knot
|
Eeee mile moje, ubijedjena sam da mi prolaktin negativno utice, odnosno onemogucava T, dojila sam do prije dva mjeseca, osjecam da je prolaktin, zato sto imam uzasne PMS bolove u stomaku deset dana prije M, mucnine, glavobolje, vrtoglavice, i nervozu, pomislila sam i da sam T, ali je BT pala dan pred M, i znala sam da nema nista od trudnoce. Imala sam povisenu T u drugoj polovini ciklusa, medjutim, dobila sam na 26 dana, lutealna faza mi je trajala svega 8 dana,a odnose smo imali prosli mjesec na dan pada BT, a prije naglog povisenja BT, dakle pred samu O, i na dan same ovulacije. Dakle, upratila sam da ovuliram, ali jednostavno T nema. Vec sam pomalo umorna od toga, ravnih 6 mjeseci pokusavamo bez uspjeha, svaki mjesec sam puna nade oko plodnih dana, pa se rayocaram Cure moje, bice bolje, ne dajte mi se, ovo su dobre stvari za nas, svi ovi alati kojima se sluzimo, tako da mozemo si pomoci, a da ne govorim o napretku medicine, o oplodnji Danas se necu testirati ipak, na poslu sam, piski mi se, ne mogu vise da trpim, muyek je jos na poslu, pa i nemam vremena za sebe. Cekam 7. 10. pa cu vidjeti ide li P.S. ipak se malkice nadam
|