|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
13.8.2012 20:19:59   
minavb
Skontala sam koja si anonimna bila,. Tako mi je zao, posle svega sto si dozivela i prezivela, stvarno nije fer da ti se ovako nesto desava. Kako bre sme da psuje tvoju majku? Kako sme da te udari i vredja? Sta se to ljudima desi pa se pretvore u takvu stoku? Nemam savet, samo sam sigurna da mu ne bih dozvolila da vidi dete koje je udario zeleci da povredi mene. Ljubim te!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 926
13.8.2012 20:29:43   
dunja RR
Lilly žao mi je, nisam znala da imaš problema u braku.

U glavi mi je da si pisala da želite na još jednu VTO, da pokušate da dobijete još jednog bebca, ako se dobro sećam?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 927
13.8.2012 21:07:06   
vukosava
Kakav park kakvi bakraci. Ne daj skotu da ti prilazi ni tebi ni detetu. Bez prisutstva nekog ko moze da ga dobro nalema ako nasrne opet.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 928
13.8.2012 21:27:14   
Anoniman
liliana, sad sam procitala tvoju pricu. drzi se, draga, a on moze samo da ti pljune pod prozor user posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 929
13.8.2012 21:45:47   
ica82

IZVORNA PORUKA: ksena

liliana, sad sam procitala tvoju pricu. drzi se, draga, a on moze samo da ti pljune pod prozor user posted image

da, bas tako, sva sam se najezila citajuci

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 930
14.8.2012 8:16:14   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: liliana

Ja sam svesna da će mi biti mnogo teže da budem jedan roditelj, ali takođe svesna sam da ja pre svega moram da zaštitim i sačuvam ovaj moj mali životić za koji sam se teškom mukom namučila da bih ga donela na svet. Neću dozvoliti da joj niko kvari detinjstvo.

To je stav! Nemoj biti jedna od onih žena koje trpe svašta u životu, budi jaka zbog sebe i svog deteta. Imaš gde da živiš, imaš podršku svojih - on ti ne treba, osim da vidi Tinu jednom u nedelju dana. Skot neopevani! Skotina!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 931
14.8.2012 9:40:04   
lanajelena
Lili user posted image ,kakav je to covek,bice tebi bolje bez njega,Tina svakako tebi pripada user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 932
14.8.2012 11:34:13   
Shishica
Ti si jedna divna osoba, kako sam zakljucila druzeci se s tobom ovde na RR i samo glavu gore iako je tesko.
Nadam se da ce te Bog spojiti sa mnogo boljim covekom i to sto pre, da te cuva i drzi kao princezu!
Ljubi te Shishi!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 933
14.8.2012 11:58:18   
MarijaBg
Liliana, jako mi je zao sto morate da prolazite koroz sve to, zivot nekad bas nije fer user posted image
Ali sam sigurna da ce biti bolje za obe i da bolji dani dolaze. Drzi se user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 934
14.8.2012 12:04:54   
Lilla
user posted image user posted image

