|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
4.10.2012 14:38:20   
sanji
Nadam se! Jer ja uz najbolju volju neću moći da dođem pre 2-3! Malo se nerviram što nam se ta adaptacija toliko oduđila a one su jako lepo prihvatile vrtić! Vidim da neka deca koja su krenula u isto vreme i dan danas plaču ujutru a ipak već ostaju na spavanju! To me malo zbunjuje! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu bice devojcica)
Direktna veza do poruke: 2226
4.10.2012 14:57:52   
bice devojcica
Ti imas srece,one su se lepo adaptirale koliko vidim i vise ne bi trebalo da bude problema. Svaka adaptacija je prica za sebe,nekoj deci je potrebno i po par meseci da se prilagode i da prihvate da idu u vrtic.

E sad,to sve zavisi i od vaspitacica,mozda su u nekom trenutku procenile da ta deca mogu da ostanu na spavanju,a i kod nas dosta dece place ujutru samo dok se odvoje od roditelja posle minut dva,sve bude ok

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 2227
4.10.2012 20:38:11   
bojanica7
a kod nas danas shou user posted image mislim tragikomicno je skroz.
vaspitacica marija (koju gala apsolutno obozava) je imala smrtni slucaj u porodici i morala je da otpali, a gala je sve vreme, dva i po sata, dok mm nije dosao po nju, lupala o vrata, plakala i dozivala mariju da se vrati obezavajuci da ce biti dobra. i jos u celom tom haosu, marija porucuje drugoj vaspitacici da nas pita da je ne dovodimo sutra ako ima ko da je cuva jer ona nece raditi... dakle, stvarno je najgora od sve deceuser posted image
mislim, lepo se ona igra, dobra je, lepo jede, slusa, samo eto marija mora biti tu. ne znam samo sta cemo kad marija bude otisla na godisnji user posted image

Panta rei

Direktna veza do poruke: 2228
4.10.2012 21:02:46   
vonavoj
Tiki je bila super u jaslicama danas.tako kaze vaspitacicauser posted image
spavala je samo sat vremena,ali i to je uspeh za prvi putuser posted image ..bila je vesela kad sam dosla po nju nesto pre 15h!

Direktna veza do poruke: 2229
4.10.2012 21:04:41   
Olga75
bravo Tiki user posted image
bas mi je drago sto je tako fino i brzo prosla adaptacija , mrvica mala , pametna

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2230
5.10.2012 8:52:27   
Modessty
I ja da se pohvalim!!! Jutros smo konačno otišli u vrtić kako treba! Nasmejano dete, sam skinuo patike i ostavio u ormarić, obuli patikice za vrtić, uzeo flašicu vode iz ranca, poljubio me, pokucao na vrata i ušao u sobu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2231
5.10.2012 9:05:00   
vonavoj
user posted image user posted image mod,super!
olga user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2232
5.10.2012 9:15:18   
Modessty
von vidim da si išla po dete u vrtić oko 15h. Ja sam juče bila u vrtiću u 10 min do 15h. U sobi je bilo njih troje?! I dalje mi nije jasno kako skupljaju decu tačno u 14.30h?! Pa ja radim u državnoj službi radno vreme mi je do 15h!!! Znači zabušavam ceo mesec i izlazim s posla u 14.20h da bi stigla u vrtić do 15 min do 3! I pitanje je koliko ću još moći tako

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2233
5.10.2012 9:24:16   
tijatija
Von user posted image za moju imenjakinju, pametnica mala.
Mod verujem da ti je sad lakse, i njemu je i svaki dan ce biti bolje user posted image
Ja idem za martu oko 14 i 30. Zato sto neradim... ali kad dodjem za nju nema ih ukupno petoro u grupi user posted image Ja neznam kako i kad majke izvode tu decu?Ovde vecinom rade od 8-16, nista mi nije jasno...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2234
5.10.2012 9:29:01   
Anoniman
Mod, Von, bravo za drugare!!!

