Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 12:00:22
|
|
|
|
Sonreir
|
Sanjalice, divan graf, ti si nasa nova trudnica baby, sve sto sam znala, vec sam rekla Verka, polako se zagrevaj, razgibavaj, uskoro krece akcija, a onda i da tvoj Frenki pozeleni
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 15:37:06
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mog...mada nisam merila redovno,racunam jos je rano ali sad vec krecem u akciju...inace zamrzli smo jos plivala a sad ce da prima Pregnil pa kazu mozda se desi i prirodno zacece jer treba samo jedan,mi cemo pokusati ali istovremeno se pripremamo i za vto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 15:43:03
|
|
|
|
jole82
|
Lalo za jos plivaca...neka ih, sto se kaze, na ledu.. A da uvek treba verovati, to i sama znas, samo su sada sanse vece i bas mi je drago zbog tebe i zbog vas
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 21:41:06
|
|
|
|
mamica3
|
lalo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 7:40:58
|
|
|
|
sanjalica978
|
Evo ga od jutros, znaci danas da joj se nadam.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 7:47:21
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, nikad se ne zna...ima nade dok ne stigne . Ali, BT bas nije trebalo da ovoliko padne. Moja je blago pala, ali verovatno i zbog loseg sna od svega 2-3h. Danas radim progesteron i videcu kakva je bila O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 7:48:54
|
|
|
|
Verolina
|
E, Sanjalice, moze biti, a i ne mora. Evo mog Frenkija Opet je sisao u podrum. Kaze, ne izlazi mu se jos napolje.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 8:20:49
|
|
|
|
babby
|
spremi se verka sace frenkigore e sanjice dak ne stigne nije gotovo
< Poruku je uredio babby -- 26.10.2012 8:21:12 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 8:25:31
|
|
|
|
Verolina
|
Baby, idi na UZ. Ono tebi nije bio ciklus, jer T ne odgovara. Ne znam sta je, ali ciklus nije bio.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 9:11:59
|
|
|
|
Leptiric123
|
Jel moram od prvog dana ciklusa početi da merim BT?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 9:34:17
|
|
|
|
daca77
|
A moj graf izgleda ovako Razresicemo misteriju da li je bilo O?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 10:07:27
|
|
|
|
babby
|
Verkaaa a sta mislis sta moze biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 11:03:54
|
|
|
|
jole82
|
Jare pa dobro bre, jel ja svaki dan moram da opominjem, grafic da se kaci
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 11:07:28
|
|
|
|
Jole84
|
Jole ma nema ništa posebno da se vidi pa da ne budem dosadna ali kad trudničica naređuje moram da okačim,da mi ne izađe čmičak ili nešto drugo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 11:10:59
|
|
|
|
jole82
|
Ma nemoj...a meni rogovi da izrastu od cekanja Kakvi bre dosadna...samo ti kaci da se vidi raskos... da su pljustali x-ici Lep je grafic i tvoj i dacin Jos da sacekamo dacin progesteron i da produvaju Verkinog Frenkija, pa da vas sve tri liferujemo vise odavde
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 11:14:15
|
|
|
|
Jole84
|
Opa Dacki sitno,super grafić Pajo spremi se za šutiranje,vala vreme je da pokupimo prnje i pređemo tamo Mada se ja nešto i ne nadam,više sam u razmišljanju da obavim sve analize kad veštica stigne i da se spremam za histero. Al biće kako mora da bude
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 11:18:41
|
|
|
|
lalojedac
|
evo i mog...jos nista...valjda cu je ubosti ovaj put,uvek omasim,ne znam da li da kupim one trakice?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 11:18:46
|
|
|
|
daca77
|
Jole, a nasi grafici su bas isti nakon obelezene O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 11:21:56
|
|
|
|
Jole84
|
Daco baš to gledam ovo nam je treći mesec da nam se poklapaju O približno,nadam se da će da bude treća-sreća
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 11:28:21
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, ne znam, moze biti da je cista. Daco, Jole
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 11:48:02
|
|
|
|
Sonreir
|
Daco, Jole, Verka, da vam pozelene grafovi Baby, molim te, idi lepo kod dr, sad vec nesto nije kako treba , mozda nije nista strasno, ali ti nesto remeti ciklus, idi lepo da dr vidi sta je, pa da lepo i u miru cekas II
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 13:17:11
|
|
|
|
nemam nick
|
U fazi ispijanja macine trave i priprema za iksiranje Cure, neka ovo bude grupni zeleni mjesec
< Poruku je uredio nemam nick -- 26.10.2012 13:19:03 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 14:06:18
|
|
|
|
mamica3
|
pozdrav za sve ,ja sam dva tri dana samo mjerila T i za sada ne pada...znam da se mjeri čitav ciklus a ja od O,al koliko sam shvatila bitno je ne pada puno...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 14:21:14
|
|
|
|
Sonreir
|
Bitno je da ne pada puno, ali je bitno i da znas koliko treba da ti padne da bi ti stigla M (a to ces znati kada budes merila od prvog dana ciklusa), ali ja se iskreno nadam da ti to nece trebati Da li meris onako kako treba - ujutru, uvek u isto vreme, bez ustajanja iz kreveta, toplomer pod jezik?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 26.10.2012 18:51:02
|
|
|
|
mamica3
|
hvala na savjetima,mjrila sam ujutro otprilike u isto vrijeme,al ne pod jezik nisam znala....
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?