Glavu gore i budi jaka, zbog sebe a i zbog tog malog pileta kojem si potrebna. Tesko jeste ali ce proci, stisni zube i ne daj se. Nekad je razlaz najbolje rjesenje, dodje mu nekako kao oslobodjenje.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 935
14.8.2012 15:18:04   
mtajcica83
Liliana, evo i ja pruzam podrsku ovako ,a i sama prolayim kroz tezak period...
Ovo kako si opisala sta je juce bilo, vjerovatno i mene ceka kad se mm vrati sa broda,...Ovaj moj mi je cak prosle godine prijetio svim i svacim kad sam htjela sa Andrijom da odem od njega..Cak me je yakljucao tada u sobu...Joj kako mrZim sebe kad se sjetim mnogih groznih stvari koje mi je pricao, vrijedjao i sl...No da ne kukam vise, ne zelim da budem dosadna, valjda je i meni doslo iz d....a u glavu...
Spremna sam na sve, jos imam vremena psih.da se spremim za ono sto me ceka kad dodje...Nece biti lako...ali izdrzacu..zbog djeteta najprije,zbog sebe,i zbog ljudi koji me vole..
Hvala vam na podrsci,drage zene user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 936
14.8.2012 15:31:22   
Lilla
Ma svi oni prijete u takvim situacijama. Moj bivsi muz bi toliko vristao u slusalicu kad bi me nazvao da bi covjek pomislio da je teski psihopata. Ja sam tad bila pod zastitom, nesto kao sigurna kuca jer mi je prijetio dok smo bili na razgovoru u savjetovalistu, pa su se oni uplasili i dali mi odmah taj stan u kom sam bila citav mjesec prije nego sam se preselila u drugi grad. Joj, kad se sjetim tih scena, majke mi, isto kao u filmovima. Oni prave zid dok me ne izvedu na sporedni izlaz, a on sa druge strane ko razjarena zivotinja, hoce sve da skrsi. Tad me stalno zvao i vristao prvo da ce da se ubije, pa kao "evo idem sad da se objesim, da me nosis na savijesti citav zivot", a kad bih mu se ja pocela smijati e onda da ce da me zakolje cim me uhvati, ne samo mene nego i moju porodicu cim mu padnu saka i svasta jos nesto. To je potrajalo par dana, i onda se ohladio i prestao da prijeti, samo je molio da se vratim, kao pristaje na sve. Fuj, kad se sjetim, smuci mi se. Nikad me nije potrazio ili nesto slicno, poslije me cak i zvao da mu pomognem oko nekih papira koje nije znao sam da sredi user posted image Treba li da kazem da se ozenio samo pola godine nakon rastave? Zato, samo hrabro. Svi oni prijete i size, ali se brzo smire i nastave dalje.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 937
14.8.2012 18:26:08   
minavb
Sta to tera coveka da bude takav?user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 938
14.8.2012 18:52:59   
Anoniman
Čovek mora biti takav mentalni sklop, TO se ne postaje preko noći... Nažalost, takvi ljudi su jako dobri glumci/manipulatori i lako zavedu u svoju korist- takav je i moj otac user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 939
15.8.2012 15:26:06   
liliana
E, drage moje, prvo da vam se od user posted image zahvalim na bezrezervnoj podršci mojoj Tini i meni!!! Divne ste!!!

A sad ovako: ja sam danas bila u Centru za socijalni rad i ispričala celu situaciju. Žena me je lepo primila i fino saslušala, a onda mi rekla da ja apsolutno nikakav razlog za brigu nemam i da dete svakako ostaje sa mnom. Dete se dodeljuje ocu samo ukoliko majka ne želi da se stara o detetu, ako je narkoman, alkoholičara ili psihički bolesnik. To što on meni preti oduzimanjem deteta i smeštanjem u ludnicu-to može da okači mačku o rep! Takođe, rekla mi je da nema potrebe da angažujem advokata, već da čekam poziv od suda.
Da ironija bude veća, rekla mi je da je on kod nje dolazio u ponedeljak u nameri da traži starateljstvo nad detetom i ispričao sve najlepše o meni kao majci!!!
Eto, tako... ja sad čekam sudski poziv. Moram rešiti pitanje oko auta, u međuvremenu, jer se auto vodi na mene, ali mi on ne da ključeve, ni auto, a kupljen je novcem kredita koji sam ja podigla...No, to mi je već daleko manaj briga od one koju sam do jutros imala.
Sve vas ljubim, a ti Mtajčice-samo hrabro!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 940
15.8.2012 15:28:02   
Snelle
Lili, samo da te zagrlim, vidim da će sve biti onako kako ti želiš i nadaš se user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 941
15.8.2012 15:38:41   
dijana1*
Lili user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 942
15.8.2012 15:49:17   
miva
Liliana to je tuga!!! Jako mi je zao sto ti i tvoja devojcica prolazite kroz sve to!!
Nedajte se!!! Vas dve ste porodica!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 943
15.8.2012 21:08:31   
moja ciklama
liliana, hrabrice jedna, hvala tebi što postojiš, toliko si mi puta pomogla svojim pisanjem..hvala ti puno..i želim ti miran i pristojan život sa Tinom..

