Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 10:14:49
|
|
|
|
daca77
|
Jole, lep ti je graf...navijam da pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 10:15:00
|
|
|
|
Verolina
|
Jole, bitno je da je iznad crte. Sto ne bi danas izvadila progesteron i tacno cemo videti kakva ti je ovulacija bila?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 10:19:26
|
|
|
|
J@n@
|
Daco,Jole,Zell navijam! Verolina,samo lupaj XXXXXXXX...i neka Frenki pozeleni!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 10:20:38
|
|
|
|
daca77
|
Verka, a meni nije ostao perzistentni folikul, imajuci u vidu onoliki progesteron?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 10:22:25
|
|
|
|
Verolina
|
Ne daco, ti si imala ovulaciju i to super ovulaciju.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 10:24:22
|
|
|
|
daca77
|
Ok.hvala...sada sam mirnija, jer znas da se kod mene uvek nesto zakomplikuje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 10:27:42
|
|
|
|
jole82
|
Ojha i Jaretov grafic se penje ka vrhu Nema veze to sto jos uvek nije visoko..sto kazes uglavnom skace odmah gore..e pa, da izvines ti "uglavnom" grafovi ti nisu bili dobitni...mozda je ovaj bas dobtitni Ovaj 6dpo mi se djasvi bas... A inace i ja sam imala mnogo vise T u ciklusima kad nisam bila trudna i bila ubedjena..cim je malte ne odmah otisla gore mora da je to to..al cvrs nije bilo... Tog ciklusa nisam merila ceo...nego od 5 dpo...6 dpo bio dip..polako se popela na oko 36.7 i tu drzala do 10-11dpo(mislila sam nema nista jer mi je uvek bila visa) i onda je otisla na 36.9, pa na 37 i tu varirala danima..testic bio pozitivan i merila sam jos neko vreme (da jel te budem sigurna ) i blejala je na 36.9-37... Tako da Jare...nismo naravno sve iste...al nikad se ne zna.. Ja navijam da uskoro pozeleni od muke i da batalis toplomer na neko vreme
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 10:33:12
|
|
|
|
mamica3
|
da se javim i ovdje ništa 1,4
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 11:54:04
|
|
|
|
Sonreir
|
Daco, super ti je graf Verka, uskoro ce O pa da ti temp odu visokoooo... Samo ti lupaj X Sanjalice, bice bolje ovog meseca, samo redovno obavljas X i neces omasiti Jole, super, vidis da se trud isplati, a i od tolikog truda se mora zatrudneti Svidja mi se taj tvoj pad temp, to moze biti implantacija Ja sam pocela da merim temp, da bih uspela da pohvatam plodne dane i O jer nemam pojma kad mi je sta, tako da cu stavljati graf kada postane zanimljivo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 13:04:09
|
|
|
|
mamica3
|
vase mišljenje jel svakoj ženi pred pada T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 13:40:26
|
|
|
|
Meisje
|
Mamice uglavnom padne dan pre,ili na sam dan,tako bi trebalo po pravilu...kakva je tvoja? Zell ti si radila IUI? Ajde nek se zazeleni uskoro!! Daco,Jole,Verka,Son,Nemam nik,Lalo,Sanjalice da se svima zazeleni!!
< Poruku je uredio Meisje -- 29.10.2012 13:43:39 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 13:46:33
|
|
|
|
mamica3
|
ja je nisam mjerila stalno samo par jutara,čisto da vidim kako se kreće ,al još uvijek baš gorim iako je vani jako hladno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 13:48:52
|
|
|
|
Meisje
|
Dokle god goris dobro je,tako treba da bude stalno!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 13:49:43
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mog grafica...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 13:51:05
|
|
|
|
Zell
|
@ Meisje jesam draga danas mi je 7 dpo...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 13:51:15
|
|
|
|
jole82
|
Najvaznija je T ujutru ....cim otvoris oci tomplomer pod jezik, pre nego i progovoris, a kamo li da ustajes... A u toku dana smo sve toplije u drugoj fazi ciklusa, ako je bila ovulacija, jer se luci progesteron...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 13:56:19
|
|
|
|
Meisje
|
Tako je Jole,ja test nikad nisam radila jer mi T kaze sve! Zell navijam jakooooo,ja cekam par vas pa da idemo zajedno u prvo,evo i Maca je pocela sa stimulacijom za IUI lalo,kao da je bila O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 14:04:54
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Meisje lalo,kao da je bila O I meni se cini...i bitno da je X tu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 14:09:05
|
|
|
|
Sonreir
|
Mei Lalo, koliko su ti dugi ciklusi? Moguce da je O bila juce? Zell, navijam za zeleni graf Mamice, cesce je da zenama padne temp dan pred M ili na dana kada krece M. Naravano, postoje i drugaciji slucajevi, jer smo sve mi drugacije, ali to sa temp je kao neko nepisano pravilo. Vazna je samo ta jutarnja temp, uvek u isto vreme, merenje pod jezik, bez bilo kakvog ustajanja, a temp u toku dana ti bas nista ne znaci. Npr. meni je temp pre O od 36,2-36,4, a posle O 36,6-36,9, i onda kada mi stize M temp mi sa 36,9 padne na 36,2.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 14:26:44
|
|
|
|
lalojedac
|
ne znam zene,uvek je bio na 28 do 30 dana ali poslednja 2 ciklusa su mi bila na 40 dana,tako da nisam sigurna kako ce sada biti imam ona probadanja u jajniku vec 2 dana,sekret i tako to ali ne smem da garantujem,prosli mesec mi je ff obelezio 16 dc i tamo negde 30 dana,on mi sve izbrise i obelezi O tek 33dc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 14:42:14
|
|
|
|
17 joka
|
Zell,navijam jako Daco,Osmehu, Kumo, Verka,Lalo,NN, da pozelene grafovi i budu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 14:58:00
|
|
|
|
Jole84
|
Mei,Kumo,Daco,Osmehu,Jano hvala na navijanju drage Verka nema potrebe da vadim progesteron,jer ne očekujem ništa od ovog ciklusa (mada sam dala sve od sebe ) Da sačekam vešticu pa ću onda da se nadam debelo,kad završim sve analize i vidim gde sam Pajo ovo je bio veoma obećavajući tekst Hvala ti punooo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 15:37:58
|
|
|
|
Zell
|
Hvala vam zenske na podrsci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 17:53:14
|
|
|
|
mashnicaa
|
Ja nisam redovono upisivala temperaturu...ali znam da mi je pre ovulacije bila 36 a sada 37-37,2 ....trebala bi za 5-6 dana da ne dobijem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.10.2012 19:02:27
|
|
|
|
nemam nick
|
Cure moje hvala na podrsci Evo mog današnjeg, nazvan: lov na ovulejšn Primijetila sam da mi je tt visočija za 2-3 stepena u ovom prvom dijelu ciklusa u odnosu na prethodni. Valjda je to ok!?
< Poruku je uredio nemam nick -- 29.10.2012 19:03:21 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?