Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.11.2012 13:49:32
|
|
|
|
Sonreir
|
Verka, O mi je bila 15dc, a taj pad 17dc je zbog budjenja u 5 ujutru, pa je onda T malo niza nego sto bi trebala. Ukoliko zanemarim tu temp onda mi FF izvuce O na 15dc sto se poklapa sa mojim osecajem. Videces vec sutra ce mi ff sam podvuci O i bez zanemarivanja te temp, ali mu treba malo vise dana da odredi O jer ga je zbunio taj pad. Nemoj sad da me bacas u rebuse Evo ti graf ako iskljucim tu temp koja stvarno nije relevantna
< Poruku je uredio Sonreir -- 13.11.2012 13:51:44 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.11.2012 14:06:47
|
|
|
|
babby
|
i sama sebi sam ponekad.....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.11.2012 14:19:59
|
|
|
|
Bebana17
|
Verolina, išla sam ja na folikulometriju više puta, konstatovali smo pucanje folikula, isla na tri inseminacije, i sad čekam vto o državnom trošku. Spermogram je loš, oligospermija. Mislim da meni u ciklusu problem pravi nizak progesteron u drugom delu ciklusa, a uzrok je u prvom delu, ali time nijedan ginekolog nije hteo da se bavi, već odmah na vantelesnu, izgleda da tome ne pridaju pažnju kad treba se radi vantelesna, a smatraju da prirodnim putem teško mogu ostati trudna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.11.2012 14:20:35
|
|
|
|
Ed83
|
Verka. mm je radio spermiogram, koji je po recima urologa, veoma 'agresivan' Ja radila hormonsku analizu (sve u redu), briseve (sve u redu) i laparoskopiju (sve u redu)... Drugo nista nismo radili, niti ijedan dr hoce da posalje mm ili mene bilo sta drugo da radimo.. Tako da se kuburimo mesecima... Ja sam imala jednu trudnocu koja je bila vanmatericna i u isto vreme matericna , tako da su morali obe da skidaju. To je bilo prosle godine u ovo vreme.... E od tad, nista... Cekanje i x-anje (mada ovo drugo mi bas tesko i ne pada:))
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.11.2012 14:23:41
|
|
|
|
Sonreir
|
Ed, verovatno dr misli da nema jos uvek potrebe za daljim ispitivanjima i da ce biti bebice Ja stvarno ne znam koliko vremena treba cekati pa potraziti pomoc dr, to ce ti reci neke iskusnije cekalice. Ja i dalje navijam da ne dobijes M
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.11.2012 16:45:32
|
|
|
|
mala.bebica
|
ako ne dodje do 1 g trudnoce onda pravac ginekologa.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 7:49:33
|
|
|
|
daca77
|
Evo danasnjeg grafa Sada tek ne znam da li da ocekujem O ili ili nesto trece ...stomak bolucka kao pred
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 7:54:47
|
|
|
|
Verolina
|
Pa neces sigurno dobiti Cekaj jos par dana. Sad je pravo vreme za ovulaciju.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 7:57:55
|
|
|
|
daca77
|
Verka, a kako objasnjavas da ja od 7dc, kada je zabelezen skok T, imam preko 37C, u toku dana-a to je T karakteristicna za moju II fazu ciklusa.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 8:00:15
|
|
|
|
Verolina
|
Pa ne znam Daco, ali ne mozes dobiti na 13 dc, sem ako si u klimaksu, a nisi. Ili ako je nesto zesce poremeceno u hormonima. Jesi ti vadila hormone? Ako jesi, daj okaci mi ih u Pretrage i hormonska terapija.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 9:01:33
|
|
|
|
Sonreir
|
Daco, graf ti malo cudan, jel prestalo ono roze? Svima su cudni grafovi, valjda od ovog ludog vremena. Da li ti je nekada O bila tako malo kasnije, posto znam da ti imas ranu O? Mozda je to pravi recept - kao sto kaze Ivanka 75 prvo poludi ciklus pa ostanes trudna Meni je ff podvukao O na 15dc, tako da sada cekam 14dpo da izlomim metlu onoj vestici da mi ne dodje narednih godinu i po
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 9:28:09
|
|
|
|
babby
|
ja ovih dana ocekujem da stigne Daco mozda ce sada o. kod tabe aa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 9:43:22
|
|
|
|
daca77
|
Sonrier, nije stalo roze i ne znam sta da radim Navijam za tebe, jakooo babby, jos nista nije gotovo...moze uslediti skok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 9:46:59
|
|
|
|
nemam nick
|
Cure, ovo je izgleda mjesec ludih grafova. Evo i mog: Verolina i meni se ovaj pad cini malo nerealnim, kao sto kazes trebalo bi da sam vec u krvi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 9:50:53
|
|
|
|
daca77
|
nemam nick, lep skok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 9:57:17
|
|
|
|
Verolina
|
Nemam nick, navijam da raste jos dva dana, a onda cemo sa sigurnoscu moci da kazemo da je to bila jedna lepa implantacija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 10:02:05
|
|
|
|
nemam nick
|
Drage moje hvala vam puno, navijajte sve vas i ljubim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 10:50:13
|
|
|
|
Sonreir
|
Kazem ja da su svi grafovi ludi ovog meseca Mozda nam to donese srecu Nemam nick, super skok, rekla sam ti juce da je rano za M i da ako skoci onda moze biti implantacija Koliko dana ti traje lutealna faza?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 13:14:44
|
|
|
|
nemam nick
|
Son lutealna faza mi je 15 dana. Nadam se i tjeram od sebe
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 13:18:50
|
|
|
|
J@n@
|
Nemam nick,navijam! !Neka grfic pozeleni!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 13:22:19
|
|
|
|
Leptiric123
|
Kakvi su vam ovo grafovi? Kao da sam se ja igrala...skroz ste sumnjive nadam se da se tu negde kriju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 13:33:50
|
|
|
|
malenac76
|
daco navijammmmm cure cuvam fige da bude punoooo pozitivnih grafova
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 13:36:56
|
|
|
|
nemam nick
|
J@n@ nadam se da ce sutra da skoči, a ti navijaj i vuci je gore Leptiric123 ovo s grafovima je samo kamuflaža ima svi da pozelene za par dana, nismo valjda badava iksirale svo vrijeme. MM se jos uvijek oporavlja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 14:02:06
|
|
|
|
J@n@
|
Nemam nick,vucicu,sutiracu,grebacu,plasicu T tako da ujutru ocekuj skok!Navijam!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.11.2012 14:11:10
|
|
|
|
daca77
|
malenac, draga
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?