|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
12.8.2012 17:19:34   
Anoniman
Liliana, neće nju ništa pitati, deca koja su tako mala automatski pripadaju majci, nema biranja. Mislim da to vazi za decu predškolskog uzrasta, a do 3 godine sam sto posto sigurna.
E sad, ja mislim da ti nemaš pravo da trazis zabranu viđanja sa nekim rođacima, recimo kad je ona sa tatom da on ne sme da je vodi kod svog brata, sestre ili mame. Mozda moze da se trazi sudska zabrana prilaska ali to onda ide po nekoj krivičnoj prijavi. A ovako, mislim da ne mozes da odrediš šta će on sa njom da radi u "njihovo" vreme.
Jako mi je zao što ste došli dotle, ali jakouser posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 901
12.8.2012 17:29:01   
liliana
Setih se da još nešto nisam pitala: Koliko često on može da je viđa i na koliko vremena?

Nedjo, trebalo je ovo rešiti mnogo ranije, ali sam ja sve mislila da će se izgladiti. Sada je stvarno kraj svih krajeva. Pisala sam ja već prije o ovome u ovoj temi, ali sam bila pod Anonimnim nickom, ne znam sad već na kojim je to stranicama.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 902
12.8.2012 17:57:25   
Anoniman
user posted image
Hoćete li ići sporazumno ili ne? Ako ćete sporazumno onda vidjanje deteta ide po dogovoru. E sad, ako nije sporazumno, onda ćete verovatno oboje traziti starateljstvo nad Tinom, i sud će odrediti njegove dane. Da li će to biti vikendi, svako treće popodne ili neki deseti dogovor, mislim da je sve individualno, spram zelja i mogućnosti.

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 903
12.8.2012 22:41:07   
minavb
Mislim da deca biraju kod koga ce tek posle sedme godine. Ne brini, bice kod tebe i tacka, a ucestalost vidjanja sa ocem, ako se ne dogovorite, odredjuje sud ( recimo svaki drugi vikend je kod oca). Mislim da ne mozes da utices na to sa kim se vidja dok je tamo.
Nikad nisam mogla ni da zamislim da ces ti ovde pisati. Skoro si mi pala na pamet, nema te bas dugo. Zao mi je.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 904
12.8.2012 23:06:13   
jovicaa
lilianauser posted image nadam se da ce sve proci sto bezbolnije za devojcicu i tebe

don't shit where you eat :))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 905
12.8.2012 23:17:53   
Anoniman
Lilijana, user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 906
12.8.2012 23:42:17   
PoisonEve
Liliana, jako mi je zao, nisam imala pojma, user posted image
Mm je pravnik i on kaze da ako imas razloga da ides u policiju da prvo odes do njih, onda ides u Prvi osnovni sud na Nbgd i podneses zahtev za odredjivanje starateljstva (ili tuzbu, zavisi)
Prilazak se moze zabraniti ali mora da postoji ozbiljan razlog za to.
A misljenje Centra za socijalni rad ce traziti sudija.

< Poruku je uredio PoisonEve -- 12.8.2012 23:43:35 >

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 907
13.8.2012 0:10:21   
indy_25
Jao lili uzasno mi je zao:( tajodhe i za matjicicu. Ovako sam ja u Bosni to uradila a vjerovatno i u Srbiji je tako. Odes na sud i pitas portira gdje da podnese tuzbu za razvod. on ce ti objasniti ti ces podnijeti tuzbu i navesti razloge. Ja nisam imala pare za advokata sve je bilo o drzavnom trosku al je trajalo dvoje godine jer mi nije htio dati razvod. A ako tvoj muz isto zeli onda se moze i proje okocnati. U medjivremenu sam dobijala pozive i od socijalnog radnika i isla na razgovore a oni su izvjestaje ptosljedjivali sudu. Uglavnom djete ti NE MOZE uzeti. Za dane vidjanja odredjujes ti i on i socijalni radnik. Probajte kad niste mogli zajedno makar napraviti dobar razvod i dobre dogovore.

Zelim ti svu sreci svijeta dalje i ne bojte se zene radije zivite same s djecom nego u braku nesretne pa ni zbog djece.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 908
13.8.2012 16:48:35   
anuksunamun
Lili samo hrabro,videces da te ceka divan pocetak sa tvojom bebarom!xoxo

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 909
13.8.2012 16:50:50   
liliana
Drage moje, pre svega, hvala vam na odgovorima i na podršci!!! Hvala RR što postoji!!!user posted image

