|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
20.10.2012 14:16:19   
Anoniman
ma, muskarci su uglavnom velike bebe i svi se zale kako ih zene zapostave kad dodju deca, a ne shvataju sa smo mi uglavnom 24/7 on call kad je u pitanju to malo, bespomocno stvorenje i kad bi stvarno pomogli, mozda bismo i stizali da se bavimo i njima malo vise.

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 1276
20.10.2012 14:24:13   
Yula
Mene mm ako prevari, prevarice me bas zato sto mi je sex poslednja rupa na svirali, uvek me mrziiiii, jer kada bupnem u krevet obicno uvek budem preumorna i najradje bih momentalno zaspala. A imam utisak da ljudi misle da sam bas neka kojoj je to mnogo bitna stavka. Sto je najbezvenije, imamo odlican hm... keks ali mene tako mrzi da se nakanim da pocnem tu aktivnost user posted image Sva sreca pa ni m nije preterano zahtevan po tom pitanju, samo se nadam da nece iznenada postati pa rekreaciju naci tamo gde ce mu biti mnogo cesce servirana user posted image

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

Direktna veza do poruke: 1277
20.10.2012 14:41:48   
MicinaMama
Yulo sto se tice tvog mm-a ja mislim da mu to nece ni pasti na pamet!Vidi se da je bas posten covek,a i sigurno te voli bez daljnjeg.Za mene pre nece prevariti posten covek kojem je obraz vazniji od svega nego covek koji voli.Ljubav nekada i posustane ali postenje nece.

od mog mm-a je sve moguce,on je dobar,voli me,ali da je posten bas i nije,malo je klimav.Mana mu je sto bas ne moze prosuditi dobro kada gresi i nije mu vazno hoce li nekoga povrediti.Takav mu je otac i jos gori...tako da je i mm pokupio dosta tih stvari od njega,ja to bas ispravljam i usmeravam ga.Ali kao sto se kaze niko nije ispravio krivu Drinu pa necu ni ja uspeti mnogo.ali ako takav bude sto se tica mene i prevare onda je to poslednje jer tu leka nema.Jedino sto je dobro zbog toga svega je sto nema ovde drustvo i ne hoda.Sa posla ide kuci,ali i usput moze se desiti svasta!user posted image

Ali brateee kada dolazi sa posla sav je prljav i smrdljiv tako da bas nesto i nemislim da me varauser posted image

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1278
20.10.2012 15:20:14   
jovicaa
meni ovde nije pitanje same prevare... nego cela situacija je cudna.
on se slikao na svadbi ljubeci svoju bivsu devojku, a kako to drugi nisu videli?
mislim nije valjda svima pricao jao devojka mi je trudna, lalala, i onda odjednom poceo da se zvali sa bivsom devojkom?? ako je to uradio, onda je stvarno psihopata.
drugo jako je cudno to sto je drzao sliku u torbi, i to posle toliko vremena.
mislim jako je cudno sto uopste ima tu sliku i sto je slikan, a kamoli sto drzi tu sliku na dohvat ruke.

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 1279
20.10.2012 15:43:57   
Olga75
nije spremao svoju torbu tri godine user posted image
dok ja pokontam da je dete vec dve godine a ona je bila trudna i tako
sve u svemu ili nije spremao torbu duuugo ili vugli sliku da se podseti user posted image
eto

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1280
20.10.2012 15:47:51   
Snelle
Pa i ja bih rekla da on još uvek oseća nešto prema toj bivšoj, čim vuklja sliku sa sobom user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1281
20.10.2012 15:48:47   
Olga75
ili nas neko pali da nam ne bude dosadno user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1282
20.10.2012 15:50:25   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ili nas neko pali da nam ne bude dosadno user posted image

mislim da je ovouser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1283
20.10.2012 16:07:52   
Yula
Micina, svakim danom me sve vise iznenadjujes u pozitivnom smislu, odlicno si procenila mog D.

