Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 14:57:56
|
|
|
|
Meisje
|
Е како сад да те зовемо кад немаш ник,хм...да ти дамо ми неки? Добро дошла Мени твој граф изгледа школски добар,само се опусти и мери и чекај,сад ти је таква фаза...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:06:14
|
|
|
|
nemam nick
|
Meisje hvala ti na brzom odgovoru U pravu si, ostaje mi jedino i najvaznije opustiti se, mjerkati i cekati
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:11:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Super ti je graf za sada. I ako ste trudni, biće devojčica.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:27:18
|
|
|
|
nemam nick
|
Nadam se samo da će nastaviti rasti A kako tumacis to da bi ako sam trudna trebala biti djevojcica; Jel ima veze sa temperaturom ili sa necim drugim?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:52:49
|
|
|
|
Meisje
|
И од Баби граф ми се много свиђа Безимена за четири дана ћеш знати све,каква си са тестовима,је л радиш или чекаш да закасни?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 15:56:41
|
|
|
|
nemam nick
|
Radije cu sacekati malo iako sam vec nestrpljiva.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 17:38:28
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: babby draga sonreier na28 dana mada su me polednja 2 ciklusa nesto z....cudana mi je t meni inace to vise set_a ovo nesto mirno Baby, pa koliko su ti trajala zadnja 2 ciklusa? Ovaj ciklus ti izgleda bas lepo T ti je presla u 3. fazu Navijam da tamo i ostane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 17:44:46
|
|
|
|
Sonreir
|
nemam nick, lepo ti izgleda graf, samo neka ti T ostane tako visoko pa da napokon ugledas svoje Tash, i ja sam zupravo pomislila na devojcicu za nemam nick, a Hajnalka je napravila decaka Tash ti je rekla za devojcicu jer ste imali odnose neposredno pre O i na dan O... Imamo valjda neku temu i o tome, jako davno smo pisale o tome kako odrediti pol deteta Probaj da nadjes temu o tome ako te zanima. Lalo, ako racunam O po onom mom misljenju, tj. 29dc, onda bi trebalo da uradis test ako ti T i sutra ostane gore
< Poruku je uredio Sonreir -- 11.10.2012 17:47:06 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 18:05:38
|
|
|
|
Hajnalka
|
hehe meni je sve jedno sta ce biti samo da bude
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 19:42:17
|
|
|
|
nemam nick
|
IZVORNA PORUKA: Hajnalka hehe meni je sve jedno sta ce biti samo da bude Slazem se! Samo neka bude
< Poruku je uredio nemam nick -- 11.10.2012 19:48:33 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 19:44:57
|
|
|
|
nemam nick
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir nemam nick, lepo ti izgleda graf, samo neka ti T ostane tako visoko pa da napokon ugledas svoje Sonreir Nadam se da hoce....Jedva cekam jutro
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.10.2012 20:37:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
To je cini mi se urbana legenda sa tajmingom odnosa i polom deteta. Iako sam biolog a prica sa sporim X i brzim Y spermatozoidima i i ima neke logike. Ali mi smo imali odnose samo cetiri dana pred ovulaciju, jer nisam ni htela da zatrudnim. I to cetiri dana pred se desilo sto sam se preracunala koji sam dan ciklusa. Elem zatrudnela ipak jesam a na ekspertskom su bili prilicno sigurni da je decak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:42:38
|
|
|
|
Hajnalka
|
dobro juto curke ,evo danas ovako stoje stvari
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:45:10
|
|
|
|
Bebana17
|
Po sajtu, ja sam promasila ovulaciju (sa obzirom na kvalitet spermograma), a ja sam ubedjena da je bila 16 dana ciklusa, a ne 14 kao sto je on obelezio. Sta vi mislite moje dame?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:46:20
|
|
|
|
Bebana17
|
Hajnalka, lep pravac je dobio grafic, samo neka ide gore, pa da pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:52:33
|
|
|
|
Verolina
|
Hajnalk odlicno Bebana, iskljuci tu T 15dc pa ces videti sta ce ti graf reci.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 7:52:45
|
|
|
|
daca77
|
Hajnalka, samo neka raste T Bebana, mislim da je O bila 16dc, jer znam da mi je Maslacak objasnjavala da odmah nakon O nije moguc toliki pad T. Navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:03:15
|
|
|
|
babby
|
meni pada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:27:03
|
|
|
|
Verolina
|
Baby, to nije strasan pad. Pa ne moze stalno da ti raste ili da bude na istom. Mora malcice da seta
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:27:31
|
|
|
|
daca77
|
Babby, nije ovo neki pad...videcemo sutra kakva ce biti Navijam za skok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:28:11
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...daco, iste reci kucamo...ha ha ha
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 8:43:01
|
|
|
|
babby
|
a ja bi da stalno raste videcemo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 9:51:10
|
|
|
|
Meisje
|
Баби,навијам да се дигне! Бебана ниси закаснила сигурно
< Poruku je uredio Meisje -- 12.10.2012 9:54:06 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 10:10:45
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro cure! Jutros je naglo pala pa sam Evo kako sada stvari stoje: Hajnalka, babby držim fige za vas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.10.2012 10:21:08
|
|
|
|
babby
|
nemama nick mozda je implantacija
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?