|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
5.10.2012 13:25:30   
vonavoj
user posted image user posted image tijatija!
mod,danas mi je rekla da idem u 14 i 45! ok,mogu sad dok ne radim,a inace radim do 15h,i sigurno je necu tad kupiti..neka me izvinu,radno vreme je do 17h!

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 2251
5.10.2012 13:34:27   
Modessty
Tija ma hvali se! I treba da se hvališ! user posted image bravo za devojčicu!!!

Von, ja stvarno neznam kako ću ako ne počne tamo da jede. Radno vreme je do 15h, dok dodjem po njega biće pola 4, pa dok stignemo kući, podgrejemo ručak.... Mnogo vremena.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2252
5.10.2012 13:57:58   
sanji
Mod, jel neće baš ništa da jede?
Ove moje nisu ništa do ove nedelje a sad jedu supu i hleb. user posted image Bar nešto su počele.

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2253
5.10.2012 14:18:28   
vonavoj
to i mene najvise nervira..mada moja jede,ali je gladna kad je pokupim....ne znam kako cu stici da je odmah nahranim kad stignem,a zivim na 5min od vrtica i 15 od posla.. i to znaci da cu morati da joj spremam rucak dan ranijeuser posted image ...a ja cu stici na red za jelo tamo oko 17user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 2254
5.10.2012 14:29:29   
Anoniman
Vi ste jošte dobte, ja radim do 16 a od posla do vrtića mi treb sat i još 15 minuta do kuće, to mu dođe u idealnim uslovima 17:15 kad dođemo kući. Ja inače planiram da kuvam unapred i da sebi nosim na posao ručak a Žabi samo ubacim na 30 sekundi u mukrotalasnu, dok operemo ruke, klopa zagrejana.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 2255
5.10.2012 15:42:07   
vonavoj
stigle smo iz vrtica,vec je jela,sve pojela...a kaze da je super bila,spavala je sat i po vremena,sama se uspavala..svu decu stavi u krevetac i izadje iz sobe!user posted image
rucak je sav pojela,a bio pasulj,a to joj nisam jos davalauser posted image ..kaze da je dorucak slabije jela,pa je bila gladna!
ali vrhunac,za uzinu su dobili strudlu sa makom..deca od 10-15 meseci to mogu da jeduuser posted image ..naravno da im vaspitacica nije dala!
drugarica, koja je inace vaspitacica. je pricala sa mojom vaspitacicom i kaze da se Tiki najbrze adaptirala,mozda zaato sto je najmladja!user posted image
meni je bitno da je Tiki zadovoljna,a jeste,vidim kad dodje kuci i ne zalepi se za mene kao krpeljuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2256
5.10.2012 15:46:59   
madre
pa, to je stvarno superuser posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2257
5.10.2012 15:55:23   
Anoniman
Bravo za imenjakinju!!!

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 2258
5.10.2012 17:45:52   
nenja22
gae, bata žabin je imao par dana tu fazu lepljenja, da neće da se odvoji i urla toliko da moraš i ti da urlaš sa vaspitačicom ako nešto hoćete da kažete jedna drugoj...onda je prešlo u laganije kukanje, ali počne ranije, već kad se uđe u ulicu na čijem je kraju vrtić (nekih 50ak m) user posted image i mislim da su mi svega prvih par puta (u stvari isto ne prvi prvi, nego drugi-treći, kad je skntao gde je šta je) rekle da je plakao dosta, inače kažu, smiri se vrlo brzo i super je, klopa lepo (doduše ni to nije hteo u četvrtak petak, ali se nešto nadam da je to da ga je tad već počelo zezati grlo) a onda nastane problem oko spavanja. e sad, to ga je mm vodio one prošle nedelje kad je išao, sad ove nije bio cele, pa ćemo videti šta će biti od ponedeljka. a ja ću ga voditi, jer me je mm zamolio, kaže zamrzeće ga dete user posted image

