|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dnevni san
30.5.2012 23:18:34   
anuksunamun
Uf Ana je imala super partije i preKo dana,ne znam sta je saduser posted image moguce da joj prija ovako...Jel stizes ti ista da uradis po kuci?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 226
30.5.2012 23:22:12   
New Mom
Teško, iskreno. A još je Kaća pride tu, šta da ti kažem.
Ali opet kažem - sreća je što spavaju noću. Bar se nadam da će i on nastaviti tako kao što je i ona.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 227
31.5.2012 11:28:48   
Anoniman
Petra je imala faze kad je spavala po 15 min , i kod nje je proslo , dolazile su nove , budila se ranije , pa kasnije , ona je tek skoro izbacila drugo spavanje danju , a nocu je spavala dobro oduvek , tako da , ima nade i za vas user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 228
31.5.2012 21:00:14   
anuksunamun
Ana danas spava ko top,sinoc nije zaspala do ne znam dokle..moracu danas da pokusam da je drzim budnom kada se probudi,kako bi veceras spavala...a cini mi se 13 sati za bebu od mesec i po dana je jako malo..ne znam..

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 229
1.6.2012 0:23:37   
Anoniman
anuk, to sada tako ide neko vreme, kada još malo porste, onda pokušaj da uvedeš neki red, čisto sebe radi. I, da, OBAVEZNO aktiviraj kolica, ja ne bih imala više kičmu da nisam koristila kolica.

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 230
6.8.2012 14:32:58   
Anck Su Nmaun
Mi nismo nikad koristili kolica u tu svrhu, vec lezaljku -ljulju, ali zato se sad navukla na nju.
Sad sa 10.5 mes ona i dalje hoce da je ljuljamo..e nece moci!!!
Evo vec dva dana je ne uspavljujem tako da odemo u spavacu i tamo je malo drmuskam dok ne zaspe, naravno buni se al zaspe...

No, htela sam da pitam koliko puta vam bebe spavaju sad oko 10 mes?
Secam se da je Tara sa godinu dana imala samo jedno spavanje oko 12 po 2-3 sata.

Hana sad nekad odspava 20 min pre podne pa oko 1 sat-dva... ako nesto ne preskoci...user posted image

Imala je ona svoje rituale, nisam imala problem, ali sad cemo na letovanje, pa bi bilo dobro da je naucim ovako, zajedno sa sekom da odvale po 2 sata i irni smo! necu sigurno nositi i ljulju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
6.8.2012 14:53:08   
Anck Su Nmaun
....

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 232
6.8.2012 14:58:12   
Anoniman
Mihajlo je do nekih 13 meseci spavao dvokratno preko dana, a onda prelomio na jedno spavanje. I mislim da je prvo spavanje bilo oko 1,5 sat, a drugo tu do sat vremena, kao neka kratka dremka...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 233
6.8.2012 15:00:26   
Ana RR
Marko spava dva puta, prvi put sat i po vremena, drugi put sat vremena. Juče i prekjuče je nešto poremetio san pa je ujutru odspavao nepunih sat vremena a posle podne 20 min user posted image do uveče je bio kenjkav i nervozan.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 234
14.8.2012 22:00:44   
vonavoj
da se i ovde ubacim...vec dva dana T nece da spava popodne,...probudi se oko pola 9,vrti se od 7,zaspi oko pola 1,spava dva sata i posle 17 nece ni da dremne..a mnogo mi je da izdrzi do 21...nema jos ni 9 meseci? malo mi je da spava samo jednom dnevno! imala je ok ritam,odspava oko 12,pa oko 17 pola sata i onda fino izdrzi do uvece..a ovako bude nervozna kad treba da se kupa i da jede...a rano mi je da je vec u 20h stavim da spavauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 235
14.8.2012 22:13:36   
Anoniman
uh, von, moja sasvim suprotno. na moru me je sad izludjivalo jer je skroz drugacije spavala - spava pola sata pa kad se probudi izdrzi nekih sat i po budna i pocne da kenjka polako, a kad zaokruzi i drugi sat mora obavezno da zaspi. bukvalno smo trcali sa plaze zbog nje i samo sto je spustim u krevet ona zaspi (na plazi nije mogla). dok ova dva dana kako smo se vratili ovde pocela je da izdrzava budna po tri sata pa sat i po spava.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 236
14.8.2012 22:14:31   
cockic
von meni lena danas je spavala samo do 11h od 9h i posle sam imala taj pokusaj uspavljivanja oko 13h nije htela ostvaih je onda je i ustala u krevecu i onda izadjosmo napolje.i tek zaspala oko 19h na pola sata nismo bili kuci i onda u 21h se uspavala nadam se da ce lepo vezati.mada ona meni ustaje jako rano oko 6h je vec budna i vise se neuspavljuje do 9-9:30h.a do tih 6h spava isprekidano ne gde od oko 03 do 6h imam osecaj da se budi svaki casuser posted image ali vredi ja joj i dalje dajem samo nocu da siki preko dana mozda jednom max dva puta ostalo ad.tako da cu je pustiti jos neko vreme nocu da se budi zbog sike.zao mi je da joj ukidam skroz.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 237
14.8.2012 22:21:28   
vonavoj
ah,nocno budjenje to ni ne spominjem...bar 5 puta se probudi,jednom dobije siku,a ostalo flasicu sa cajemuser posted image
kseno,ne zna se sta je gore...kad nece da spava ili takouser posted image ...makar ti se sama uspavljuje,a moja bude premorena i onda tek krece show!!! znam da mora da bude budna min 3 sata,pre toga ne vredi ni da pokusam da je uspavam,ali juce je bila budna 7 sata..od 14 do 21!!!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 238
9.9.2012 13:44:07   
bratzz
Milica ne zeli da spava danju, sve joj jeprece od spavanja, danas sam pocela da je uspavljujem u 12 i evo jos nisam uspela da je uspavam, pocinjem da ludim sto ne umem da je uspavam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 239
9.9.2012 13:51:06   
Anck Su Nmaun
T na moru nije spavala par puta, A evo i danas izmislja, pustila sam je, nemora, zaspace veceras ranije a svakako ide ujutru u vrtic.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 240
9.9.2012 13:51:39   
Anoniman
Nevena je sa 11 meseci prešla na režim spavanja jednom dnevno, kad vidim da se izmorila i počela da preklapa stavim je u kolica ili stolicu, oborim naslon i dam joj vodu, kad zaspi premestim u krevet. Spava oko 12-13 kako koji dan i spava izmedju sat i dva i po u zavisnosti od toga koliko je umorna. Na kampovanju je bila po ceo dan napolju ili trcala ili se kupala uz bazenu pa je spavala po dva puta.

