|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
6.9.2012 11:45:08   
PoisonEve
Joj Tash,user posted image pametno si mu i rekla. Stvarno ima kretena.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 251
6.9.2012 12:02:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ja sam na sreću ovo brzo počela da praktikujem, ipak je zdravlje najpreče i moje i djetetovo!
A kako da se pobrinem za dijete ako ja nisam naspavana, sita i normalna?
Sve ali sve drugo ide iza toga, i ne mora sve da blista i ne mora svaki dan da se kuhaju specijaliteti ali zdrav san nam je itekako potreban, pogotovo ko ustaje noću po nekoliko puta!

ja ne znam kako ti to uspeva. ja spavam samo nocu kad i ona spava, kuca mi ne blista iako stalno nesto spremam, specijalitete ne pravim, za nas cesto kuvam za dva dana ili brzinske ruckove tipa spageta, ne radim puno radno vreme (leti ne radim uopste) pa opet...

liliana user posted image

tijouser posted image  proverite vi to, jer ko zna, kao sto kazes nije moguce da je preko noci donet zakon. najbolje da ces da se pravdas tamo nekoj koja ti nije niko i nista.

tash user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 252
6.9.2012 12:21:14   
mtajcica83
Ja sam budala sto se javljam na skype koji k mi to trebauser posted image ....Da dopustim budali da me opet vrijedja da mi kaze kako sam felericna zena jer nemam jedan jajovod, i kako on moze bez problema da pravi djecu drugoj bez straha hoce li sve biti normalno...I da je mozda vec nesto napravio,jos mi se smije u facu i ne prestaje...I kako ce Andrija jest sto mu ja stvorim...da njega briga ...
Ja rekla vjencanom kumu i kumi o svoj situaciji u braku i uopste,oni me gledaju ko da sam s kruske pala. i nista ne progovaraju, samo se gledaju i ne komentarisu nista, jos me kum kao smiruje...ma bice to sve dobro..Gledali su me ko da sam luda...user posted image
Poslije mi je bilo krivo sto sam im ista pricala...user posted image ...Garant im je kum vec ispricao svoju veryiju svega...
Joj danas sam user posted image ...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 253
6.9.2012 12:28:15   
Anoniman
dosta mi je vise izigravanja budale ne bi li ova mala nesto pojela. pojela sam *ovno kada sam prvi put dozvolila babi da joj iznese igracke na sto i da je zabavlja dok jede. sad mi treba bar 4 ruke ne bi li je nahranila. pritim samo hoce da jede pahuljice ili kupovne kasice. dosta mi je vise!! rekla sam majci da ima sad da dolazi 5 x dnevno da je hrani kad je tako lepo naucila. ja nemam ni zivaca ni vremena za to. na to ona meni kaze: pa sta drugo radis kad nemas vremena!??!! user posted image
rekla mi je da sam nemajka i da sam srca kamenog. kao ja vicem na dete i pretim joj.. rekla sam: dobice batine zbog ovoga, a ti samo da znas da je zbog tebe. bas mi je zao sto ce ona da ispasta jer si ti za ovo kriva, ali sta cu joj ja sad, trebalo je da mislis na to pre. rekla je: samo probaj!!!! izivljavas se na detetu, idi pa se leci! user posted image
ne planiram da je tucem, daleko od toga.. ali ponekad toliko izgubim zivce da mi dodje da je pridavim. user posted image
jos sam rekla K pred njom: sad ce ti fino otac na odmor pa neka te on prevaspitava!
nije htela da uzina (a ja kao budala kuvam i danju i nocu sve najlepse za nju, ko mi je kriv kad sam budala), pa joj onda nisam dozvolila ni da jede nista drugo, ni da spava. evo je sad gladna ide po kuci i ne zna gde udara.. cekamo rucak koji btw kasni. user posted image rekla sam mm sad preko skajpa da me pljune ako sledeci put budem trazila da dodjem kod mojih na ceo dan.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 254
6.9.2012 12:31:00   
Anck Su Nmaun
Eeee kuvanje je moja zivotna prica... spremim joj tri razlicita jela a ona nece nista,....i sta onda da joj radim user posted image

