|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dnevni san
13.10.2011 21:50:41   
Anoniman
Marko je sam izbacio drugo spavanje, spava jednom oko podne, po 2 sata.
To je bila misaona imenica sa Lukom, on je cepkao san, i duuugo je spavao dva puta, a onda pred kraj 1x, ali od 14-17h, i onda do ponoći hop-cup po mojoj glavi. Tada sam skroz ukinula dnevno spavanje.
Snelle, možeš ukinuti drugo spavanje ako to želiš. To zahteva par dana kmezanja, i tvoje apsolutne angažovanosti da je animiraš, i strpljenja da izdržite do 8.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 201
13.10.2011 21:52:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: ivaj

Ja sam Jelenu ''izvezbala'' da spava jednom jer me je jako nerviralo njeno spavanje dva puta od po sat vremena.
Par dana je bilo mucenje,ali posle se navikla.

A što te nerviralo? Mislim, ako joj se spava zar je bitno da li je jednom po 2 sata ili dva puta po sat vremena?
Je l' to zbog noćnog spavanja?

Mislim da nije. I meni više dogovara da spava jednom 2 sata. Za ta dva sata stignem da recimo ispeglam, a za sat ne stignem. Tj za 2xpo sat ne stignem ništa, a za 1x po 2 sata, stignem svašta.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 202
13.10.2011 21:54:38   
Ana RR
Pa nemam pojma, ja zbog kućnih poslova nikako ne bih ukidala spavanje, neka spava kako mu se spava. Barem sada tako mislim..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 203
13.10.2011 21:57:31   
Lu
Snelle ne mogu sva djeca ići na spavanje u 20h, ja sam rijetka sretnicauser posted image
Šalim se, slažem se da je 22h malo kasno ali nije strašno, jedino da pokušaš malo ranije da je uspavaš  (mislim na to drugo spavanje) ako vidiš da joj se tad ne spava nemoj ni da inzistiraš, uglavnom ja bi pratila njen ritam, s vremenom se djeca ustabile samauser posted image
Moj R. je sam prestao jedno vrijeme da spava i jednom dnevno i onda počeo opet, to zavisi koliko je bio aktivan taj dan, sad on sam legne kad mu se spava, ja sam opuštena po tom pitanju, jedino nisam za kasno lijeganje naveče.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 204
13.10.2011 21:57:57   
Anoniman
Sada ste mali. user posted image Kad poraste, pokušaćeš da ga navikneš na ono što tebi godi. Ako ne ide - ne ide, ali vredi pokušati. Realno, Marko nije nesrećan što spava 1x duže a ne 2x kraće. 

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 205
13.10.2011 21:59:50   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tash

I meni više dogovara da spava jednom 2 sata. Za ta dva sata stignem da recimo ispeglam, a za sat ne stignem. Tj za 2xpo sat ne stignem ništa, a za 1x po 2 sata, stignem svašta.

Ih meni bi nekad odgovaralo da spava cijeli danuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 206
13.10.2011 22:02:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: Tash

I meni više dogovara da spava jednom 2 sata. Za ta dva sata stignem da recimo ispeglam, a za sat ne stignem. Tj za 2xpo sat ne stignem ništa, a za 1x po 2 sata, stignem svašta.

Ih meni bi nekad odgovaralo da spava cijeli danuser posted image

Htedoh reći: ako može oboma da vam odgovara, zašto ne probati? Ako vidiš da ne ide, vratiš dete na staro, ako ide - super.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 207
13.10.2011 22:02:54   
Brana
Moj Laki je u zadnje vreme izbacio dnevnu dremku,desi se da ako ustane bas rano odrema popodne,ali ako ustane oko 11h,onda ne spava popodne...

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 208
14.10.2011 11:14:44   
ivaj
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: ivaj

Ja sam Jelenu ''izvezbala'' da spava jednom jer me je jako nerviralo njeno spavanje dva puta od po sat vremena.
Par dana je bilo mucenje,ali posle se navikla.

A što te nerviralo? Mislim, ako joj se spava zar je bitno da li je jednom po 2 sata ili dva puta po sat vremena?
Je l' to zbog noćnog spavanja?

Tash ti je sve rekla.
I bitno je veruj mi.Svaki dan kuvam a za sat vremena ne uspem nista da uradim.I cim ona ustane poslovi zdravo,ta ne da nista da uradim,samo moram njoj da posvecujem paznju.

Druga,jako bitna stvar,imam utisak da smo se forsirale.Npr uspavljivala sam je po pola sata,sto znaci da joj se ipak nije puno spavalo.Nego ja cim zakmezi mislim spava joj se.Ovako sad lepo zaspi za minut. I dobro njoj,dobro meni.
Svasta uspem da uradim za ta dva sata u kontinuitetu,pa cak i da budem sa vamauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 209
28.10.2011 15:15:50   
aster
Moj miš juče nije spavao preko dana, a izgleda da neće ni danas user posted image Do pre 2 dana je lepo spavao od 12- pola 1, pa nekih sat- sat ipo vremena, i samo odjednom se to promenilo. I dalje ustaje oko 7, pola 8. Veseo je, raspoložen... Doduše, uveče baš i nije user posted image . Bojim se da mu popodnevna dremka još uvek treba, ipak je još mali.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 210
14.3.2012 14:08:46   
marijap
Molim vas za vase misljenje...Moja beba(koja ima 11 meseci) nocu spava od 20,00h,ujutro do 7,popije mleko,i nastavlja da spava do 8.To je super,ali mene brine sto on preko dana ,spava barem 3-4 puta po otprilike sat vremena...da li je to normalno...tako je bilo otkako se rodio,ali to mi nije smetalo tad,posto male bebice i treba da spavaju vise,ali on nije vise tako mali...Ako ga ne stavim da spava on bude uzasno nervozan,i onda mi je lakse samo da ga stavim u krevetic,i zaspi u roku od 5 min...Jel to previse odmora za njega????user posted image