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 944
16.8.2012 10:11:05   
minavb
Jako mi je žao. Šta ste sve pregurali preko glave i koliko ste se borili za Tinu, da bi on sad tebe gledao nekim drugim očima.
Biće to sve ok, a ti budi oprezna u svim dogovrima sa njim.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 945
20.8.2012 15:14:52   
nenuska12
Za sve je potrebno vreme

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 946
9.9.2012 10:27:20   
Štetica
Drage moje,od iscekivanja najvece radisti(da zabebim),selim se u ovu tesku temu.
Kad dodje do batina svakoj ljubavi je kraj. Naime moj sada vec bivsi muz(od danas) mesecima visi na mondo chatu,dopisuje se sa kojekakvim damama niskog morala,jer se sva prica vrti oko sexa. Za 2 mladje za koje znam sa kojima se dopisivao i ugovarao sastanak,kao momak od 26god a ima ih 34,sam reagovala tako sto sam bila luda i zvala ih i rekla kako stvari stoje,kao spasavala sam brak. A gde je sve ono sto neznam? U komsiluku? je visio non stop poslednjih par meseci,kuci samo jede,prespava i presvuce se. Ja sam mu bila nesto kao kucna pomocnica.
Kad sam ja vise pukla zbog njegovih tetki(45-60god) sa chata,i pocela da histerisem po kuci jer mi je pun k... svega,on snagator uhvati me za vrat i isamara,da su mi ostale modrice i po vratu i po licu. To se sve desavalo preksinoc,a posto to nisu prvi samari od njega,zvala sam policiju i prijavila ga za zlostavljanje. Otisla sam kod mojih,da bi on zvao jedno 50puta da se vratim,da ce preci preko svega,da nece vise nikad i ako se nevratim da ce da se ubije jer je pre mesec dana izgubio brata a sad i mene,i neznam ni sama gde mi je bila pamet i kako presla sam preko svega i vratila se,da bi sinoc dosla moja svekrva i krenula sa pricom da sam ja njima najveci dusman sto postoji,jer sam im dovela policiju u dvoriste da im se smeje celo selo. Cim je osetio da ima podrsku postao je kao zver,nije me ponovo tuko ali to sto je on meni izgovorio ni pas sa maslom nebi pojeo. Vrhunac je bio nocas kad mi je poslao dve poruke(bio 3smena na poslu),da me pita da li sam svesna sta sam uradila, i drugu,samo ti spavaj ali neces jos dugo spavati u mojoj kuci i mom krevetu.
Jutros kad sam ustala nije progovorio jedne,a ni ja,samo sam lepo spakovala stvari i sad cekam tatu da dodje po mene da zavrsim ovu agoniju koja se zove brak. A sa njim sledeci razgovor ce biti na sudu,kad bude bio razvod braka.

(odgovor članu nenuska12)
Direktna veza do poruke: 947
9.9.2012 10:41:04   
Jole84
Štetice user posted image baš mi je žao mila..user posted image Kad je nasilje u pitanju samo blesav bi te savetovao da spasavaš brak..samo hrabro,stisni petlju i briši odatle.
Dovoljno je što se mučiš sa zatrudnjivanjem i umesto da imaš podršku,on takve stvari da radi...nemam reči.
Ja ti želim mnogo snage i sreće da ga zgaziš.
user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 948
9.9.2012 10:54:40   
Mama.Veki
Tema je sama po sebi losa i odvratna, ali kad mora doci do kraja- mora.

Stetice, meni nije zao sto ti se brak raspada (koliko god ovo lose zvucilo), vec mi je zao sto si i jedan dan provela sa takvim covekom. I znas, zahvali Bogu sto jos nisi trudna, ne ti treba dete sa takvim covekom, pa da zivis u paklu.

Nacices ti nekog ko ce te zasluzivati i sa takvim ces osnovati porodicu i sa takvim ces imati decu. Verujem u to.
Zao mi je sto moras proci kroz sve to sada, ali sigurna sam da te ocekuju lepi i prelepi dani u buducnosti. user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 949
9.9.2012 10:58:08   
Štetica
Jole hvala ti mila na podrsci,jer mi stvarno puno znaci,hvala bogu da imam vas ovde i roditelje koji me podrzavaju. Jer jako mi je tesko sto prolazim kroz svu ovu pricu. Opet kazem bog pogleda sa neke strane,da imamo decu pitanje je dal bi i kad se odlucila na takav korak,jer ja sam dete razvedenih roditelja pa znam kako to izgleda i boli.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here