|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prva bebina garderoba
23.11.2012 14:13:52   
Janncica
Adulence divno je... user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1076
23.11.2012 15:09:41   
lesica

IZVORNA PORUKA: adulence

hvala zenske samo moram i ja da spomenem da mi je zao sto je i dalje sve ili roze ako su devojcicwe ili plavo,bas retko gde mogu da se nadju neke lepe neutralne boje...

Ja opomenuh,a ne stigoh da prokomentarišem. Mnooogo je lepouser posted image I ćuti tu,sve roze ili plavo...ma kad je slatko,kakve veze ima što se samo dve boje vrte.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1077
23.11.2012 15:38:40   
tijatija
Ja sam tek sad shvatila da sam na pogresnom mestu stavila sliku prve garderobice user posted image
Adulence Preslatko je , i ja sam imala slicne cizmice sa cirkoncicima.
Evo nase prve robice, strina ga je kupila user posted image

user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1078
23.11.2012 17:29:47   
Bebilina
Tijatija presladak je kompletic user posted image Jel vi sad cekate batu? user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1079
23.11.2012 17:32:13   
marince1
Ajoooj kako je slatko

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1080
23.11.2012 17:49:53   
Janncica
Tija Odusevila sam se.. user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1081
24.11.2012 10:38:26   
zvezdi
Adulence,Tija,divne su stvarcice.
Nego ajde mame iz Bg-a da pitam,jel skupo u Aksi?
Ja jos nisam spremila stvari za bolnicu,ni za izlazak za bebu,a fale mi i koja flasica i cucla,malo tetra pelena,ostalo imam.Pa sam mislila da pogledam kolica tamo i mozda da dobijem koju ideju,jer ce svi da pitaju sta da nam kupe,a mi vecinu stvari imamo,pa da mi ne kupuju posteljine,garderobu i to sto imam,mozda mi nesto zafali sto nemam.Bilo bi lepo da kad odem,kupim sve odjednom i pravim fajront,pa ne znam jel skupo za te sitnice,mozda da gledam samo kolica onda?

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1082
24.11.2012 11:48:14   
MarijaBg
Zvezdi, nije skupo u Aksi i mozes sve da nadjes na jednom mestu. Sigurno da ima negde jeftinije, ali morala bi onda da se potrudis i trazis... Pogledaj malo po online prodavnicama ponudu, pa uporedi: Aksa, Justclikck, Bebino, Dodyshop, Letoshop... ima ih bas puno, ovih sam se sad setila

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 1083
24.11.2012 14:06:23   
coka11
Nisam baš sigurna da li ovo pitanje odgovara ovoj temi, ali kompletići za iznošenje bebe iz porodilišta su svakako jedna od prve garderobe koja se kupuje. Prvo dete nam je rođeno u aprilu i bilo je lako odlučiti u čemu ga izneti. Sada očekujemo drugo za koju nedelju i nisam baš sigurna koliko ga treba natrontati. U čemu ste iznosile, ili ćete iznositi, vašu zimsku bebu iz porodilišta?

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1084
24.11.2012 14:29:16   
Janncica
to isto i mene zanima...je l dovoljno odelce i cebence ili da ga malo vise natruntamo?

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 1085
24.11.2012 14:33:25   
Snelle
To zavisi i od toga da li se vraćate kući kolima, da li imate grejanje u kolima.... Moja preporuka, odelce, pa uvijete bebu u ćebence do kola, taksija i li čega već, a ako je u kolima baš toplo ćebence skinete.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1086
24.11.2012 14:41:25   
coka11
Mislis na obicno odelece, ne neko deblje? A dzemperic? Mi cemo kolima, verovatno ce biti ugrejana, ako ne budemo dugo cekali otpust pa se ohlade :) Mislila sam da kupimo onaj kompletić što svašta ima, uvijemo ga u ćebence i u stavimo u ono sedište jaje. Valjda je to dosta!?user posted image

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1087
24.11.2012 15:33:29   
Snelle
Obučeš benkicu, pa preko nje neki deblji bodić dugih rukava, a dole čarapice i preko štrample. Staviš u jaje, pa preko njega ćebence, do kola će biti ok. A u kolima ako je baš toplo i ti skineš jaknu, skineš i bebi ćebe, možeš preko samo neki tanji prekrivač.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 1088
24.11.2012 15:36:52   
Jole84
Jao Adulence,ostadoh bez daha za čizmice sa cirkončićima...malo je reći-predivno user posted image user posted image
dakle princeza je spremna za izlazak user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1089
24.11.2012 17:42:52   
isidora88
ja sam mateju iznela u skafanderu malecnom user posted image ,ispod je imao bodi digu rukav,majicica,carapice i ono odelce sa stopicama na bretele. porodila sam se u decembru, bilo je uzasno hladno i sneg do kolenauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1090
24.11.2012 18:54:58   
adulence
zvezdi evo da ti akzem iskreno ja sam skoro sve pokupovala u aksisve na jednom mestu,za sve proizvode imas razlicite cene pa tako npr i za flasice imas malo skuplje i malo jeftinije,mada mu to sve dodje na isto,ali moram ti priznati da mi se izbor kolica nije svideo,ja sam sve pripremila samo su jos ostala kolica da se kupe,ali sve sam kupila kod njih osim par stvarcica koje sam kupila u nekom malom butiku Ariljac se zove i jeste jeftiniji a lep je pamuk...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1091
24.11.2012 23:39:42   
Azra_
Joj mame, ja se sva naježim kad stignem da poset__im ovu temu. Kad se samo set__im da sam prošle godine u ovo vreme uveliko birala stvarčice, obilazila dečije radnje, to ushićenje i radost! Divan osećaj! Od kad se mali rodio nisam stigla pošteno da razgledam po radnji, sve na juriš, ali je mm dosta putovao i stvarčice donosio iz inostranstva.