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 211
14.3.2012 14:16:09   
Olga75
pa kazu knjige da oni sami organizuju svoje spavanje i da negde oko godine spavaju jednom do dva puta a onda izbace i drugo spavanje
on sada spava oko 16 sati ako sam dobro izracunala a u proseku treba u tom periodu da spavaju oko 14 - 15 sati , ako se dobro secam
Zvercica sa tri godine spava oko 12 sati , nekada sat vise , nekada sat manje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu marijap)
Direktna veza do poruke: 212
21.3.2012 22:03:23   
*milica*
Stefan vec godinu dana spava samo jednom dnevno.
Nekad spava sat,nekad dva. a nekad se desi da jedva sastavi i pola sata. ujutro ustaje oko 6, a na dnevno spavanje izmedu 11 i 13h pa sad kad mu se spava. ja pratim njega.
Ima neka dva meseca kako je skroz skratio dnevno spavanje, na pomenutih pola sata. sad i nije problem jer je lepo vreme pa su ceo dan napolju.
U toku zime nam je bilo grozno, nismo mogli napolje, on mi po ceo dan nervozan,visi na rukama ne mogu nista od njega da radim. taman krenem da spremam rucak/peglam/perem sudove sta vec imam on ulazi u dnevnu sobu...

Stefan i Sofija NASA SRCA DVA NAJDRAZA!!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 213
6.4.2012 15:30:40   
lesica
Moja L izgleda izbacuje dnevni san user posted image Danas je treci dan zaredom kako nece da spava. Evo sad sam definitivno odustala od pokusaja da je privolim da spava,dva i po sata maltretiranja i nista-evo je cila i orna peva uz Branka Kockicu a ja se raspadam.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu *milica*)
Direktna veza do poruke: 214
6.4.2012 21:06:37   
lesica
Ohhh da,definitivno je preskocila i danas dnevni san-i eno je,vec uveliko spava od 8.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 215
6.4.2012 21:09:29   
Anoniman
Jao mogu da zamislim koliko ti fali to njeno spavanje

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 216
6.4.2012 21:11:37   
lesica
Ne znam gde udaram... Donela sam odluku ako i sutra i prekosutra bude tako,od ponedeljka cu je ja buditi u 6,pa ce morati da vrati dnevnu dremku. Nemajka ili ne,to joj ne gine od mene user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 217
6.4.2012 21:17:10   
Anoniman
Samo napred , moja je tek izbacila drugo spavanje , ovo pre rucka je ostalo , sva sreca

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 218
6.4.2012 22:26:31   
*milica*
Lesice mogu misliti kako ti je kad ne spava preko dana...user posted image
Kad se budi ujutro? Mozda bi i bilo dobro da je budis malo ranije ujutro da bi preko dana odremala bar sat vremena.

Stefan i Sofija NASA SRCA DVA NAJDRAZA!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 219
6.4.2012 22:32:43   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: lesica

Ne znam gde udaram... Donela sam odluku ako i sutra i prekosutra bude tako,od ponedeljka cu je ja buditi u 6,pa ce morati da vrati dnevnu dremku. Nemajka ili ne,to joj ne gine od mene user posted image

T je navikla na vrtic i svaki dan budjenje u pola 7, i kad ne ide sama se budi.
Nemoze da isceka da zaspe oko 11h

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 220
30.5.2012 21:57:56   
anuksunamun
Moja Ana ima sest nedelja ,i pocela je danju da spava po 10-15 minuta,pa se probudi,bude malo budna,i sve tako..nocu spava ko top...ima li neko resenje,ili je ovo samo normalna faza..da ,beba sisa na svaka 2-3 sata u toku dana,a onda nocu ima jedno spavanje od 6 sati u cugu,pa sisa i spavajos tri..pa onda ujutru pocinje agonija :)...upomoc!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 221
30.5.2012 22:00:14   
anuksunamun
Ovo traje vec nekoliko dana,a kada je budna,ja je nosam...nije bas raspolozena za ljuljasku.jeđino jos kolica nisam probala

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 222
30.5.2012 22:22:54   
Anoniman
anuk, takva je i moja una od rodjenja, tu pomoci nema , bar kod nas, spavanje preko dana skoro nista , a nocu super.

Direktna veza do poruke: 223
30.5.2012 23:11:48   
anuksunamun
Uf Ana je imala super partije i preKo dana,ne znam sta je saduser posted image moguce da joj prija ovako...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 224
30.5.2012 23:13:43   
New Mom

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Moja Ana ima sest nedelja ,i pocela je danju da spava po 10-15 minuta,pa se probudi,bude malo budna,i sve tako..nocu spava ko top...ima li neko resenje,ili je ovo samo normalna faza..da ,beba sisa na svaka 2-3 sata u toku dana,a onda nocu ima jedno spavanje od 6 sati u cugu,pa sisa i spavajos tri..pa onda ujutru pocinje agonija :)...upomoc!

Potpuno isti raspored za Kolju, a takva mu je bila i sestra. Ja sam srećna što noću spava tako, za dan se vremenom navikneš.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Nezgoda
video
Autor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here