E, ovako stvari stoje, jučer je najcrnje izvređao moju mamu i brata ( a inače živimo u njihovoj kuči, ali stan nam je skroz zaseban, ulaz, telefon, struja...sve.) O sebi da ne pričam. Ako možete zamisliti najgnusnije uvrede na svetu-to sam ja dobila od njega.
Jutros T. se probudila u %:30h, ima kijavicu, nervozna...on počinje da urla na mene i dete. Odjednom mi traži rezervne ključeve od kola, zua koje znam gde stoje i da ih je nedavno uzimao. Napada me da sam ja rez. ključeve sakrila kod mojih!!!user posted image Onda je počeo da mi psuje majku, na šta sam ja odgovorila da ima on svoju majku, pa nek nju psuje. Ja DRŽIM t. U NARUČJU, JER DETE JE ZACENJENO OD PLAČA, ON PRILEĆE, GRABI ME ZA KOSU I UHO, OPALJUJE MI ŠAMAR.jA NE MOGU DA SE BRANIM, DJETE MI JE U RUKAMA. Pri tom me naziva kurvom, kurveštarom a rekao mi je i da sam ja uvreda za kurveštare...Inače, to je njegova svakodnevna vokabulacija u zadnje vreme...
Ja sa detetom izlećem iz stana, silazim kod mame (bato mi je bio na poslu), mama zaključa stan, a on počinje iz sve snage da lupa po prozorima i naziva nas svakojakim imenima.
J a kažem mami da osmah zove policiju. On odlazi, seda u auto i odlazi.
Dolazila su dva divna policajca, sa kojima sam se posavetovala da ga oni opomenu, da ne podnosim odmah krivičnu prijavu, a da obavezno obavestim Centar za sodilni rad. Kada su otišli, ja vidim da tina ima hematom iznad leve obrve. sve se vreme držala za glavu, a ja sam mislila da je od straha.Dakle, udario mi je i dete!!!!!! E, tu sam pukla!!! Spakujem dete, pozovem taxi i sa mamao je odvedem pravo kod pedijatra. Odatle nas pošalju hirurgu, ogtamologu, a pošto je Tinin pedijatar moja jako dobra prijateljica, pošalje me kod psihologa da mi napiše izveštaj o tome kako je dete u stanju stresa dovedeno. Još mi je rekla da je odvedem kod fotografa da joj slika slepoočnicu, sa današnjim datumom i da sve to predam u Centar za socijalni rad. Sutra ću to odneto,
Malopre vidim da je uzeo neke svoje stvari i da je verovatno keo drage mu mame.
Zove me malopre da mi kaže kak će u 18h doć da uzme T. da je vodi u park. Ja sam mu rekla da ne znam noće li T, bibi budna tad, posle svega što je preživela danas, treba joj odmor. A, da i sinoć je vodio T. u park, to da bi ga neko video kak je on brizni otac, a za ove 2,5 god ju je 4 puta odveo u park. Nego, sad valjda treba da ga neko vidi i slika ili šta ja znam , da ima dokaz na sudu da on se bavi detetom. Išla sam i ja sinoć, jer je T. plakala i nije htela bez mene.
On ne zna da sam ja vodila T. kod doktora i da imam sve izveštaje!!!
Izvinite za ovako haotičan post-ali sam stvarno jako rastrojena.

< Poruku je uredio liliana -- 13.8.2012 16:55:35 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 910
13.8.2012 16:53:13   
marince1
Lili zao mi je ,drzi se.
Posle kise mora da grane sunce.CEkaju te bolji dani bez njega

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 911
13.8.2012 16:56:15   
NadaR
Lili user posted image

Drži se user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 912
13.8.2012 16:56:54   
Anoniman
Jao, Lilianaaaa!!! Beži iz te priče koliko te noge nose! Nadam se da ćeš što pre staviti tačku na ovo i krenuti nekim vedrijim i lepšim putem!!!

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 913
13.8.2012 16:58:55   
MicinaMama
liliana,neka je tebi tvoje dete kraj tebe i da se vas dve volite i imate jedna drugu....a ovaj ako nece doaleko mu lepa kuca.Nista od ovoga nije lako,znam....ali sta je tu je....samo ti svoje dete prigrli...ono ti je sve sto imas i svo blago ovog sveta

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 914
13.8.2012 16:59:01   
Anoniman
Čuvaj to svoje blago i mnogo sreće user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 915
13.8.2012 17:01:51   
anuksunamun
Lili,motkom njega treba dobro premlatiti!imas izvestaje,imas sve,ostavljaj ga kako znas i umes,ja sam se posle razvoda od nasilnika -ponovo rodila!Nadam se da su ti tvoji podrska,i da je brat tvoja zastita..tako je u mom slucaju bilo...na kraju je moj brat koji je bio protiv da se ja vencam za budalu,ispeglao istog na mrtvo ime :)iako je moj bivsi muz dupli krupniji od mog brata,nikada mi nije bilo draze sto je neko dobio batine.I to sto je taj covek otac tvog deteta ne daje mu nikakva prava na tvoj zivot i srecu,ja te iz sve snage podrzavam,i znam da ces se resiti i onog zlotvora od njegove mame,pa ce zadovoljstvo biti duplouser posted image sve bih nasilnike mlatila svakodnevno...onu Milicu nasu zlatnu olimpijku bi trebalo angazovati za to!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 916
13.8.2012 17:04:52   
dijana1*
Jao Lili, bas mi je zao sto Tina i ti prolazite sve ovo user posted image
Budi jaka, sada ce ti najvise trebati snage i zivaca da se izboris sa njim user posted image

