|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2012.
14.11.2012 12:27:27   
Modessty
Ja sam mislila da se ja obavežem da vam podelim slike kad ih on uradi. Nema šanse da postigne to jer smo samo dva sata u igraonici. Ali ja bi uzela od njega i prosledila vama. Taman da imam razlog da vas sve opet vidim user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 476
14.11.2012 12:32:53   
Azra_
Ok M. Ajde, neka se i druge mame uključe i neka kažu šta im odgovara. A tebi naravno hvala što u ime svih nas preuzimaš taj slučaj, ipak je to obaveza.user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 477
14.11.2012 12:55:12   
Torbica
Sad tek vidim spiskove, hocemo i mi, super je satnica! Deca - Anastasija (4 ipo), Djordje (2), David (0), ja naravno a najverovatnije i mm. user posted image NS

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 478
14.11.2012 14:09:27   
Ivanka 75
Mod, što se mene tiče može tako, ipak su profesionlne fotke lepše user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 479
14.11.2012 18:38:23   
zamenica

IZVORNA PORUKA: Modessty

Za Niš: Zvala profi fotografa i kaže da bi cena fotografije bila 100 din. Ako ste za molim vas da mi danas, sutra napišete. Dečko inače ne radi te stvari, radi sa menkenkama, šminkerima itd. Fotke bi sigurno bile ekstra.
Ako nećete onda da zamolim mog dobrog druga da nas fotka, pa da svako radi za sebe. Ne bi angažovala tate jer će nam trebati da čuvaju decu dok se mi ispričamo user posted image

Modessty, možete li kontaktirati i neku foto radnju (FotoArt, Foto Bata i sl.) da vidimo šta oni kažu. Cene fotografija su svima iste 100-120 din, ali bi sa tim radnjama bilo lakše uzimati fotografije - odete kod njih kad možete i oni odrade, a imaju i onu foru da se ubaci kalendar i sl. Ja, na primer, ne smem da se pojavim bez 3 takve fotografije - babe i dede bi poludele user posted image

Ne zelim da budem u pravu, zelim samo da budem srecna. - MBM

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 480
14.11.2012 19:52:22   
Azra_
Nije nam Modesty hobotnica...žena uradila to što je u njenoj moći. Gle mene, kako se zaštitnički postavljam. Sorry, Zamenice, ona će ti odgovoriti, ali mislim da je, što je u njenoj moći , uradila...

(odgovor članu zamenica)
Direktna veza do poruke: 481
14.11.2012 21:59:15   
serpica
Mod ja sam za user posted image koliko god da kosta opet je to uspomena i ne treba je ispustiti....
A zna li se cena paketica nisam citala unazad? Hvalauser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 482
14.11.2012 22:01:01   
dunja RR
Objavićemo cenu kada se zatvori spisak, još 5 dana se prijavljujete.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 483
14.11.2012 22:16:33   
Anoniman
Bogami moj mm je prvo za cenu pitao user posted image user posted image jaoj dusu mi izede user posted image
Elem da se prijavimo, ja + moja BOLJA polovina user posted image i dva cheda Tamara (6 godina) i Neda (14 meseci) za Beograd (od Borce nije daleko Kamicak, samo da skrenemo kako treba kod Albukerkija) user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 484
14.11.2012 22:25:52   
marince1

Ja sam mislila da se ja obavežem da vam podelim slike kad ih on uradi. Nema šanse da postigne to jer smo samo dva sata u igraonici. Ali ja bi uzela od njega i prosledila vama. Taman da imam razlog da vas sve opet vidim user posted image

Mod meni se ovo bas svidja user posted image user posted image user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 485
14.11.2012 23:12:58   
Anoniman
Snelleeee pa kakva si?! user posted image Vidimo se 22-og decembra, samo zdravlja :)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 486
15.11.2012 8:44:54   
Modessty

IZVORNA PORUKA: zamenica

Modessty, možete li kontaktirati i neku foto radnju (FotoArt, Foto Bata i sl.) da vidimo šta oni kažu. Cene fotografija su svima iste 100-120 din, ali bi sa tim radnjama bilo lakše uzimati fotografije - odete kod njih kad možete i oni odrade, a imaju i onu foru da se ubaci kalendar i sl. Ja, na primer, ne smem da se pojavim bez 3 takve fotografije - babe i dede bi poludele user posted image

Lakše mi je bilo ovako jer dečka znam i mogu da cepidlačim, a ne verujem da će nas fotradnje koštati samo 100 din jer nas malo ima, tj mala im je zarada. Ako hoćete zovite, nemam ništa protiv.
Ono što mogu da vam kažem o Vladi je da ima strpljenja i smisla za to što radi. Znači neće biti ono što nam se sa firtmom na dodeli desilo pre neku godinu - da su foto grafije užas jer nije fotograf čekao da se dete namesti i smiri, a neki su ostali i bez fotografija.