Mi smo danas ok otišle do tamo, sli kad smo obuvale patofne počela je da plače i da se grčevito drži za mene. Ja sam izdržala dok se nisu ua njom i vaspitačicom zatvorila vrata sobe a onda sam počela i ja...

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 2235
5.10.2012 9:31:49   
tijatija
gae user posted image to tako mora ... Bolje sad neka odreaguje,nego kasnije ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2236
5.10.2012 9:46:46   
sanji
Bravo za drugare! user posted image Mi jutros ustali slinavi pa nismo otišli. Valjda će da prođe do ponedeljka!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2237
5.10.2012 9:47:44   
cockic
gae sto rece tijatija bolje sad nego kasnije meni je peki vristao od septembra do decembra i onda je pauzirao dva i po meseca i krenuo kao skroz drugo dete mozda jedan dan nije kao hteo i kenkao i onda je isao bukvalno pevajuci.

a ja kazem vristao tj urlao jer je bas grlat i izrucivali smo ga vaspitacicama u ruke i to u pozi spoji glavu sa kicmom bacaka se i urla i tako svaki dan tih 4 meseca on je dosta seckao bio je dosta bolesljiv do tad pa ide pa ne ide i onda se nikako nije mogao navici.mada evo sad bili smo i na moru kad smo se vratili isao je jednu nedelju pa se prehladio pa nije isao 3 dana i onda krenuo opet bez ikakvih reakcija vec se navikao nadam se da je tako.sam ulazi u svoju sobu jos kaze mm-u ovde tata.

e sad kako li ce biti kad bude menjao grupu i vaspitacice i sprat to ne znam user posted image a to nas ceka sledece godine a ne znam ni u kom periodu.

on je sad srednja jaslena grupa i odna pravac vrtic do godine.

mislim da je idealan polazak u vrtic oko 2-og rodjendana iz ovog iskustva sa pekijem rado lenu do 2-og nebi davala ali to je nemoguca misija.ako uspem nekako da je nedajem do svgusta septembra bice super.ali sumnjam user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 2238
5.10.2012 9:52:11   
cockic
a kod nas sad od prvoj septembra kupe decu do zatvaranja tj 18h tesko ranije.mm oko 17:30h kad ga kupi kaze da ih je ostalo jos.a leti je mukica bio jedini vise nije.mada sad ga ja uzimam sa lenom najkasnije do 16-17h kako kad.videcu danas kako cu prehladi se ja od moje dece predje na mene.grabim ovo vreme jer kad krenu kise i hladnije videcemo kako ce mo kasnije ja i lena po batu do leda ce mo i nekako kasnije ce morati cekati tatu user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2239
5.10.2012 10:39:29   
oxy7
Mi smo imali prvi roditeljski sastanak - izgleda da se Aleksa prilagodio bolje i brže od većine djece, pohvaljen je za sve osim za spavanje. Naime, cijele ove nedelje jedino on ne spava u grupi od 40-toro djece. Valjda će i to početi.
Tek sam juče pogledala malo bolje prostor u kome borave, čisto je, svijetlo, ali tako malo igračaka ima da nisam mogla vjerovati. Mislim da mi u kući imamo tri puta više, a tamo ih je toliko. Zato su nas, naravno, pozvali da doniramo igračke, po mogućnosti kocke i slagalice.
Priredili su i izložbu radova (ah, kakva apstraktna umjetnost), a i nekakve su šišarke farbali, mnogo je smiješnouser posted image

Usput svratih da upoznam Pavlove vaspitačice, kreće i on od 1. decembra. Prijatno sam se iznenadila što je u mlađoj jaslenoj grupi samo 14 mališana.

Vidim da se sva djeca lijepo prilagođavaju, čestitkeuser posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2240
5.10.2012 10:49:22   
Modessty

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Mod, Von, bravo za drugare!!!

