to da opišem. pri bilo kom naporu ustajanje, hodanje osećam boluckanje. nije neizdrživo ali me brine da li je normalno. i mene je boleo stomak posle druge i trece iui,normalno je to,ne brini
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.12.2012 13:14:25
|
|
|
|
maca821
|
mina znam kako ti je, idemo dalje.
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.12.2012 15:06:27
|
|
|
|
mickybap
|
Sad sam cula nesto u vezi inseminacije,pa da vidim jel neko zna...kaze da se lekovi koji se dobijaju za inseminaciju izazivaju rak,a lekovi za vantelesnu ne
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.12.2012 20:02:11
|
|
|
|
ksenija81
|
Ja mislim da je to totalna glupost, pije se klomifen, femara ili se primaju neke inekcije koje i u postupku VTO.
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.12.2012 20:13:20
|
|
|
|
Maslacak15
|
100% budalastina mickybap. U principu se radi o identicnoj proceduri stimulacije samo sto je za IUI slabija, jer se tezi ka 2-3 folikula za razliku od VTO gde se dobija po pravilu vise od 10 jajnih celija.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.12.2012 22:04:17
|
|
|
|
mickybap
|
Ma strasnoo,sta sve covek se nece naslusati i zacuditi
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2012 0:42:02
|
|
|
|
degu
|
Micky na to ćeš naići i čitajući o vto, za to je stimulacija daleko jača pa ima nekih teorija da može da podstakne rast tih nekih malignih ćelija, al koje u suštini već postoje u organizmu, ali mi toliko analiza radimo pre celog tog postupka i žena se zdrava upušta u to, tako da nema mesta strahu. A IUI je bezazlena stvarno
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2012 10:31:05
|
|
|
|
mickybap
|
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2012 19:35:00
|
|
|
|
degu
|
Drage moje radila sam test i negativan je sad samo treba smisliti šta dalje, u Betaniji zakazuju IUI sad tek za jun mesec. Grlim vas sve i navijam za vas
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2012 19:38:28
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice draga moja biće dušo i za nas sreće , guraj napred kao i do sad, ova nova godina nam mora podariti zu malu mrvu znam koliko je tesko ali ti si zena zmaj, hrabrica i divna osoba
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2012 19:40:53
|
|
|
|
degu
|
Ljubim te Joko al nešto me već muka hvata, ovo je peta Nova Godina u koju ulazim sa istom željom. Al idemo dalje, nemamo izbora
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2012 20:04:06
|
|
|
|
17 joka
|
znam srećo te nove godine nebrojim ova će biti 6 nadam se za obe poslednja u kojoj ce mo provesti praznih ruku
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 8:01:36
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: degu Drage moje radila sam test i negativan je sad samo treba smisliti šta dalje, u Betaniji zakazuju IUI sad tek za jun mesec. Grlim vas sve i navijam za vas Bas mi je zao sto nije uspelo! Ali bice, to ti ja kazem :D Kako to zakazuju tek za jun? Kakvi su im to fazoni? Jel takva guzva ili sta?
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 8:03:39
|
|
|
|
mina@
|
Dobro jutro devojke!!!!!!! ja u subotu dobila , najnormalniju, u dan tacnu.... ni utrogestan nije je poremetio ..... ovog meseca ne pijem klomifen, iduce nedelje idem na folikulometriju, pa ako sve bude bilo kako treba idemo na drugu IUI ... samo da mi ne padne O za vikend, jer radim u frontu a tamo vikendom ne rade puno srece svim cekalicama
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 8:32:56
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 IZVORNA PORUKA: degu Drage moje radila sam test i negativan je sad samo treba smisliti šta dalje, u Betaniji zakazuju IUI sad tek za jun mesec. Grlim vas sve i navijam za vas Bas mi je zao sto nije uspelo! Ali bice, to ti ja kazem :D Kako to zakazuju tek za jun? Kakvi su im to fazoni? Jel takva guzva ili sta? degu, bas mi je zao, nemoj da posustajes!! Znam da sad zakazuje za jun, jer meni su u oktobru zakazali za april. Ni ja ne znam koja im je to fora, jer ako nemas para da ides privatno treba godinu i po dana da uradis 3 IUI koje su uslov za VTO, uzas ne znam sta da kazem.
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 8:33:53
|
|
|
|
Lenka2
|
Da li je moguće da u Beogradu insemenacije idu mesec za mesecom, a u NS na betaniji se čeka po 6 meseci, stvarno žalosno. Nije ni čudo što je natalitet takav kakav jeste.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 8:40:05
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Lenka2 Da li je moguće da u Beogradu insemenacije idu mesec za mesecom, a u NS na betaniji se čeka po 6 meseci, stvarno žalosno. Nije ni čudo što je natalitet takav kakav jeste. Lenka2, veruj mi da je moguce, ja posle dve neuspele IUI koje sam radila privatno, resila da trecu radim u Betaniji, ali kad su mi rekli za april, dobro da nisam pala u nesvest. Stvarno ne znam sta se toliko ceka, kad sam proces traje 1 min najvise??!! Iskreno, stvarno mi je muka od svih njih i citavih procedura, a nemam izbora.
