|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2012.
20.11.2012 0:51:09   
Modessty
Ja sam gora i od Danila po tom pitanju user posted image Ko da će Deda Mraz meni da donese poklone. user posted image
A borim se za Deda Mraza i sa ovima u firmi user posted image

Verolina čini mi se reče da bi pisala stihove za novogodišnje čestitke. Ja se evo javljam da ih pravim. Pre ću to da uradim nego lutkice user posted image Ako hoće da napiše nešto pa da mi pošalje, da uradimo probnu čestitku. Radila bi ih na debljem papitu, od kolaž papira, trakica, vunice itd - u prevodu sve što mi padne pod ruku user posted image Recimo sa slikama i u obliku deda mraza, pahulja, andjela, poklona, sneška belića.....
hmmm user posted image ovo je možda više za temu Gram ljubavi

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 526
20.11.2012 0:53:17   
dunja RR
Može Mod! Dogovaramo se sa tobom i Verkom u temi Gram ljubaviuser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 527
20.11.2012 11:44:12   
Azra_

IZVORNA PORUKA: ikacc

Azra , tebe nema na spisku za NIs?

Ikacc, čekala zadnji trenutak da vidim ima li nade da budemo blizu Niša pošto je mm sstalno negde odsutan zbog posla pa se nas dvoje seljakamo, da ne budemo baš sami u Nišu. Prijavili se i nadamo se da ćemo uspeti da dodjemo i da se uživo upoznamo...user posted image

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 528
20.11.2012 11:48:06   
Azra_
Ako se dete bude plašilo Deda Mraza, može li mama u krilo kod Deda Mraza? I to je neka slika i uspomena...user posted image

Mod, možda nas se mužići sete pa nam i kupe koji poklončić za NG, mada, ja tome ne pridajem neku važnost. Lepše je kad Deda Mraz uruči poklon.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 529
20.11.2012 13:14:36   
mati
user posted image za nislijke. Ne mogu da verujem da cemo se ovoliko okupiti. Od onako slabasnog spiska, ovo je super. Ja sam pripremila dva drvena rucno pravljena autica, ali posto ih verovatno nece prihvatiti u bolnici, naci ce se nekom drugaru u paketic. A sa lutkicama krecem za vikend...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 530
20.11.2012 13:28:39   
Modessty
user posted image mati!!! vrednice naša user posted image
ja ću da osvanem jedne noći - to mi ne gine! jedino tako mogu da uradim nešto

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 531
20.11.2012 13:43:21   
mati
A ne, za autice je zasluzna moja mama. Mati je napravila jako lepe, velike, a ovi su mali samo moram da izvadim srafove i tockove zalepim lepkom. A od lutkica mi je klovn nekako najrealniji za napraviti. Kako gog, bitno je da se decica raduju i znaju da neko misli na njih.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 532
20.11.2012 15:24:44   
PILICI
Neznam da li je neophodno,ali za svaki slucaj evo imena dece: Martin(9),Andrej(6) i Nikolina (1,5).Da li se sada zna koliko se placaju paketici,ipak bi trebalo da znamo unapred ? Nis

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 533
20.11.2012 16:08:25   
dunja RR
Cenu paketića javljamo do kraja nedelje, eventualno u ponedeljak i poslaćemo privatnom porukom svima br. žiro računa za uplatu

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu PILICI)
Direktna veza do poruke: 534
20.11.2012 20:40:22   
serpica
Dunja da li lutke koje pravimo donosimo sa sobom na dan okupljanja ili ranije?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 535
20.11.2012 21:22:05   
ikacc
Ako se ne varam prosle godine nije bilo deda Mraza u Nisu? Ove godine su Nislijke napredovale..

user posted image

Imam pitanje u vezi tih lutkica, jel to svi pravimo ili samo odredjenni, koci mi se komp , pa se ne mogu vracati unazad da citam sve postove?

Lana moja sreca najveca!
Direktna veza do poruke: 536
20.11.2012 21:25:59   
Anoniman
Ajde kopirajte mi taj post o tim lutkicama da ne rovarim unazad, ništa mi nije jasno. Tenk ju, ljubi baba.

(odgovor članu ikacc)
  Direktna veza do poruke: 537
20.11.2012 21:32:28   
New Mom
Da, kakve lutke?user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 538
21.11.2012 8:12:59   
Anck Su Nmaun
Sad sam i ja videla, da li svako mora te lutke da pravi? Nisam bas razumela?
A da se niko ne ljuti ja stvarno nemam vremena za takvo nesto?!

I da, da pitam da li je danas zadnji dan i za prijavu i odjavu?

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.11.2012 8:13:30 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 539
21.11.2012 10:30:27   
nela79
To su vam one iste lutkice iz teme Gram ljubaviuser posted image ,valjda se tako zove. Uglavnom, bio je plan da svako napravi neku platnenu lutkicu i donese pa da se kao djeca razmjenjuju , i svako dobije igracku u paketic. Ako ne mozete da ih napravite onda ne donosite nista. Koliko lutkica se skupi one ce onda ici malim drugarima u bolnicama i domovima. Jesam bila jasna??!!user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 540
21.11.2012 11:31:09   
Mery78
Dunja, ja se prijavih za Novi Sad ali me nema na spisku, decak 9 god Aleksandar, devojcica 6 meseci Magdalena i tata ali beba nece doci

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 541
21.11.2012 15:09:54   
dijana1*
Vidim da se jos nije odlucilo sta cemo za deda mraza. Sta mislite da uzmemo njihovog dedicu za 4000 din.

(odgovor članu Mery78)
Direktna veza do poruke: 542
21.11.2012 15:12:57   
dunja RR
Da, bilo bi dobro da na vreme rezervišemo, ajde javite mi do petka ako ima neka druga opcija, ako ne onda ću u petak rezervisati njihovog deku.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 543
21.11.2012 15:24:25   
dijana1*
Ja dajem glas za njihovog deku user posted image
Ima veeeeeliku bradu pa ga deca imaju zza sta i povuci user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 544
21.11.2012 20:28:26   
Nestrpljivaa
Evo imena dece Emilija (6.5) i Aleksej (6)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 545
21.11.2012 22:43:38   
isidora88
novosadjanke hocemo li da angazujemo nekog fotografa? ako neko ima predloge nek pise, ja ne znam nikoguser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 546
22.11.2012 9:07:05   
lanajelena
Ja sam za ali da ne organizujem,ima jedan fini cova,lepo i slika,ako nadjem gde je javljam,vi u medjuvremenu trazite drugog user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 547
22.11.2012 9:51:36   
Anoniman
Ja neću doći na Deda Mraza, Dunja molim te da me obrišeš sa spiskovauser posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 548
22.11.2012 10:18:14   
PoisonEve
Nedjo, zasto?user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 549
22.11.2012 13:48:00   
ikacc
Kako stoje stvari za Nis, da li mi imamo deda Mraza i fotografa? user posted image

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here