Jovicaa, i ne mora da bude cudno, mozda je od nekud tada bas doneo sliku u nameri da je negde skloni, mozda mu je bila kod njegovih, mala nasla i on je trenutno tu sakrio u nameri da je se otarasi i zaboravio, a mozda... ima 1000 mozda. Mnogo glupa situacija u svakom slucaju, a sta njoj sada vredi da se preslisava da li je ovo ili ono, jer on je budala pa ljubio bivsu pred tolikim ljudima, em je dokumentovano fotografijom, em tu fotku cuvao, znaci totalno jedno nepostovanje supruge kao osobe kada se nije potrudio bar malo da taj "ekces" sa svadbe prikrije. Mozda je jednostavno zeleo da je ona nadje?

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1284
20.10.2012 19:32:00   
Anoniman
I meni je bilo cudno sto je bio tolika budala da sliku unese kuci. Ja da sam tako nesto uradila, slike bih iscepane zavrsile u prvom kontejneru.
Rekao je da je prethodni dan sreo drugara koji mu je dao slike sa svadbe da pogleda, pa da mu album vrati. Tek kad je drugar otisao, on je video sta je na slikama.
Medjutim meni je ta prica melo sumnjiva jer je u albumu ima oko 20 slika i na svim slikama je mm (18 pristojnih i dve nepristojne). Tj. izgleda kao da je neko napravio album sa svadbe namenski da ga pokloni mm. Ne deluje kao drugarov ili mladozenjin album.
U svakom slucaju 99% sam sigurna da taj album nije sve vreme bio u kuci, primetila bih ga. I da ga je krio, ne bi ga krio u rancu sa decijim stvarima.
A neko je pitao za poljubac, da bio je bas 'onaj pravi'.
I nije mi drago sto neko misli da se sprdam, uopste mi nije do zajebancije.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1285
20.10.2012 20:10:34   
caca81
Ovde je jedino pitanje da li je on sada sa njom...ako nije..pa,šta, jedan poljubac, eh, big deal...malo se popilo, naišla bivša, malo ga zavodila..i tako neko uslikao i sada hoće da se podžapate...razmisli dobro i popričaj sa mužićem...do koga mu je ustvari stalo..do tebe i deteta ili do dotične...srećno!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1286
20.10.2012 20:27:55   
dunja RR
Anonimna, jako je ružno to što je uradio, ali slažem se sa cacom, popričaj i neka ti kaže istinu. Nemoj da odustaješ na prečac od svega lepog što se imali zbog njegovog trenutka sa nekom fufom (ako je bio samo trenutak, saznaj), razmisli ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 1287
21.10.2012 8:46:47   
jovicaa
po meni on je defintivno los, mislim to je tako degutantno, kod kuce trudna zena, a on se zvalavi pred vasim prijateljima i poznanicima na javnom mestu i jos dozvoli da ga uslikaju... iskreno ja ne bih mogla da verujem takvom coveku. e sad ti ga poznajes, tvoj je muz, sigurno da najbolje znas da li vredi da mu oprostis ili ne. uostalom svakako saslusaj njegovu pricu, pa proceni sama.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1288
21.10.2012 9:39:30   
Anoniman
Ja smo moram da kažem da ne vidim razliku između vara ženu i vara trudnu ženu... Što je teža prevara ako je žena trudna, ne kontam???

