Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2012 8:36:50
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: janabons AUUU,to zakazivanje za jun je stvarno cista glupost,upravo je najveca sansa ako se radi ciklus za ciklusom Degu,drzi se i nadji neko resenje,suludo je cekati sledece prolece. Ne mogu da verujem koja je ovo drzava i koje se nepravde desavaju-Ja u beogradu(frontu) od juna do septembra odradila hsg ,sve potrebne analize za hsg i 3 iui,a tebe u novom sadu tako da cimaju,kao da smo u dve razlicite drzave janabons, znam grozno je sto je tako, ni ja ne mogu da verujem da je u NS takva situacija. A sto se tice uspesnosti IUI, ako se rade jedna za drugom, to je tako ako radis privatno, salim se. Jer meni je to rekla kad sam trecu htela da radim u drzavnoj, onda mi je rekla da bi trebala i trecu odmah da uradim, zbog uspesnosti, ali naravno opet privatno, a sto se u Betaniji svaka ceka po sest meseci onda se to ne racuna, ma uzas zivi!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2012 18:57:21
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke imam temperaturu 37,1 samo da nisam bolesna, radila sam insemenaciju pre 7 dana. Malaksala sam ceo dan. Pozdrav za sve...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2012 22:52:42
|
|
|
|
degu
|
Plašljiva to je normalna temperatura za lutealnu fazu i posledica je progesterona koji je viši u drugoj fazi ciklusa i čuva potencijalni plod, tako da je dobar znak.
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2012 23:02:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: plašljiva Devojke imam temperaturu 37,1 samo da nisam bolesna, radila sam insemenaciju pre 7 dana. Malaksala sam ceo dan. Pozdrav za sve... Kod mene je ta temperatura (išla je do 37,5 čak) bila znak trudnoće navijam da tako bude i kod tebe
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.12.2012 0:39:39
|
|
|
|
17 joka
|
jako za sve vas
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.12.2012 11:12:29
|
|
|
|
janabons
|
Plasljiva,nadamo se da je temperatura dobar znak
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.12.2012 16:11:08
|
|
|
|
NoraBo
|
Plašljiva, i mene muči niska temperatura, pogotovo uveče, kao da me trese groznica i 37, tako već 3 dana, a i ja sam radila iui tačno pre 7 dana.... nadam se da je to dobar znak, ako ne razbolećemo se, hihihihi
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.12.2012 17:03:38
|
|
|
|
degu
|
Žene drage, posle onog negativnog testa ja nikako nisam dobila, 15. dpo sam uradila betu i rezultat je 5.5, znači da je došlo do oplodnje al se iz nekog razloga nije zakačilo. Eto zamalo da nam uspe
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.12.2012 17:04:55
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke hvala na odgovorima, divne ste. Sinoć je temperatura došla do 37,5 i nekako sam zaspala. Danas još nisam imala temperaturu, neboli me grlo niti mi curi nos da bi znala da je prehlada. Iz vaših usta u božje uši, nego ko će izdržati još 7 dana do testa. NoraBo nadam se da nismo bolesne već da je ono čemu se nadamo ali vreme će pokazati. Mada mi je interesantno da je uveče tako a preko dana ništa. Pozdrav za sve, hvala još jednom na odgvorima....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.12.2012 17:11:54
|
|
|
|
degu
|
Znam draga al to bi bilo ok da sam rano uradila betu, nekih 10. dpo, a ovako je jedina pusta nada da je laboratorija pogrešila. Sad je trebala da bude trocifrena, ma dvocifrena bar.
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.12.2012 19:40:28
|
|
|
|
17 joka
|
Degu sledeća će sigurno uspeti
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.12.2012 22:34:44
|
|
|
|
Snekile7
|
Deguuuuu
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.12.2012 11:36:13
|
|
|
|
jess021
|
Zene gde ste, sta se desava? NoraBo, plasljiva, jeste li vec radile test ili betu? degu, j@n@, gde ste vi? Kakvi su planovi za dalje? za sve Vas!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.12.2012 12:54:24
|
|
|
|
NoraBo
|
Draga Jess 021, ja čekam kraj nedelje pa da radim betu, nadam se pozitivnoj , od preksinoć imam slab trag na papiru posle piškenja, rozikasto/smeđkast nekako vodenasto-proziran, i ne svaki put... nadam se da nije veštica, doduše nikad se nije tako najavljivala i rano bi joj bilo (dobijam na 28-29 dana, a preksinoć kad se to prvi put pojavilo bio mi je 23 dan?), ali ko zna posle svih ovih hormona... Ipak se nadam najlepšem novogodišnjem poklonu, javlja šta je bilo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.12.2012 13:14:12
|
|
|
|
Snekile7
|
Norooo, i mi se nadamo, ajde ajde, bice sve ok....eto tebi jedne bebice a mozda i dve
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.12.2012 13:37:18
|
|
|
|
NoraBo
|
Snekili hvala puno draga na lepim željama
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.12.2012 21:58:02
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: NoraBo Draga Jess 021, ja čekam kraj nedelje pa da radim betu, nadam se pozitivnoj , od preksinoć imam slab trag na papiru posle piškenja, rozikasto/smeđkast nekako vodenasto-proziran, i ne svaki put... nadam se da nije veštica, doduše nikad se nije tako najavljivala i rano bi joj bilo (dobijam na 28-29 dana, a preksinoć kad se to prvi put pojavilo bio mi je 23 dan?), ali ko zna posle svih ovih hormona... Ipak se nadam najlepšem novogodišnjem poklonu, javlja šta je bilo draga, i ja se iskreno nadam da ec ti deda mraz doneti najlepsi poklon!!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.12.2012 22:40:27
|
|
|
|
degu
|
Jess meni se desila biohemijska trudnoća u ovoj drugoj IUI. Sad čekam da ovaj kijamet prođe i da odem za NS. Nadam se da ću uspeti da zakažem za januar-februar treću, pa nek mi bude treća sreća
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.12.2012 8:28:59
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: degu Jess meni se desila biohemijska trudnoća u ovoj drugoj IUI. Sad čekam da ovaj kijamet prođe i da odem za NS. Nadam se da ću uspeti da zakažem za januar-februar treću, pa nek mi bude treća sreća Draga degu, i ja se nadam da ce biti treca sreca, da ce ti nova godina lepo poceti!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.12.2012 9:19:17
|
|
|
|
NoraBo
|
Drage drugarke čekalice, kod mene nema najlepšeg poklona za 2013.... Juče sam radila betu i rezultat je bio <1, dakle ćorak, ništa...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.12.2012 14:35:38
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: NoraBo Drage drugarke čekalice, kod mene nema najlepšeg poklona za 2013.... Juče sam radila betu i rezultat je bio <1, dakle ćorak, ništa... noraBo bas mi je zao. Posto nas ova godina nije bas usrecila, sigurna sam da cemo u novoj imati vise srece!! Koja ti je to IUI?
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.12.2012 14:47:37
|
|
|
|
NoraBo
|
jess021 pa valjda će biti bolje u 2013.... prva mi je inseminacija
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.12.2012 19:22:36
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke ni meni nije uspelo, beta je 1. Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.12.2012 21:06:28
|
|
|
|
NoraBo
|
Plasljiva
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?