Ja sam vec navikla , nazalost, straasno lose jede , vise neznam kojim lukavstvima da se sluzim , nazalost user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 255
6.9.2012 12:31:12   
Anoniman
inace, moj otac kad god mu nesto ne odgovara ode na terasu, zatvori vrata za sobom i to je kao nama znak da on protestvuje. user posted image kada smo dolazile dok su bile one vrucinstine, on izadje i sedi napolju, kao u znak protesta sto ja ne dam da se ukljuci klima zbog deteta. navodno, ne moze da dise u kuci. kao da se rodio sa klimom, a ne kao da je koristi zadnjih 5 godina! kako su bre postali tako samozivi, a tek 3 godine zive sami, bez dece? user posted image ili sam ja postala netrpeljiva, ali ja vise ne bih mogla ni sa kim da zivim.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 256
6.9.2012 12:32:30   
tijatija
mtajcica83 user posted image , neznam koja je situacija kod tebe ali verujem da ti nije lako... ovo kad sam procitala, svatila sam da je moj danasnji problem smesan, drzi se user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 257
6.9.2012 12:33:30   
Anoniman
Macaki, ja smatram da tvoje dete ima previše obroka, da nije vgladna u vreme užine i da je u tome problem. (prihvatam da nisam u pravu)
Druga stvar, i ja sam sa Markom prošla fazu igračaka uz obrok, a onda smo prešli na TV.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 258
6.9.2012 12:37:19   
Anoniman
Izvini ali ne vidim kako baba može da je navikne na nešto posebno ako se ti ne odvajaš od K? Babino je da vadi igračke od jutra pa do prekosutra a tvoje da je sprečiš ako misliš da o nije dobro za tvoje dete. Od babe i dede se ne može očekivati da misle i rade kao roditelji i kad bi to trebalo mogli bi i da rađaju. što se klime tiče, nikad nisam otišla kod mojih ili bilo koga sa detetom i zahtevala da menjaju bilo šta, bilo da li je to gde puše ili da li uključuju klimu, to što sam ja sebi rodial dete ne znači da svi ljudi u okoini treba da okrenu svoje živote naglavačke.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 259
6.9.2012 12:42:33   
Anoniman
što se klime tiče, nikad nisam otišla kod mojih ili bilo koga sa detetom i zahtevala da menjaju bilo šta, bilo da li je to gde puše ili da li uključuju klimu, to što sam ja sebi rodial dete ne znači da svi ljudi u okoini treba da okrenu svoje živote naglavačke.

Ni ja.

Uostalom, pa koristim klimu i kod kuće inače bismo svi poumirali. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 260
6.9.2012 12:50:17   
Dusha
IZVORNA PORUKA: Tash

Pre neki dan, stižemo Luka, Marko i ja na autobusku stanicu. Još dok smo put prelazili, vreba nas deda sa autobuske stanice, ustaje, sprema se da nam priđe. Ja elegantno povučem decu, obiđemo ga, a on "Vidi dedu, mali, vidi dedu!" user posted image Iskuliram ga, obišli ga i seli na klupu. Posle nekog vremena, čujem topot kopita, ide konj, i kažem deci "Ide konj, čujete?", oni osluškuju, stiže konj, prođe ispred nas. Evo dede, gleda u Marka:
.....
- Molim Vas, Gospodine, nemojte da pričate gluposti!
Onda se okrenuo i otišao.

