Anoniman
|
Dodjoh da vidim šta je sa Nevenom, nacuh od drugarrki nesto ... pa baš sad krizira, ali Gae proći će, malo sa mukom, ali svako dete je drugačije. I u vrtiću ume da bude hladno, Nedi obučem bodić bez rukava i duksić, danas bogami je Comi obukao bodic sa kratkim rukavima ispod, mada i ja uopšte nisam u fazonu trontanja dece, ali ipak, hladno je je jutrom i noćom, a ne verujem da su počeli da greju vrtiće. Pa pazi jedino da ih svaki dan pitaš po nešto, svaki dan drugo pitanje. A što se nas tiče Neda je sada super u vrtiću, jede, spava, ne budi se tokom pajkenja, bar su to informacije koje mi mm daje Elem, morale su da je nunaju za spavanje, pa im se budila, dok druga deca spavaju, drala se, sve u svemu zajebavala ih, toliko, da su nam savetovale da je ne stavljamo popodne da spava, nego bolje uveče ranije, da ne bi bila preodmorna za spavanje u vrtiću Gae draga, ne znam kako da te utešim, nije lako, a mora i to da prodje, Zabice se toga neće ni sećati jednog dana, videćeš biće ona dobro, pa Tamara je plakala sporadično do 5 godine, i adaptacija joj nije bila laka, mislim nadjoh kako da te utešim, ali drži se, i mazi je, mazi najviše. :* Nenja ne mora da znači da je uvek tako, valjda ih puno a vaspitachica malo, ako sam dobro shvatila, ali najbolje da savataš vaspitačicu ... valjda će ti pošteno reći ... tuga je pogotovo, kad dete teže prolazi kroz adaptaciju, ali žene to su tek počeci, šta možemo, moramo da šljakamo, ne dajte se, ljubim vas
< Poruku je uredio Zenetina -- 12.10.2012 10:48:03 >
|