marince1
|
Zadnjih nedelju dana starije dete nece da me pogleda,nece da dodje kod nas na sprat uopste,samo je sa njom. Kad ga poljubim place,kad ga zagrlim vristi,srce mi se cepa. Nije bio takav do sad,pokazivao ljubomoru kad je beba dosla,ali ne ovako... Elem ,teram ga ja da idemo kod mog tate,kog je on obozavao,a on kaze -necu, ja ne volim *****(mog tatu). -a koga volis? -samo ***** i **** (sveki i svekra) -nemoj sine tako,to nije lepo,ko te to naucio? -naucila me ****(sveki) Jutros ga molim da ide samnom u igraonicu,sa mu kupim slatkise,da mu kupim igracke,nece da cuje,histerise i kaze -ja tebe mama ne volim,volim samo ******** (sveki i svekra)Meni krecu suze i pitam ga zasto ,a on kaze ,naravno -to me ,(pogadjate,sveki) naucila . Popizdela sam,kakav je to nacin,i kazem joj ,jer znam da to lici na nju,to je radila drugom unucetu od cerke,a ona se kune da nije i zvala svekra da dodje kuci,jer se mnogo potresla. Cim je on dosao,pocela da place i da se trese,jer je bezobraqzna snajka napala i naravno srucili zajedno drvlje i kamenje na mene. Mm je na poslu,ali juce kad j cuo D. da to prica rekao je dA to lici na njegovu majku. Ja vise nemogu ovako,to je folirant nebeski ,gde ce joj dusa