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1289
21.10.2012 9:45:53   
Olga75
zasto je gore varati trudnu zenu od netrudne ? pa valjda zato sto tu trudnocu nije sama naradila , sto je zvone hormoni , muka joj je i ni do cega a on trazi sparing partnera za sklekove , cini mi se zbog toga
a prevara je gadna svakako

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1290
21.10.2012 10:05:19   
Anoniman
Ja na sve to gledam drugačije... I ne mogu, niti želim da mislim da je gore varati trudno no ne trudnu ženu, jer onda ispada da je žena koja nije trudna manje žena ili manje važna ili šta već... Isto tako ne priznajem ni one izgovore o nedostatku seksa u braku ili da se partner zapustio i slično... Mm i ja smo prošli sve i svašta, počev od njegove depresije izazvane gubitkom i nenalaženjem drugog posla pa ja nisam otišla da tražim seks na drugoj strani no sam pomogla mužu da pregura taj period najbolje pto sam mogla, kad je našao drugi posao vratili smo se u normalu. Preživeli smo i stres pokušavanja da zatrudnimo kad nam na kraju ni jednom ni drugom nije bilo ni do života ni do seksa... Preživeli smo i moju depresiju koja je rezultirala strašnim gojenjem i popriličnim zapuštanjem... Mm nije otišao da traži neku zategnutu nego je meni pomogao da se iščupam iz depresije... Oboje mislimo da ako nekog voliš voliš ga bez obzira na kilograme i trenutni nivo libida jer su to promenljive kategorije i najčešće prouzrokovane nekim drugim problemima, a ako nekom okreneš leđa čim natrči na problem ne znam gde je tu ljubav...

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1291
21.10.2012 10:09:51   
Olga75
kao sto rekoh svaka prevara je gadna , moju tetku je muz ostavio zbog druge posle 20 godina braka , dva dana pre nego sto je isla na operaciju a deci je rekao : ako ona umre meni treba zena user posted image
a sa trudnom zeno treba mnogo vise strpljenja , pa ona ce da ti rodi dete koje ce u kranjoj liniji da te pazi kad onemocas a ne da se vara , trudnica ima mnogo vaznijih briga nego da razmislja da li partner svrlja

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1292
21.10.2012 10:14:17   
Verolina
Sve ostalo u tvom postu stoji, ali ovo? Naravno da postoji razlika izmedju prevarene zene koja je trudna i one koja nije. Zena koja nije trudna je mnogo jaca, a cinjenica da ti u trenutku kada donosis novo bice na svet on vata drugu, odvratna je. U stvari, odvratnija je. U prvom slucaju prevara ti prvenstveno kolje alter-ego, a u drugom ti kolje prvenstveno kolje iluzije o srecnoj porodici. Sta je gore pitam te? Prevarena zena koja nije trudna kada za to sazna oseca bes i bol, a ona koja je trudna oseca samo bol. Bes ti daje snagu, cist bol te ubija.Taj prvi efekat je ono sto je bitno, jer naposletku i trudnoj i netrudnoj stradaju emocije, ali onoj trudnoj i dete sve prezivljava. Pa zar to nije gresnije i odvratnije?
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ja na sve to gledam drugačije... I ne mogu, niti želim da mislim da je gore varati trudno no ne trudnu ženu, jer onda ispada da je žena koja nije trudna manje žena ili manje važna ili šta već...

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1293
21.10.2012 10:28:46   
Anoniman
Vidiš, a ja sam najjača bila kad sam bila trudna. Tad sam se borila za svoju bebu i za sebe, ništa nije moglo da me poremeti. Život moje bebe je bio ugrožen, ako i moj skoro celu trudnoću i ja sam bila skoncentrisana samo na to. Sve ostallo je moglo da se uruši i da me ne dotakne ama ni malo sve dok srce moje bebe kuca... Sad sam umorna i neispavana, nisam trudna ali između posla, vrtića, proliva, streptokoka, virusa, kašlja, žongliranja računa, nicanja zuba i svega ostalog mnogo sam ranjivija, organizam mi je na stalnoj rezervi i lakše me je povrediti, dotući, pregaziti, povrediti a nemoj da misliš da time ne bi patilo i moje dete iako više nije u stomaku. Koliko god em je puta videla da plačem, plakala je i ona neutešno i strašno...

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1294
21.10.2012 10:42:43   
Verolina

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Vidiš, a ja sam najjača bila kad sam bila trudna. Tad sam se borila za svoju bebu i za sebe, ništa nije moglo da me poremeti.

