|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
29.10.2012 10:14:49   
daca77
Jole, lep ti je graf...navijam da pozeleniuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1251
29.10.2012 10:15:00   
Verolina
Jole, bitno je da je iznad crte. Sto ne bi danas izvadila progesteron i tacno cemo videti kakva ti je ovulacija bila?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1252
29.10.2012 10:19:26   
J@n@
Daco,Jole,Zell navijam!user posted image
Verolina,samo lupaj XXXXXXXX...i neka Frenki pozeleni!!!!user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1253
29.10.2012 10:20:38   
daca77
Verka, a meni nije ostao perzistentni folikul, imajuci u vidu onoliki progesteron?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1254
29.10.2012 10:22:25   
Verolina
Ne daco, ti si imala ovulaciju i to super ovulaciju.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1255
29.10.2012 10:24:22   
daca77
Ok.hvala...sada sam mirnija, jer znas da se kod mene uvek nesto zakomplikuje.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1256
29.10.2012 10:27:42   
jole82
Ojha i Jaretov grafic se penje ka vrhu user posted image
Nema veze to sto jos uvek nije visoko..sto kazes uglavnom skace odmah gore..e pa, da izvines ti "uglavnom" grafovi ti nisu bili dobitni...mozda je ovaj bas dobtitniuser posted image
Ovaj 6dpo mi se djasvi bas...
A inace i ja sam imala mnogo vise T u ciklusima kad nisam bila trudna i bila ubedjena..cim je malte ne odmah otisla gore mora da je to to..al cvrs nije bilo...
Tog ciklusa nisam merila ceo...nego od 5 dpo...6 dpo bio dip..polako se popela na oko 36.7 i tu drzala do 10-11dpo(mislila sam nema nista jer mi je uvek bila visa) i onda je otisla na 36.9, pa na 37 i tu varirala danima..testic bio pozitivan i merila sam jos neko vreme (da jel te budem sigurna user posted image ) i blejala je na 36.9-37...
Tako da Jare...nismo naravno sve iste...al nikad se ne zna..
Ja navijam da uskoro pozeleni od muke i da batalis toplomer na neko vreme user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1257
29.10.2012 10:33:12   
mamica3
da se javim i ovdje user posted image user posted image user posted image ništa 1,4

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1258
29.10.2012 11:54:04   
Sonreir
Daco, super ti je graf user posted image
Verka, uskoro ce O pa da ti temp odu visokoooo... Samo ti lupaj X user posted image
Sanjalice, bice bolje ovog meseca, samo redovno obavljas X i neces omasiti user posted image
Jole, super, vidis da se trud isplati, a i od tolikog truda se mora zatrudneti user posted image Svidja mi se taj tvoj pad temp, to moze biti implantacija user posted image
Ja sam pocela da merim temp, da bih uspela da pohvatam plodne dane i O jer nemam pojma kad mi je sta, tako da cu stavljati graf kada postane zanimljivo user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1259
29.10.2012 13:04:09   
mamica3
vase mišljenje jel svakoj ženi pred user posted image pada T

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1260
29.10.2012 13:40:26   
Meisje
Mamiceuser posted image uglavnom padne dan pre,ili na sam dan,tako bi trebalo po pravilu...kakva je tvoja?

Zell ti si radila IUI? Ajde nek se zazeleni uskoro!!

Daco,Jole,Verka,Son,Nemam nik,Lalo,Sanjalice user posted image da se svima zazeleni!!

< Poruku je uredio Meisje -- 29.10.2012 13:43:39 >

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1261
29.10.2012 13:46:33   
mamica3
ja je nisam mjerila stalno samo par jutara,čisto da vidim kako se kreće ,al još uvijek baš gorim iako je vani jako hladno

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1262
29.10.2012 13:48:52   
Meisje
Dokle god goris dobro je,tako treba da bude stalno!user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1263
29.10.2012 13:49:43   
lalojedac
evo mog grafica...user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1264
29.10.2012 13:51:05   
Zell
@ Meisje jesam draga danas mi je 7 dpo... user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1265
29.10.2012 13:51:15   
jole82
Najvaznija je T ujutru ....cim otvoris oci tomplomer pod jezik, pre nego i progovoris, a kamo li da ustajes...
A u toku dana smo sve toplije u drugoj fazi ciklusa, ako je bila ovulacija, jer se luci progesteron...

Enyoj the silence!

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1266
29.10.2012 13:56:19   
Meisje
Tako je Jole,ja test nikad nisam radila jer mi T kaze sve!

Zell navijam jakooooo,ja cekam par vas pa da idemo zajedno u prvo,evo i Maca je pocela sa stimulacijom za IUIuser posted image

lalo,kao da je bila Ouser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1267
29.10.2012 14:04:54   
jole82

IZVORNA PORUKA: Meisje
lalo,kao da je bila Ouser posted image

I meni se cini...i bitno da je X tu user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1268
29.10.2012 14:09:05   
Sonreir
Mei user posted image
Lalo, koliko su ti dugi ciklusi? Moguce da je O bila juce? user posted image
Zell, navijam za zeleni graf user posted image
Mamice, cesce je da zenama padne temp dan pred M ili na dana kada krece M. Naravano, postoje i drugaciji slucajevi, jer smo sve mi drugacije, ali to sa temp je kao neko nepisano pravilo. Vazna je samo ta jutarnja temp, uvek u isto vreme, merenje pod jezik, bez bilo kakvog ustajanja, a temp u toku dana ti bas nista ne znaci. Npr. meni je temp pre O od 36,2-36,4, a posle O 36,6-36,9, i onda kada mi stize M temp mi sa 36,9 padne na 36,2.

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1269
29.10.2012 14:26:44   
lalojedac
ne znam zene,uvek je bio na 28 do 30 dana ali poslednja 2 ciklusa su mi bila na 40 dana,tako da nisam sigurna kako ce sada bitiuser posted image imam ona probadanja u jajniku vec 2 dana,sekret i tako to ali ne smem da garantujem,prosli mesec mi je ff obelezio 16 dc i tamo negde 30 dana,on mi sve izbrise i obelezi O tek 33dcuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1270
29.10.2012 14:42:14   
17 joka
Zell,navijam jako

Daco,Osmehu, Kumo, Verka,Lalo,NN, da pozelene grafovi i buduuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1271
29.10.2012 14:58:00   
Jole84
Mei,Kumo,Daco,Osmehu,Jano hvala na navijanju drage user posted image user posted image
Verka nema potrebe da vadim progesteron,jer ne očekujem ništa od ovog ciklusa (mada sam dala sve od sebe user posted image ) Da sačekam vešticu pa ću onda da se nadam debelo,kad završim sve analize i vidim gde sam user posted image
Pajo ovo je bio veoma obećavajući tekst user posted image Hvala ti punooo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1272
29.10.2012 15:37:58   
Zell
Hvala vam zenske na podrsci user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1273
29.10.2012 17:53:14   
mashnicaa
Ja nisam redovono upisivala temperaturu...ali znam da mi je pre ovulacije bila 36 a sada 37-37,2 ....trebala bi za 5-6 dana da ne dobijem user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1274
29.10.2012 19:02:27   
nemam nick
Cure moje hvala na podrsci user posted image
Evo mog današnjeg, nazvan: lov na ovulejšn user posted image

user posted image

Primijetila sam da mi je tt visočija za 2-3 stepena u ovom prvom dijelu ciklusa u odnosu na prethodni.
Valjda je to ok!?user posted image

< Poruku je uredio nemam nick -- 29.10.2012 19:03:21 >

(odgovor članu mashnicaa)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here