Anoniman
|
Danas smo seli da razgovaramo. Ne bih da opisujem detalje, delovalo mi je da govori istinu, ali naravno, ne znaci da je tacno. Dakle, prica je sledeca: sa tom bivsom je pre desetak godina bio u nekoj povremenoj varijanti nekoliko godina. Na svadbi su se sreli. Kad su se slikali, ona rekla, aj zagli me, pa aj poljubi me. To je kao trejalo nekoliko minuta, nakon cega je on njoj rekao, da ne zali nista dalje, tj. da je ovo bila zajebancija (!?), i da je to sve. Od svadbe je nije sreo. Doticna je dala album mladozenji da ga da mm (ako je to tacno, da ne ulazim u motive takvog postupka, bljak). Mm sreo mladozenju, uzeo album strpao u torbu i zaboravio. Izvadio ga je iz smeca da bi ga odneo iz kuce, jer je mislio da cu mu ja mahati slikama i gnjaviti ga. Ovo mi je i dalje sumnjivo, jer niti sam ja taj tip da dramim i gnjavim, niti bih bacila slike da sam zelela da ih sacuvam. Inace, da razjasnim, zbog prethodih postova, niko nije kopao po smecu, kanta je bila prazna, pa je on lako mogao da ga uzme, a ja lako da vidim da ga nema :). Dakle, ko zna. Moze biti istina, mozda i ne. Za sad smo razdvojeni. Mozda posle nekog vremena budem mogla da poverujem, prihvatim i oprostim. Za sad ne mogu, ali ni ja ne znam kako cu dalje reagovati, nikad nisam bila u slicnoj situaciji.
|