Nikad mi nece biti jasno sta treba coveku da se desi da se ponasa ovako prema svojim najbliznjima. U dubuni sebe verovatno zna da je mnogo pogresio i da bi se pred sobom iskupuo verovatno dete izvodi u park. Mozda kada se smiri shvati koliko gresi i na taj nacin misli da ce nesto promeniti ali tada je vec kasno a i on to zna. Jako teska situacija user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 917
13.8.2012 17:41:07   
indy_25
Lili nemoj uopste da ga se bojis on je jedna obicna kukavica. istjeraj ga iz kuce izbaci mu stvari i zakljucaj se. Ako ti brat bude tu nek bude u tvom stanu i ako pocne lupati odma policiju zovi. Predaj ujutro odma tuzbu imas i dokaze i sve nista ti ne moze a pogotovo da ti djete uzme. Budi jaka i ako te opet udari uzmi nesto pa mu od glavu spucaj. Kreten glupi kako samo moze dici ruku na jednu zenu. I ja sam sve to prozivjela i poslije razvoda sam kao ponovo rodjena. Drzi se draga nisi sama imas i nas sa rr.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 918
13.8.2012 17:47:14   
lesica
Lili draga,samo hrabro! Imas divnu devojcicu a koliko vidim i brizne svoje! Istraj draga,i sve ce posle biti mnogo bolje!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 919
13.8.2012 17:59:31   
Olga75
uh , Liliana user posted image
kad je dotle doslo zavrsavaj tu pricu sto pre user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 920
13.8.2012 18:10:09   
Ivanka 75
Moji su se razveli kad je moj otac (Bog da mu dušu prosti) udario moju baku (maminu majku) a moja mama digne stolicu pa je zavrljači na njega user posted image   A moju mamu nikad nije udario jer je znao da bi mu uzvratila.
Na sudu se žalio kako ga je tukla user posted image

Hoću da kažem da podržavam svaki razvod od nasilnika bilo koje vrste.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 13.8.2012 18:12:16 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 921
13.8.2012 18:36:16   
liliana
Ja sam svesna da će mi biti mnogo teže da budem jedan roditelj, ali takođe svesna sam da ja pre svega moram da zaštitim i sačuvam ovaj moj mali životić za koji sam se teškom mukom namučila da bih ga donela na svet. Neću dozvoliti da joj niko kvari detinjstvo.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 922
13.8.2012 18:42:45   
Jole84
Liliana samo hrabro,beži odatle,bolje sama nego da i ti i malena preživljavate pakao.
Pošto je od skoro jedan par iz mog bližeg okruženja u procesu razvoda,mogu samo da ti kažem da se za dete ne sikiraš,ono pripada majci,osim u ekstremnim slučajevima,što naravno kod tebe nije slučaj.
Ako je razvod sporazuman,onda se vas dvoje dogovarate o danima kada može da viđa dete (čak mislim i da pošto je jako mala,može samo da dolazi kod tebe da je viđa,a ne i da je vodi,mada nisam sigurna) kao i o visini alimentacije,a ako ga tužiš onda sud određuje kad može da je viđa i sve ostalo.
Želim ti puno sreće user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 923
13.8.2012 19:51:11   
nina26

IZVORNA PORUKA: liliana

Ja sam svesna da će mi biti mnogo teže da budem jedan roditelj, ali takođe svesna sam da ja pre svega moram da zaštitim i sačuvam ovaj moj mali životić za koji sam se teškom mukom namučila da bih ga donela na svet. Neću dozvoliti da joj niko kvari detinjstvo.

Draga, ja te znam iz VTO price i koliko si se borila, zato mi je zao sto posle svega toga prezivljenog niste zajedno, i sto taj mali andjeo nije uspeo da vam donese sreceuser posted image

Koliko sam videla ti si hrabra zena, imas podrsku svojih, a sto rece Anuk, neka ga tvoj brat umlati od batina, ja bih odrobijala da digne ruku na moje dete, ej posle svegauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 924
13.8.2012 20:16:23   
Anoniman
liliana user posted image nema nikakvog opravdanja za nasilje, osamariti zenu koja pri tom drzi dete u rukama, i pri tom udari svoje dete. Ma najobicnije g...o, najobicnija kukavica, udri na njega svim silama, drzi se, imas podrsku i svojih a to je najvaznije!

< Poruku je uredio Zenetina -- 13.8.2012 20:18:12 >

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here