Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 7:29:52
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro bazalke, ja se ohladila jutros. Čini mi se da ovulejšn dolazi!? Istina ne osjetim onu jaku bol u predjelu jajnika kao prošli put, možda tek malo, onako, ali je zato bjelance tu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 7:33:23
|
|
|
|
daca77
|
n.nick, baci se na muckanje... Meni je danas 11dc i krece sitno odbrojavanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 7:52:43
|
|
|
|
Verolina
|
Evo i mog Frenkija. mislim da ce danas biti ovulavcija. Medjutim, ja sam se probudila oko 4h , meskoljila se, prevrtala , pa je tek onda izmerila. Mislim da mi je sigurno visa nego sto je realno trebalo da bude. Sigurna sam da je bila ispod 36.2, ali nema veze.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 8:10:25
|
|
|
|
Meisje
|
Nemam nik muckanje Daco vucem svom snagom! Verka to je to,sve ide po planu,jos sutra da mucnes i mozes na odmor!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 8:15:49
|
|
|
|
Verolina
|
I ja mislim da je to to. Boli me stomak, tako da, ako ne danas, sutra je najkasnije tu O
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 8:19:08
|
|
|
|
Meisje
|
udaraces svaki dan iksice? Ma sto da ne
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 8:19:48
|
|
|
|
Verolina
|
Ma da. pa on ima super spermogram. "Problem " je u meni.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 8:25:50
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Mei Verka, ti bas udaras x-ice ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 8:39:05
|
|
|
|
jole82
|
Daco kaci grafic Verka...tvoj Frenki izigrava ekg ..sad ce ovi X da ga ozive, pa da se vine nebu pod oblake
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 8:44:10
|
|
|
|
Verolina
|
E, vala bas je ko EKG
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 9:44:51
|
|
|
|
daca77
|
jole, graf je dosadan Ali, evo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 9:46:30
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: daca77 jole, graf je dosadan kako bre dosadan? Bas je lep ko slika
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 9:54:09
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mog,opet pada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 9:57:42
|
|
|
|
daca77
|
Jole, bice lep, ako se ova T odrzi u narednom periodu Lalo, sta se desava? Mada, ti ne meris T u isto vreme?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 10:00:46
|
|
|
|
jole82
|
To sam i ja htela da kazem...za lalin grafic Mada moze biti da joj je O bila 14dc... A tvoj Daco vuuuuceeemm da pozeleni uskoro
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 10:02:34
|
|
|
|
daca77
|
Jole, moras bas da se potrudis ...nedovoljno ti to vuces
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 10:03:27
|
|
|
|
Verolina
|
Dacoooo, graf ti je fenomenalan. Samo neka i moja bude tako "dosadan". Mada, Frenki vec jeste poprilicno smoran
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 10:23:08
|
|
|
|
daca77
|
Verka, cekamo strpljivo petak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 10:27:46
|
|
|
|
jole82
|
Kuku meni...kad slabo vucem Evo postavljam novi znak A evo jednog ekg-a ...Inspired by ZVerka
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 10:29:13
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha ha ha
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 10:30:17
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:01:29
|
|
|
|
lalojedac
|
nema sanse da merim u isto vreme,jer nekad ustajem u 5,nekad u 7 a nekad spavam do 9...pa jos se sat pomerio,pa tek sad nije isto...a iskreno ne zelim da navijam sat da bi merila T,malo je deprimirajuce a i nekako onda sve postaje mahanicko,ovako mi je malo opustenije i ne nabija mi tenziju a i muz ne mora svako jutro da me gleda sa toplomerom u ustima kaze i njemu nabijem tako tenziju i nema zelju ni za cim...ali eto trudim se...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:15:31
|
|
|
|
Jole84
|
NemamNik,Verka navijam za super ovulejšn drage samo vi pokrivajte vredno Daco Moj je opadajući ne bih ga kačila,nego imam naređenje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:16:35
|
|
|
|
Verolina
|
Ih, opadajuci...Pa jos je rano
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.10.2012 11:19:04
|
|
|
|
jole82
|
Verka, majke ti reci joj...da joj ne bih ja "objasnjavala" i ovde
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?