Gae, ti si vec bila pod stresom zbog bitke za bebu (ne znam sta je bilo u pitanju). Treba li sad da ti navodim primer tipa-ako mi umre otac, a posle dva dana komsija, ja za komsijom ne bih suzu pustila, jer je prethodna tuga bila neuporedivo veca, pa komsijina smrt dodje kao nesto svakodnevno.
E pa tako, kada prozivis stres zbog potencijalnog gubitka deteta, stres oko prevare te ne bi mnogo potresao i to ne zato sto si ti najaca tad, vec zato sto si najgori strah pregrmela.
I da budem jos jasnija, vecina trudnica nije u situaciji u kojoj si ti bila. Govorimo o prosecnim zenama ciji muzevi se savatavaju dok ona masta o budjenju sa detetom, dok mu planira zivot, dok je muce grcevi i nesanica, dok najvise podrske na ovom svetu ocekuje od oca svoga deteta.
Ja sam bila dva puta trudna i dva puta izgubila bebu. Period trudnoce i period pobacaj je bio nastresniji period koji sam u zivotu imala. Kao da sam se pretvarala u neku trecu osobu. Da sam tako nesto saznala tada, siznula bih. Prezivela, ali bi ubio pola mene. Srecom pa M. nije takav. Prosto nije.
Danas znam sta bi se desilo da tako nesto saznam, a i sutra da imam dete. Ja bbih vise patila zbog cinjenice da moje dete ima oca skota, nego sto bi me satrla bol zbog njegove prevare. Ali to sam opet samo ja.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1295
21.10.2012 10:51:18   
marince1

zasto je gore varati trudnu zenu od netrudne ? pa valjda zato sto tu trudnocu nije sama naradila , sto je zvone hormoni , muka joj je i ni do cega a on trazi sparing partnera za sklekove , cini mi se zbog toga

user posted image i zato sto u sebi nosi njihovo zajednicko dete,plod ljubavi,sto svakako zahteva postovanje

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1296
21.10.2012 10:54:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: marince

user posted image i zato sto u sebi nosi njihovo zajednicko dete,plod ljubavi,sto svakako zahteva postovanje

Svaka žena zaslužuje poštovanje bez obzira da li može da rađa ili ne, bez obzira da li želi, ima ili pokušava da ima dete...

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 1297
21.10.2012 14:03:42   
Olga75
to niko ne spori , naravno da svaka zena zasluzuje postovanje
i nijedna ne zasluzuje da je partner vara user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1298
21.10.2012 14:08:14   
MarijaBg

A i zato sto tad i nije bas u situaciji da mu vrati istom merom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1299
21.10.2012 14:14:51   
Anoniman
Nije svaka prevara ista, nije isto da li je bio samo poljubac ili i seks, takođe, nije isto da li mu je bila devojka, zena ili trudna sa njegovim detetom. Sve ima neku svoju dodatnu tezinu, a po toj gradaciji najgori mogući scenario mi je da ima seks sa nekom drugom dok mu zena kod kuće povraća u 4. mesecu trudnoće. Ljigavo, i izdajnički. Tu nema - desilo se, nema opravdanja, ma nema ničega. Ja prva ne mogu da kazem da bih, da me mm sad prevari, odmah okrenula leđa i otišla, pokušala bih da mu oprostim, ali dok sam trudna...nula poštovanja prema meni, nula poštovanja prema braku i tom detetu koje treba da se rodi...Nula od čoveka.
Draga anonimna, ti jedina znaš da li mozes da mu oprostiš, ako mozes, to mora da bude skroz, i da se više na to ne vraćate i da mu nikad za to ne prebaciš, inače mu i nisi oprostila. Ako to mozes, onda je verovatno i vredan borbe, ako ne mozes, neće se srušiti svet, biće teško u početku da se prilagodite, svi, ali sigurna sam da ćete upeti.

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here