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 8:48:49
|
|
|
|
Snekile7
|
Drage moje, zelim vas svima p[uno srece i puuuuno bebica, ajde , ajde, pa da se radujemo zajedno....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 13:26:05
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: degu al nešto me već muka hvata, ovo je peta Nova Godina u koju ulazim sa istom željom. Al idemo dalje, nemamo izbora Veverice draga saljem ti veliki zagrljaj i poljubac
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 13:59:42
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: degu Drage moje radila sam test i negativan je sad samo treba smisliti šta dalje, u Betaniji zakazuju IUI sad tek za jun mesec. Grlim vas sve i navijam za vas degu, ako se dobro secam ovo ti je druga IUI, mislim da bi bilo najbolje, ako ikako mozes, da odradis trecu privatno, ako ne daj Boze ne uspe, da posle praznika mozes krenuti sa pripremama za VTO. Kazem ti, jer znas da ja sad krecem sa svim tim, ali posto kod ginekologa idem tek 13.12. da mi da upute, nema trika da predam papire pre februara, aonda VTO 2014. u najboljem slucaju. I da, ja sam zakazala IUI u Betaniji za april, pa ako mi bude trebala da je iskoristim. Tako i ti, sta god da odlucis, zakazi taj jun u betaniji, pa se nadamo da nece trebati.
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 16:03:48
|
|
|
|
degu
|
Jeste draga, druga IUI, U problemu sam poprilično šta da radim. Reci mi kako si ti uspela da se dogovoriš sa dr-kom da ti folikulometriju radi u Betaniji a iui privatno? Ta bi mi kombinacija odgovarala, mnogo je povoljnije i mogu da priuštim. Zakazaću i za jun-jul, svejedno ćemo još 100 god čekati vto Mislim ovo je apsurdno da nemaju vremena za inseminacije, imaju al su takvi lopovi da otimaju ljudima pare.
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 17:21:31
|
|
|
|
Cecana
|
degu bas mi je zao sto nije uspelo.Popravljajte spermogram,meni su rekli dr da su male sanse da uspe ako je spermogram slabiji,znaci da bude blizu granica normale. Sto se naseg zdravstva tice ja nemam reci,kod nas u Srbiji je izgleda glavna zarada na tudjoj muci,izgleda da je potpomognuta oplodnja zanosan posao.Mislim da zakazuju na tako dug rok da bi ljudi isli privatno,strasno.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 19:00:37
|
|
|
|
janabons
|
AUUU,to zakazivanje za jun je stvarno cista glupost,upravo je najveca sansa ako se radi ciklus za ciklusom Degu,drzi se i nadji neko resenje,suludo je cekati sledece prolece. Ne mogu da verujem koja je ovo drzava i koje se nepravde desavaju-Ja u beogradu(frontu) od juna do septembra odradila hsg ,sve potrebne analize za hsg i 3 iui,a tebe u novom sadu tako da cimaju,kao da smo u dve razlicite drzave
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2012 20:45:55
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Cecana degu bas mi je zao sto nije uspelo.Popravljajte spermogram,meni su rekli dr da su male sanse da uspe ako je spermogram slabiji,znaci da bude blizu granica normale. Sto se naseg zdravstva tice ja nemam reci,kod nas u Srbiji je izgleda glavna zarada na tudjoj muci,izgleda da je potpomognuta oplodnja zanosan posao.Mislim da zakazuju na tako dug rok da bi ljudi isli privatno,strasno. Cecana ovo je naš maximum što se spermograma tiče. Svesna sam ja i sama da mi nismo slučaj za inseminaciju, ali nas samo bzv razvlače, kao da ispunimo taj uslov za vto. Jano ja idem već godinu i po u Betaniju i uradila sam samo jednu državnu IUI. HSG i prvu IUI sam na kraju privatno uradila.
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2012 8:32:33
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: degu Jeste draga, druga IUI, U problemu sam poprilično šta da radim. Reci mi kako si ti uspela da se dogovoriš sa dr-kom da ti folikulometriju radi u Betaniji a iui privatno? Ta bi mi kombinacija odgovarala, mnogo je povoljnije i mogu da priuštim. Zakazaću i za jun-jul, svejedno ćemo još 100 god čekati vto Mislim ovo je apsurdno da nemaju vremena za inseminacije, imaju al su takvi lopovi da otimaju ljudima pare. Draga, ja nisam nista specijalno trazila, kad sam dolazila kod nje u Betaniji i rekla da cu raditi o svom trosku, onda mi je pre Klomifena odradila UZ i onda jos jedan za nekih 8-10 dana, pa onda testove za ovulaciju. Samo smo samu IUI radili u Ilicu. Tako da ako odes kod nje i kazes da ces raditi o svom trosku, sve ces raditi u Betaniji, cak i IUI , sem ako je vikend, tad ces verovatno i ti u ordinaciju Ilic. Mislim da znas, ali svejedno, cena je 25 000,00. Ako jos nesto treba, slobodno me pitaj.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?