Mi smo danas ok otišle do tamo, sli kad smo obuvale patofne počela je da plače i da se grčevito drži za mene. Ja sam izdržala dok se nisu ua njom i vaspitačicom zatvorila vrata sobe a onda sam počela i ja...

Gae tako je i Danilo počinjao da plače kad se presvlačimo. U utorak se grčevito držao za mene, a danas evo sam pokucao i ušao! Popij nešto za smirenje, nemoj ko ja da doživljavaš napade.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2241
5.10.2012 10:49:45   
lesica
user posted image Bravo drugari veliki i mali!!!

L je danas insistirala da sama unese kesu po kesu-prvo je unela grickalice,pa jednu kesu sa sokom,pa drugu kesu sa sokom,i brbljala je :"Tesko je-pogmogni mi malo Bobo" (Boba joj je vaspitacica) A onda je rekla : "Cao mama!" i zalupila mi vrata-ja ostalauser posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 2242
5.10.2012 11:06:02   
Modessty
Lesice pa ona je genijalna!!!user posted image user posted image user posted image

A kod nas nema ni grickalica ni sokića. Samo iz njihove kuhinje

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2243
5.10.2012 11:07:43   
lesica
Nema ni kod nas,ali danas je zavrsni dan decje nedelje,pa je danas sportski dan i opet imaju zurku od 15,pa da se malo caste! uprava vrtica donela takvu odluku user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2244
5.10.2012 11:12:55   
Modessty
E baš lepo. Ja videh jutros na tabli da ovog meseca rade sve vezano za druženje, onda o deci sveta, a imaju planirano i druženje sa drugim grupama u vrtiću. Baš lepo. Valjda ću se setiti da slikam telefonom da bi znala šta je sve u planu. A na vratima sobe je u obliku duge nacrtana razvojna mapa za taj uzrast

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2245
5.10.2012 11:19:51   
lesica
Moram da vam priznam da sada kako se L prilagodila lepo,ja se toliko radujem kada je vodim tamo(a bila sam poluluda tokom ona dva meseca adaptacije),jer toliko lepo i puno rade sa njima...Juce im je bio dan lepog izrazavanja pa su ucili pesmice iz Riznice cika Jove Zmaja. I L recituje "Malu Jucu" (Napomena materi) i "Gospodine doktole" (Pera kao doktor) -uz ovu drugu joj treba i lutka da demonstrira user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2246
5.10.2012 11:56:41   
Anoniman
Lenka je carica!!!

Kad sam stigla po nju, morala sam da sačekm da je presvuku... Trajalo je vala podosta, ova moja se ne da sobaliti na leđa, nema šanse... Ne podnosi da je sputana pa se pelene menjaju u letu ako nem bar dvoje da je drže... Vidim da ih je dve bilo oko nje, vaspitačica je morala da traži pojačanje. user posted image Dok sam čekala vidim na panou drvo ptijateljstva, kolaž stablo i grane a listovi su otisci njihovih šaka i pored svake piše ime. Zaboravih da slikam, ali u ponedeljak ću... Vaspitačica kaže da je plakala sve vreme, gurala ruku u usta i na kraju povratila šlajm. Opet curi nos... U ponedeljak isto 2 sata zbog vikenda pa posle produžavamo.

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 2247
5.10.2012 11:59:17   
lesica
Gae,navicice se zabica user posted image Ali vaspitacica kojoj treba pojacanje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2248
5.10.2012 12:01:27   
Anoniman
user posted image

P je danas odnela kestenje , koji zir i lisce u vrtic , jedva cekam da vidim sta su pravili

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 2249
5.10.2012 12:54:53   
tijatija
Samo da se pohvalim ili postidim...
Izasla moja Milena u novine danas user posted image Sad gledam i neverujem , pravili su neku sesirijadu i bas su nju slikali, razvlaci se sa nekom decom , gleda u kameru smije se i plezi user posted image
Bas sam se imala s cim pohvaliti user posted image
Inace je bas zjalava , pa mora da su to iskoristili...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here