Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 27.8.2012 14:01:15
|
|
|
|
anajid
|
Dijana1500 jesu ti prestale mucnine sad?Koja si nedelja,nemas tiker?Jel sve OK,jeste saznali pol?Ko ti vodi trudnocu? Joj jako,jako prija,ja sam danas kao nova posle onih uzasnih vrucina.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 27.8.2012 15:45:05
|
|
|
|
dijana1500
|
Nemam vise mucnine preostale su mi u 5 mjesecu trudnoće,nikako nemogu skontati kako da napravim tiker :( sada sam 27+5 ,sve je uredu Hvala Bogu nemam nikakvih poteškoća u trudnoći vise nekoristim ni utrogestan :) samo pijem ferum za željezo i letrox za štitnu i prenatal ,vodim trudnoću u MedicoS kod dr Djukic, pol smo saznali dječak i djevojčica .Gdje ti vodis trudnoću i ti si iz BL?
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 27.8.2012 16:29:04
|
|
|
|
anajid
|
Jao super,to je najljepsa kombinacija kad su djecak i djevojcica! Ja vodim kod dr.Lazica u Dea Medica. Super sto su ti prestale mucnine.Samo da tako ostane bez nekih tegoba
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 28.8.2012 16:12:47
|
|
|
|
bubicaa
|
cao ja cekam dve devojcice, mada jos nije sto posto sigurno inac sam ravno 20 nedelja. . na moju veliku zalost ja jos ne osecam svoje bebice ili ih mozda i osecam ali ja toga nisam svesna. inace od pocetka trudnoce patim se sa bolovima u stomaku.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 29.8.2012 9:58:04
|
|
|
|
anajid
|
Bubicee dobro nam dosla>Polako osetices uskoro bebe intenzivnije.Pridruzi nam se i u drugim temama,ovde smo retko jer nas je samo nekoliko duplih mama!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 30.8.2012 23:32:18
|
|
|
|
Mache
|
Evo ja da se javnem na brzaka Dobrodosla bubice Ni ja jos uvek ne osecam bebane.. Zahladjenje je prava milina, konacno malo da prodisemo! Inace, mi se selimo ovih dana, i u katastrofa smo frci pa ne stizem za komp.. a od sutra sam bez neta do daljnjeg pa vam saljem veliki , cuvajte mi se i uzivajte pa se javljam kad se "sredimo"!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 30.8.2012 23:52:24
|
|
|
|
Adriana83
|
Kako mi je milo sto vidim da su ove stranice ponovo zazivele! Jedno vreme je bas bilo pusto ovde.Moje zabe rastu,sad su 9.5 meseci.Jedu svasta po nesto i imaju 3 podoja dnevno! Rastu polako sli sigurno.A je pocela da stoji,puzi i ucini mi se da sam danas videla i par bocnih koraka uz krevet.S je malo lenja pa je zadovoljna samo prevrtanjem ali i ona je pocela da se dize na kolena. Svim "novim" zelim dobrodoslicu a onim starim porucujem da se jave ovde ponekad. za sve!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 31.8.2012 9:34:21
|
|
|
|
anajid
|
Adriana super!Kad vec su ti deca tolika,kao da si se juce porodila Vi ste pregrmeli najgore,bas vas briga.Samo tako nastavite!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 31.8.2012 14:19:06
|
|
|
|
sanji
|
Dobro došle nove duplice! Nadam se da će uskoro oživeti sve teme duplih mama, pošto su za sad prilično puste!
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 3.9.2012 12:30:36
|
|
|
|
mamaneca
|
Da se prijavim nova sam dupla trudnica na forumu!Mi smo sad 24+6 nedelja i nosim bata i seku.Inace imam ceru od 5 god.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 3.9.2012 15:21:14
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Pozdrav i dobrodoshlica za sve mame i duplice trudnice Mi smo tu, al se retko javljamo jer mene mrzi da se svaki put logujem iz pochetka...zato ne izbijam iz grupice na fb :D
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 3.9.2012 19:15:08
|
|
|
|
anajid
|
Mamaneca dobro nam dosla.Malo nas je ovde jako,uglavnom smo po tromesecjima. Ima dosta tema,pa sto te zanima slobodno komuniciraj,ja sam stalno tu,ali nemam sa kim da kuckam.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 5.9.2012 15:46:18
|
|
|
|
mamaneca
|
Drage moje da li je neka od vas imala problem sa otvorenim grlicem u trudnoci?Naime pre sedam dana sam primetila blagu sukrvicu ali vrlo malo u sekretu i dr je ustanovila da sam se otvorila 1prst,inace kod leve bebe je placenta skroz preko usca grlica,a i tik uz njega imam vodenu cistu od 7,5cm.Pijem ginipral a 4h i utrogestan na 8h i naravno mirujem.Ali idalje imam ponekad neka ziguckanja od pupka dole ka pubicnoj kosti i neko cudno steanje stomaka samo se stvrdne drzi malo i prodje ne boli ali je neprijatno.Nekad bude nekoliko puta na dan nekad samo uvece...I u prvoj trudnoci sam bila otvorena pa izgurala do kzadnjeg dana,ali sad sam bas uznemirena jer sam imala i jednu operaciju u medjuvremenu i sto nekih cuda puna sam priraslica...sve me strah da neke porodjaj pre vremena a jos uvek smo maji.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 5.9.2012 21:59:32
