liliana
|
Drage moje, pre svega, hvala vam na odgovorima i na podršci!!! Hvala RR što postoji!!! E, ovako stvari stoje, jučer je najcrnje izvređao moju mamu i brata ( a inače živimo u njihovoj kuči, ali stan nam je skroz zaseban, ulaz, telefon, struja...sve.) O sebi da ne pričam. Ako možete zamisliti najgnusnije uvrede na svetu-to sam ja dobila od njega. Jutros T. se probudila u %:30h, ima kijavicu, nervozna...on počinje da urla na mene i dete. Odjednom mi traži rezervne ključeve od kola, zua koje znam gde stoje i da ih je nedavno uzimao. Napada me da sam ja rez. ključeve sakrila kod mojih!!! Onda je počeo da mi psuje majku, na šta sam ja odgovorila da ima on svoju majku, pa nek nju psuje. Ja DRŽIM t. U NARUČJU, JER DETE JE ZACENJENO OD PLAČA, ON PRILEĆE, GRABI ME ZA KOSU I UHO, OPALJUJE MI ŠAMAR.jA NE MOGU DA SE BRANIM, DJETE MI JE U RUKAMA. Pri tom me naziva kurvom, kurveštarom a rekao mi je i da sam ja uvreda za kurveštare...Inače, to je njegova svakodnevna vokabulacija u zadnje vreme... Ja sa detetom izlećem iz stana, silazim kod mame (bato mi je bio na poslu), mama zaključa stan, a on počinje iz sve snage da lupa po prozorima i naziva nas svakojakim imenima. J a kažem mami da osmah zove policiju. On odlazi, seda u auto i odlazi. Dolazila su dva divna policajca, sa kojima sam se posavetovala da ga oni opomenu, da ne podnosim odmah krivičnu prijavu, a da obavezno obavestim Centar za sodilni rad. Kada su otišli, ja vidim da tina ima hematom iznad leve obrve. sve se vreme držala za glavu, a ja sam mislila da je od straha.Dakle, udario mi je i dete!!!!!! E, tu sam pukla!!! Spakujem dete, pozovem taxi i sa mamao je odvedem pravo kod pedijatra. Odatle nas pošalju hirurgu, ogtamologu, a pošto je Tinin pedijatar moja jako dobra prijateljica, pošalje me kod psihologa da mi napiše izveštaj o tome kako je dete u stanju stresa dovedeno. Još mi je rekla da je odvedem kod fotografa da joj slika slepoočnicu, sa današnjim datumom i da sve to predam u Centar za socijalni rad. Sutra ću to odneto, Malopre vidim da je uzeo neke svoje stvari i da je verovatno keo drage mu mame. Zove me malopre da mi kaže kak će u 18h doć da uzme T. da je vodi u park. Ja sam mu rekla da ne znam noće li T, bibi budna tad, posle svega što je preživela danas, treba joj odmor. A, da i sinoć je vodio T. u park, to da bi ga neko video kak je on brizni otac, a za ove 2,5 god ju je 4 puta odveo u park. Nego, sad valjda treba da ga neko vidi i slika ili šta ja znam , da ima dokaz na sudu da on se bavi detetom. Išla sam i ja sinoć, jer je T. plakala i nije htela bez mene. On ne zna da sam ja vodila T. kod doktora i da imam sve izveštaje!!! Izvinite za ovako haotičan post-ali sam stvarno jako rastrojena.
< Poruku je uredio liliana -- 13.8.2012 16:55:35 >