|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
24.9.2012 12:23:15   
lalojedac
evo mog..user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 476
25.9.2012 7:52:00   
Zell
evo i mog nesrecnog grafa:
user posted image
nemam pojma kad da ocekujem user posted image
navijam za sve meracice user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 477
25.9.2012 8:13:18   
daca77
Zelll, u istoj smo situaciji...user posted image
user posted image
Ali, od jutros bradavice bole ili sam ja to umislilauser posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 478
25.9.2012 10:26:25   
lalojedac
cao zene,ja sam vam mrtva umorna,legla u tri a ustala u 8,a igrala celo vece,noge su mi kao cevapi a T mi je stasna i imam neku sukrvicu od jutros,iskreno preterala sam ovih dana ali resila sam da se opustim,fizicki sam preterala ali sta je tu je...user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 479
25.9.2012 11:39:27   
daca77
Lalo, bas si se ohladila...moguce je i od nespavanja...videces narednih dana kako ce se razvijati situacija. Navijam za jedan lep skokuser posted image

Direktna veza do poruke: 480
25.9.2012 18:59:51   
lalojedac
hvala daco,odo ja u minus,user posted image videcu,danas je 10 dpo i jutros sam imala neki braon iscedak i mislila sam da je vestica kad ono nista nema. dr mi kaze da sam preterala sa djuskanjem a da je T pala mozda zbog umora ili implatacije,videce se za par dana!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 481
26.9.2012 7:48:21   
daca77
Samo da vam javim...T je neznatno porasla u odnosu na jucerasnju.user posted image

Direktna veza do poruke: 482
27.9.2012 7:15:56   
_Maki_
'bro jutro
Ja se sa ovim grafikom verovatno odjavljujem za ovaj mesec. Dobiću sigurno sutra, test sam radila danas (14dpo), negativan user posted image :

user posted image

Držim fige za ostale meračiceuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 483
27.9.2012 7:25:11   
daca77
Maki, a jos uvek je T visokauser posted image
Meni je konacno krenula sa rastom-da li zahvaljujuci progesteronu ili visokim letnjim T, ne znam?!user posted image
user posted image
Ja cu ipak racunati O od 17dc, kada se javilo krvarenje i paprat.

(odgovor članu _Maki_)
Direktna veza do poruke: 484
27.9.2012 8:47:07   
Zell
Daco, sta n am se desava ovaj ciklus? Ja sam pomislila da ce biti anovulatorni pa ce user posted image mozda i ranije kad mi jutros obelezio O... sad jos 10 dana!!!!
user posted image
Daco, sto pijes progesteron? Doktor ti je prepisao?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 485
27.9.2012 8:56:39   
Maslacak15
Daco draga popravlja se situacijauser posted image Da mozda je bila 17. og. Ali sad je vec izvesno da je proteklih dana bila sigrno Drzim fige za najbolji raspletuser posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 486
27.9.2012 9:07:51   
daca77
Maslacak, vrsnjakinjo moja...od pre 2 dana su pocele grudi da bole i znala sam da ce skociti T...e sad, koliko dana ce biti visoka, to vec ne znamuser posted image
Zell, nasi grafici su isti...bez obzira sto si ti na severu, a ja na jugu zemljeuser posted image
A ne uzimam progesteron...odakle ti to?user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 27.9.2012 9:08:43 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 487
27.9.2012 12:55:09   
Bebana17
Daco, Zell, konacno ovulacija, navijam da grafici pozelene!
Maki, nadam se da T nece pasti, uvek postoji nada da je bilo rano za testic. Ja ga uradim vec 11-12 dpo, da znam na cemu sam, nekako mi bude lakse.
Meni tek 4 dan ciklusa, jos nije interesantno, pa ne kacim graf.