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2259
5.10.2012 19:52:56   
Modessty
Danilo danas jeo za doručak kiflu sa krem sirom!!!user posted image Jaoooo ko bi reko!
Za ručak narvno ništa nije hteo i jeo je samo hleb. Kad smo stigli kući bio je nervozan zbog gladi ali je zato bez problema pojeo pun tanjir pasulja!user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 2260
5.10.2012 19:55:30   
sanji
user posted image Eto! Počelo je i kod vas! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2261
5.10.2012 20:00:58   
Modessty
Jao taman se navikne a ono dodje vikend!user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 2262
5.10.2012 20:15:47   
sanji
user posted image Samo još malo Mod! Mi smo danas opet odsutne pošto su krenule malo slinice ali su me zvale u nekom trenutku da idemo u školicu!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2263
5.10.2012 21:19:54   
jovicaa
zene meni se dete vratilo onako bas izgrebano po licu iz vrtica, ne znam sta da radim, da li da pitam u pon sta je to bilo? i kod guze ima jednu ogrebotinuuser posted image
vaspitacica nista nije pomenula, a mm nije primetiouser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 2264
5.10.2012 22:18:07   
bratzz
Milica ove nedelje jela dva puta dorucak, eurokrem namazan nahleb, pre neki dan, i jutros przenice, teta se zaprepastilakad je sve pojela. Inace obavezno joj posaljem plazmu i cokoladno mleko pa ako ne jede nista bar uzme to, nama dozvoljavaju da donesemo zamenu za hranu koju dete ne voli da jede bez lekarske potvrde. Rucak ne jede uopste samo pojede parce hleba, cak kolace koje dobija za uzinu tamo ne jede.
Inace je super prihvatila vrtic, ostaje bez plakanja, brzo se sama uspava, polako pocinje da se igra sa decom, vise ne ignorise vaspitacice ali zato ludim sto odbija hranu, ali hranu odbija i kod kuce tako da je to ozbiljan problem.user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2265
6.10.2012 12:04:49   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: jovicaa

zene meni se dete vratilo onako bas izgrebano po licu iz vrtica, ne znam sta da radim, da li da pitam u pon sta je to bilo? i kod guze ima jednu ogrebotinuuser posted image
vaspitacica nista nije pomenula, a mm nije primetiouser posted image

resila sam svakako da pitam, ali sta vi uopste mislite o tome?
jos ta ogrebotina na nozi, ne znam od cega je kada on tamo sve vreme ima pantalone

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2266
6.10.2012 13:57:05   
bojanica7
pa mozda ga je slucajno ogrebala vaspitacica dok mu je presvlacila pelene (virni koja ima najduze nokteuser posted image ) a ovo po licu se mozda malo dokacio s nekim. znas kako njima brzo izadju ogrebotine, moguce da ga je neko kad niko nije gledao malo pomazio. al kontam da nije doslo do veceg okrsaja dok vaspitacica nije primetila.

Panta rei

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2267
6.10.2012 19:01:23   
Olga75
Marija je par puta dosla izgrebana i izujedana i sa modricama
prvo sam pitala nju a posle i vaspitacicu
ali evo zvercicine vaspitacice uvek ispricaju meni kad se ona prva potuce i kad je ona " kriva " a kad ona dobije onda verovatno pricaju roditeljima izgrednika user posted image , nije smesno ali tako to kod nas funkcionise
naravno da uvek pitam sta se desilo kad je ona " povredjena "

< Poruku je uredio Olga RR -- 6.10.2012 19:02:01 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 2268
8.10.2012 11:19:27   
Modessty
Jutros smo vodili i tatu u vrtić user posted image I ja zaboravila patikice za vrtić, pa su me njih dvojica čekala u hodničiću gde se presvlače dok sam ja trknula po patike. I kaže mm da je bio super. Bila sau dva deteta koja su plakala a on uopšte. Pokazao tati gde mu je ormarić, ostavio tamo patike i ranac, poljubio nas i ušao.
"tata vidiš, pvo kucneš, pa udješ unutja. A ono je moja vaspitacica! Zabojavio sam kako se zove" user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2269
8.10.2012 11:21:05   
lesica
Dusa! Pregurali ste brzo vi ovo,bravo za Danila user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2270
8.10.2012 11:24:05   
Modessty
ehh lesice! još se borimo! Sad još da počne da jede user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2271
8.10.2012 11:24:53   
lesica
Pocece i to,sto bi L rekla "sa decama jedem libu"

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2272
8.10.2012 12:40:36   
Anoniman
Dan četvrti, bila opet od 9 do 11, počela da plače još dok smo obuvali patofne, plakale u horu ona i još jedna devojčica iz njene sobe koja je došla kad i i, uhvatile se njih dve svaka za svoju mamu i ne daju se. Kad su ih unele vaspitačice ta mama i ja mso u duetu plakale niz stemenice... U 11 nam međutim rekoše da su obe bile dobre, N je danas bila bolja od svih dana do sad. Sutra idemo na doručak, od 8 do 11...

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 2273
8.10.2012 13:08:27   
Anoniman
Danas mi kod lekara , porodicno user posted image Petra me vuce za ruku i govori da idemo kod Jece - vaspitacica . I sad ne ide u vrtic par dana i opet cemo ispocetka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2274
8.10.2012 13:21:38   
bratzz
Milicavoli vrtic, trzi da ide ipreko vikenda ali me nervira sto tamo ne zeli da jede.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here