Znači, za Vladu mogu da garantujem. AKo hoćete neku foto radnju i to je ok. Ali ja neću da ugovaram jer nemam poverenja u njih, a sa foto Selmom sam se letos posvadjala user posted image Nisu mi odradili slike kako sam htela user posted image Šta ću kad vidim i sitnice user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu zamenica)
Direktna veza do poruke: 487
15.11.2012 13:30:32   
new nick
Hvala Moduser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 488
15.11.2012 13:33:25   
Julijapop76
Nis, roditelji Julija i Vladimir, cerkica Una 3 godine.user posted image
Pozdrav
obavestavate putem maila ili...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 489
15.11.2012 13:38:08   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Julijapop76

Nis, roditelji Julija i Vladimir, cerkica Una 3 godine.user posted image
Pozdrav
obavestavate putem maila ili...

Draga Julija upisani ste, samo pratite ovu temu, sva obaveštenja ovde pišemo :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Julijapop76)
Direktna veza do poruke: 490
15.11.2012 17:45:10   
zamenica
Važi društvo, za Niš može i fotograf koga Modessty poznaje, samo mi se činilo da je ovako jednostavnije - niko nema obavezu nikoga da zove, da se nalazimo, ipak je to vreme uoči praznika i slava, znam kako većina stoji sa slobodnim vremenom. Meni je bitno samo da imamo fotografije, pa makar bile i nikakve (da znate moju svekrvu bilo bi vam jasno zašto user posted image )

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 491
15.11.2012 23:23:30   
Modessty

IZVORNA PORUKA: zamenica
Meni je bitno samo da imamo fotografije, pa makar bile i nikakve (da znate moju svekrvu bilo bi vam jasno zašto user posted image )

user posted image joooj da li će to da bude ono - jedna slika za nas, jedna za baku, jedna za tetku... user posted image bankrotiraćete user posted image

(odgovor članu zamenica)
Direktna veza do poruke: 492
16.11.2012 9:41:51   
vikiveki
Hoćemo li imati fotografa u Novom Sadu?Neznam kako je bilo prošle godineuser posted image , u svakom slučaju ponećemo digitalni aparat.

< Poruku je uredio vikiveki -- 16.11.2012 9:43:11 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 493
16.11.2012 12:42:01   
zamenica

user posted image joooj da li će to da bude ono - jedna slika za nas, jedna za baku, jedna za tetku... user posted image bankrotiraćete user posted image

Upravo tako i nikako drugačije, inače me neće oprati ni Nišava, ni Dunav, ni Sava user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 494
16.11.2012 13:46:16   
marince1
I ja glasam a Mod ovog fotografa user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 495
16.11.2012 20:35:02   
Ana RR
Moj muz moze fotografisati jer opremu svakako nosimo. Slike vam posle mozemo poslati na mail.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 496
16.11.2012 22:24:37   
pepeljuga
Dunja, do kada je rok za prijavljivanje za Beograd? Nemam vremena da pretrazujem celu temu, mozda je bilo lakse da su teme odvojene po gradovima, za nas koji nazalost nemamo toliko vremena sve da citamo user posted image
Propustila sam i to da li cemo imati paketice, koja je cena i da li imamo neku alternativu za krpene lutkice, ja bih radije kupila, ne zato sto ne zelim da pravim vec prosto nemam vremena zbog posla pa nisam sigurna da cu stici user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 497
16.11.2012 22:28:24   
dunja RR
Piše u prvom postu rok, za sve gradove do 20.11.

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.11.2012 17:59:29 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 498
16.11.2012 22:36:15   
sanji

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moj muz moze fotografisati jer opremu svakako nosimo. Slike vam posle mozemo poslati na mail.

Super!!!!!user posted image user posted image user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 499
17.11.2012 11:05:35   
serpica
Hvala Dunja srce si..user posted image
Nina 14 meseci + jedna odrasla osoba mozda..
Hvala jos jednom,ljubim te....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here