Direktna veza do poruke: 488
27.9.2012 13:04:45   
masa masa
Iygleda da nam se svima nesto poremetilo u ciklusu, meni prvo na ff pokazli O 15 dan ciklusa u medjuvremenu jedamn dan sam imala pad i sad opet skok i ff mi registovao O 20 dan.To nesto nije u redu sa grafom 

Direktna veza do poruke: 489
28.9.2012 7:40:58   
daca77
Meracice, gde ste?user posted image
Jos danas cu okaciti graf i onda pravim pauzu...da vam ne dosadjujemuser posted image
user posted image

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 490
28.9.2012 8:51:31   
jole82
Daco gde sad da ne kacis vise, kad je ovako lepo skocila...
Ja redovno motrim user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 491
28.9.2012 8:57:12   
daca77
Draga jole, posto motrisuser posted image , kada mi je bila O, po grafu? Napominjem, da sam 17 i 18 dc imala blago krvarenje, bolove i paprati puuuno na M.baby.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 492
28.9.2012 9:11:19   
jole82
Pa graf pokazuje sta pokazuje...Meni je uvek bio takav "skok" posle O...popne se za malo i onda mi taj dan obelezi O..bas kao tebi na ovom grafu...Nisam nikad koristila ni maybe ni lh trakice, al po cervikalnom mukusu i boluckanju jajnika uvek mi se pre cinilo da O taj dan kad je najniza T, a ne sutradan kad je obelezi...jer na taj dan "skoka", kad i obelezi O uglavnom budem suva ko barut, a za dan dva Cm bude stiky ili creamy...Tako da ne znam jel bas tacan taj dan "skoka"...ja sam vise racunala dan pre...
Znam da to je cudno sto je ovako kasno O, jer tebi je uvek bila 11-13 dan...
A ne malo puta mi se desavalo da bude eggwhite recimo 16-17 dan, a O obelezi bas 21 dan...
Ne znam...organizmi su razliciti i ne treba se uporedjivati...ja ti samo prenosim moje dvogodisnje merenje...na zalost ili na srecu, nisam merila kad sam ostala trudna, al znam da je tad O bila 14 dan, jer sam 17 dc bila na uz, pa mi je rekao doca...a to mi se i poklopilo sa cm...kog je tad bilo za izvoz...a ovako uglavnom wet, retko eggwhite...
Ja bi je dakle racunala 21, ev. 22 dan...jer sad tek bas lepo skace..tako danas ti je tek 4-5 dpo...mora jos da se ceka..taj deo je smor, al znas da navijam user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 493
28.9.2012 9:12:37   
Maslacak15
Daco to ni milicija ne zna kad ti je bila Ouser posted image Bila je sigurno to je najvaznije. Iskreno malo je izrazen ovaj pad 21 i 22 dana. Sumnjam da si posle ovulacije dva dana uzastopce imala temperaturu 36.3. Ali nije nemoguce. Bila je ili 18 og ili 22 dana user posted image Uh al sam ti pomogla user posted image user posted image Ali dobro si pokrivena X icima tako da cekamo user posted image  

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 494
28.9.2012 9:25:43   
daca77
Jole, Maslacak, divne ste user posted image
Nesto se nisam bas potrudila X 21 i 22dcuser posted image ...ali, dobro. Cekam i pokusacu da vas ne gnjavim punouser posted image

Direktna veza do poruke: 495
28.9.2012 9:29:21   
Zell
Bitno da je iznad crte Daco! Meni danas opet 36.4 vec treci dan zaredom user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 496
28.9.2012 9:31:04   
jole82
Taman posla da nas davis user posted image
Pa koga ces, ako ne zaludne trudnjace...ustvari ja sam zaludna user posted image , Maslacak ima za kim da juri po kuci...
Al pokrila si 20dc..vreme ce pokazati...kao i uvek..a mi smo tu user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 497
28.9.2012 9:31:42   
daca77
Zell, pa dobra je Tuser posted image
Ja sam malo toplijauser posted image ...mozda i zbog vremena, jer ovde je kod mene po 35 C.
Jole, samo vi prasite i vuciteuser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 28.9.2012 9:33:24 >

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 498
28.9.2012 10:42:57   
Maslacak15
Daco pokrili ste 20 og OK je touser posted image Tako da u svim scenarijumima mozes da se nadas. A i mi sa tobom. Ajde vrsnjakinjo da nas obradujesuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 499
28.9.2012 10:50:50   
daca77
Hvala, vrnjakinjo...izgleda da samo ja ovde obrukah generaciju...Kada biste mogle, izbacile bi ste meuser posted image

Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

IMENA

Da li vas nerviraju ankete sa imenima koje se ponavljaju (vrte se ista imena)?

Da (72%)

Ne (28%)

Ukupan broj glasova: 79

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here