|
|
|
|
anajid
|
Mamaneco u kojoj si nedelji,nemas tiker pa ne znam?Ako nije kasno da stavis serklaz?Ja se nisam otvarala,ali mi je dr. preventivno stavio serklaz negde u 20-toj nedelji cini mi se.Vazno je samo da slusas savete lekara,miruj,trosi terapiju i valjda ce sve biti OK. A to sto te ziga,bolucka to je sve normalno,sta se sve desava sa matericom i unutrasnjim organima malo nas i boli Bice to sve super,samo se cuvaj.I pisi malo cesce ovde da ne budem sama.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.9.2012 10:30:00
|
|
|
|
mamaneca
|
anajid,sad sam 25 nedelja i koji dan,i nesto sam i ja razmisljala o serklazu ali da nije kasno,dr kaze da joj sve ovo ide u prilog toj placenti previi,a i ja sam taj dan malo preterala sa aktivnostima.Tek od juce mi se pocela malo smirivati situaciaj,msm imam i dalje te neke zigove i bole ledja i svasta nesto al ne kao pre neki dan.Inace i u prvo trudnoci sam bila otvorena cak i do 2 prsta od 4 meseca i krvrila po malo,samo pila ginipral i izurala tacno do zadnjeg dana tako da se nadam da cu biti te srece i ovaj put.Za razliku od tad sad bas mirujem sve i da hocu ja telo nece opominje da ne moze.Koja si ti nedelja?Znas li sta nosis?
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.9.2012 10:01:14
|
|
|
|
anajid
|
Mamaneco kad misem predjes preko mog nicka videces moj tiker.Sad sam 34-ta nedelja i nosim dva decaka.Imam jednog sina od 2,5 godine i sad stizu jos dvojica . Znas li ti pol i jel imas vec cerku ili sina? Pa onda miruj malo vise ako mozes i to je to.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.9.2012 13:05:43
|
|
|
|
mamaneca
|
Joj pa ti jos malo i gotovo,blago tebi!Ja se bas ucrvah mirujem od pocetka trudnoce vecim delom ali sad ovo nedelju dana ne ustajem sem u kupatilo i vise me sve zivo boli od lezanja!Ucrvacu se do sledece kontrole. Kod vas ce da bude bas prava muska ekipa tri momka! Ja imam devojcicu koja u januaru puni 6g.a sad cekamo bata i seku.Po sekinoj narudzbini !Inace smo se pune cetri godine borili sa secundarnim sterilitetom pa se sad frkam ko da nikad nisam bila !
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 25.9.2012 9:46:30
|
|
|
|
anajid
|
Ovde nikad nikog nema Duple mame gde ste? Ja jos malo mislila koju procaskati pa odoh
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 31.10.2012 17:19:00
|
|
|
|
dupla jasna
|
ima li koga ovde ? dobro bi mi dosli neki clanovi za mojih 100000 pitanja
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 31.10.2012 18:44:47
|
|
|
|
Adriana83
|
Dupla Jasna samo pitaj! Uvek ce se naci neko da odgovori! Ja sam inace mama 4 devojcice ( 1+1+2) i rado cu pomoci ako mogu.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 31.10.2012 20:03:41
|
|
|
|
Blizici
|
Cao mame i buduce mame, ja cekam blizance, decaka i devojcicu. Sada smo 25 nedelja i 5 dana. Generalno smo dobro sem sto vise mirujem od 23 nedelje zbog skracivanja grlica. Tu sam za kuckanje!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 31.10.2012 22:26:13
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Tu sam i ja ponekad...slobodno pitajte sta vas zanima...uvek ce neko doci da odgovori
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 1.11.2012 9:11:48
|
|
|
|
dupla jasna
|
pa da pocnem ... ja sam sad 32 nedelja, nosim 2 decaka i za 2 nedleje cu u bolnicu . pa sam prestravljena nacisto !! inace imam 23 godine,i prilicno sam mala i sitna,da ne kazem bojim se uboda komarca. tako da me sve ovo plasi jako, potpuno sam zbunjena i zabrinuta... posto su jednojjcani, stalno kazu da postoje mogucnosti od kojekakvih komplikaicja pa se bas bojim
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 1.11.2012 9:23:38
|
|
|
|
dupla jasna
|
moze i par komentara na GAK narodni front, posto tamo idem ... pa kakvi su dr ,sestre, sta poneti , koga podmititi
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 1.11.2012 9:42:29
|
|
|
|
sanji
|
Dupla jasna , dobrodošla!!! Već si dosta pregurala pa se sad malo opusti. U principu sve duple trudnice primaju ranije u bolnicu i većina bude porođena na carski. Mene su doduše primili kad sam ušla u 37. I moje su jednojajčane ali ne znam o kakvim su ti komplikacijama pričali? I jako mrzim kad trudnice plaše sa kojekakvim glupostima!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?