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 241
9.9.2012 13:59:26   
anajid
Andrija spava po danu oko 3 h uglavnom.Vidim da mu u vrticu fali sna,jer ja kod kuce zamracim,tisina je a u vrticu nema te uslove i onda odspava mozda 1 h a to mu jako fali.Inace navece sad zaspi oko 22h i spava ujutro do 8-8 i 30h.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
31.10.2012 21:37:11   
Anoniman
Imam problemčić, tačnije - nedoumicu.
Nina uredno spava pre podne u vrtiću. Oko 4h je kod kuće, užina, igra se, zuji, ide u šetnju i td i uglavnom oko pola 6-6 ode na svoje popodnevno spavanje. E sad, počelo je učestalo da se dešava da se "zakuca" u spavanju i da jaaako dugo spava, pri tome mislim da nema šanse da je probudimo u 7(19)h. Ali neeema šanse. Budim je i ranije, ali neće da ustane! Plače, njari se, dere se "puti me, oću pavam" i ja nemam pojma šta da radim. Kad je probudim na silu - plače kao magare, neće da večera, njari se po kući i vuče ćebe kao onaj dečak iz Čarli Braun-a, traži kupanje i mleko i da "ide pava". Kad je pustim da spava - onda sastvai od 6 popdne do ujutru do 7 user posted image , bez problema. Ali ja ne bih da ona toliko spava, aman, preskoči i večeru, i kupanje...
Pokušala sam da je ne stavljam na spavanje uopšte popodne, ali bude jaaaako nervozna.
Uglavno, sve se češće dešava da ta njena popdnevna spavanja budu dugometražna i da neće da ustane da večera, ma, neće da se probudi uopšte.
Šta da radim? Je l' imao neko sličnu situaciju?

(odgovor članu anajid)
  Direktna veza do poruke: 243
31.10.2012 21:42:00   
Cindarella
Mi smo imali slican problem,samo sto je Zabac znao da se zakove od 6 popodne do pola 4-4 ujutru.To je bilo uzasno kada bih ga probudila,od vriske,plakanja,nervoze,ma joj.Na kraju sam presekla i izbacila mu tu popodnevnu dremku.Vec 4-5 meseca ima samo jedno spavanje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 244
31.10.2012 21:46:19   
Anoniman
Joj, meni nešto žao da joj izbacim popodnevno spavanje. Kad bih samo uspela da je ušemim da spava od 4 pa do 6, bilo bi super, ali ona neće tad da spava, tad je u najvećem spidu...

(odgovor članu Cindarella)
  Direktna veza do poruke: 245
31.10.2012 21:48:00   
Mama.Veki
Tvoje dete je starije od mog, ali ovako gledajuci, ja mislim da ga ne bih ni stavljala da spava popodne, vec mu sve ispomerala malo ranije, pa samim tim i ranije u krevet. user posted image

Direktna veza do poruke: 246
31.10.2012 21:49:17   
MarijaBg
Savetujem ti sito kao Cind, da joj ukines to spavanje potpuno, ona je stvarno vec velika za 2 spavanja. Prosto je stavi uvece rano, izmedju 19-30 i 20 i gotovo. Trebace joj par dana da se navikne, ali ce posle biti super...
Moje dete spava samo 1 dnevno od prvog rodjendana.

Direktna veza do poruke: 247
31.10.2012 21:53:30   
Anoniman
Ok... Pa ajd, probaću da joj ukinem popodnevno kuntanje... Kanda moram. user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 248
31.10.2012 21:54:41   
MarijaBg
Pusti dete da odraste, vec te vidim kako joj kupujes prvi brushalter i places kao kisa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 249
31.10.2012 21:54:42   
Cindarella
Bre,sta znam,probaj.Lazi-mazi,ako vidis da joj fali ta dremka,nemoj jos da joj ukidas. Ja sam bila pukla od tih dugometraznih spavanjca,jer,sta da mu,pobogu ja radim u pola 4 ujutru?Onda svi po kuci vucemo tu neku negativnu energiju,koja se napakuje bas zbog njegovog ranog budjenja(da ne pominjem sto se nocu budio po bar 4 puta),bas sam bila urnisana.
Sada spava od pola jedan,pa do 3,pola 4.Fino se ponasa u toku dana(fino-on je zivac,sa previse energije,hipe-hiper aktivan),i u pola 9 on uveliko spava. Rano se budi,ali sam na to vec navikla,6 sati i eto njega.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Nezgoda
video
Autor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here