Osvežilo me kad me je drugarica koja očekuje bebu zadužila da joj pomognem oko izbora stvarčica. Baš sam se radovala. Kako nije baš bila pri parama, familija slabo učestvuje u finansiranju, oni u nekoj stisci, našle smo način da bebcu obezbedimo lepe stvarčice. Za izlazak kupili novo odelce, nešto sam joj dala ja, a nešto kupile POLOVNO. Ja sam bila malo hmhm oko tih polovnih stvarčica za decu, ali kada smo našle pravi izvor, našoj radosti nije bilo kraja. Žena koja prodaje je fenomenalna. Sve stvari su jako kvalitetne, nisu flekave, pocepane...ma oduševljena sam, skoro kao nove, a neke i jesu nove novcate. A sve to za ne tako puno para, a dosta toga ovde se i ne bi moglo naći. Žao mi je što nemam sve slike. Bila je jedna prelepa jaknica... Evo nekih sličica:

user posted image

Pantalonice smo platile 500din, kao nove,Jasper Coran, nove koštajuu preko 20e.user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 24.11.2012 23:43:15 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1092
26.11.2012 12:07:25   
ivannna
adulence medene su stvarcice!user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1093
26.11.2012 12:41:23   
Shishica
Aaa poooludecuuuuuuuuu!!!!! user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1094
26.11.2012 12:42:19   
cockic
ja sam cery rodila y sred snega koji je pao ove godine 2.2 to je bio pravi kiamet kad se ona rodi a izasle smo ja mislim 6 isto je bilo bas snega yzas.

izasla je y zeki iz akse onaj plisani ima majcicy dygih rykava i zeka je na pretele sa stopicama toplo je a lepo.i onaj prekrivac sa drikerima user posted image i naravno y nosiljci onoj klasicnoj fetys mi je vise za kasnije za izlazak korpauser posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1095
26.11.2012 14:23:44   
Anoniman
Joj ja totalno odlepim na bebi garderobu...
Ali poučena iskustvom sa zimskim detetom user posted image u prva tri meseca osim štramplica drugo neće ni nositi... U šetnjama skafander, tako da sam i za bebin izlazak uzela jednu rozu plišanu, istu takvu kapicu i to je to. Prvo haljinče ćemo nabacimo na proleće user posted image

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 1096
27.11.2012 10:31:05   
ivannna
juce sam u aksi kupila jednu rozu plisanu zeku 56 i kompletic roze zeku na bretele+belu majicicu za ispod i roze kapica,isto velicina 56,danas mi mamina prijateljica kaze da je to veoma malo i da nije trebalo to da uzimam...a ja sve razmisljam sta ako bude oko 48-50 dugacka ,onda ce mi sledeca velicina od 62 biti bre mnogo velika! sta mislite da li onda da vracam ovo sto sam uzela velicinu 56?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1097
27.11.2012 10:33:33   
Anoniman
Pa ako stavljaš široki povoj biće ti knap.... Dok nose švedske sve im treba 3-5cm duže.

(odgovor članu ivannna)
  Direktna veza do poruke: 1098
27.11.2012 11:04:41   
ivannna
nina,a da li ce biti malo kod nogica-duzina ili izmedju nogica?

< Poruku je uredio ivannna -- 27.11.2012 11:12:31 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1099
27.11.2012 20:01:04   
Azra_
Mame, prvo što sam svom bebcu kupila, pre nego što se rodio, bila su dva kompletića u Aksi. Jedan je bio 56, drugi 62. Nakon nekoliko dana, rešila sam da ovaj 56 zamenim za 62 i nisam pogrešila. Kako god okreneš na njima tih prvih mesec dana sve po malo visi, ali jako brzo rastu, pa će 62 nositi duže. Ti kompletići koje sam ja kupovala su bili pantalone+benkica(bluzica). pantalonice iznosili i kasnije, a bluzice slabo. Bodići su zakon.
Kasnije smo kupovali stvari u inostranstvu, pa nisam morla da gatam da li će 74 broj obući sa godinu dana ili sa 6 meseci jer se standardi znaju i poštuju. Ovde sam bila kupila dva bodića, istog proizvođača, isti broj, a jedan je bio veći od drugog. Nego, da ne remetimo temu sa brojevima, ima posebne teme o tome... Ja samo da kažem mama da kupuju veće. Ekonomičnije je.user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

ljubav
amand

kada muskarac prevari zenu

ne voli je (47%)

voli je al ipak voli i da mijenja (23%)

musko ko musko (20%)

druga je bolja (3%)

kriv je alkohol (2%)

nije bila njegova dobra (5%)

Ukupan broj glasova: 148

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here