Hahahaha user posted image

Zasto li sve nepoznate babe i dede vole da cackaju tudju decu ??? sad sam malo oguglala na to, a i vezba cini cuda , pa sam u vecini slucajeva dovoljno brza i uspem i da sprecim, a ranije je bas bilo nezgodno dok smo bili bas mali, pa ga uhvate za rukice i obrascice svojim strokavim rukama, dok ja placam na kasi ili nesto. Ranije sam bila neuka, sad odmah reagujem i grizem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 261
6.9.2012 12:52:04   
Anoniman
anck, ne dolazi u obzir da joj spremam 5 jela da bira kao u hotelu. ako spremim normalan rucak i mi ga jedemo, ima da ga jede i ona. ne dolazi u obzir da joj dozvolim da me zeza vise od ovoga (ako je moguce). juce sam svekrvi rekla da je K probirac na njenog sina, pa neka se misli. mm gomilu stvari nije jeo dok mene nije upoznao, i sad se desi da nesto nece da proba. izludjuju me oboje. user posted image
navikla je na igracke dok je K jos bila mala i pocinjala sa jeom.. a ja nisam znala da je to tako lose inace to ne bih nikako dozvolila. sad je to tesko promeniti, jedino da je pustim da gladuje 3 dana i nadam se da ce da ukapira. oper, pahuljice ujutru i uvece jede bez problema, kao i kupovne kasice. znaci, samo bi jela ono sto se njoj dopada. e pa ne moze, zao mi je! pomisljala sam da za odmor nosim samo teglice, da bih se i ja malo odmorila, ali mi sad dodje da zrtvujem i taj odmor i kuvam tamo isto kao kod kuce.
i definitivno neke greske necu ponoviti sa drugim detetom! kako su pametne zene bile nekada kad su dete drzale kod sebe u krilu i samo tovile kao patku. e tako treba!

tash, znas li da ne mogu normalno ni da je nateram da pojela 1kasicicu nove hrane kad uvodimo namirnicu, nego moram da joj je dam ili na silu (posle toga protest 3 dana, usta nece da otvori uopste) ili da joj je uvalim kroz rucak (sto nije ispravno, ne mogu da pratim r-ju, ako i za rucak jede ista sumnjivo).

ovo je verovatno za drugu temu... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 262
6.9.2012 12:54:08   
tijatija
Sad sam se raspitala za vrtic... Za trece dete se neplaca samo kod socijalnih slucajeva u porodici, gde oba roditelja nemaju primanja.OK milo mi je sto mi dete placa... Samo mi nije jasno kako je to dete upisano u vrtic, kad za upisi treba potvrda da je barem jedan roditelj u stalnom radnom odnosu a najbolje da su oba. I kako taj koji nema primanja u kuci uopste hrani to troje dece i izdrzava, i odakle mu onda 80e da placa za dvoje da bi trece islo za dzabe user posted image uh... pricam ti price... A da zaboravih reci da je to od ove godine stupilo na snagu.
Neda mi mm ali bi u novine stavila ovo kunem vam se bas sam se iznervirala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 263
6.9.2012 12:55:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dusha

IZVORNA PORUKA: Tash

Pre neki dan, stižemo Luka, Marko i ja na autobusku stanicu. Još dok smo put prelazili, vreba nas deda sa autobuske stanice, ustaje, sprema se da nam priđe. Ja elegantno povučem decu, obiđemo ga, a on "Vidi dedu, mali, vidi dedu!" user posted image Iskuliram ga, obišli ga i seli na klupu. Posle nekog vremena, čujem topot kopita, ide konj, i kažem deci "Ide konj, čujete?", oni osluškuju, stiže konj, prođe ispred nas. Evo dede, gleda u Marka:
.....
- Molim Vas, Gospodine, nemojte da pričate gluposti!
Onda se okrenuo i otišao.

Hahahaha user posted image

Zasto li sve nepoznate babe i dede vole da cackaju tudju decu ??? sad sam malo oguglala na to, a i vezba cini cuda , pa sam u vecini slucajeva dovoljno brza i uspem i da sprecim, a ranije je bas bilo nezgodno dok smo bili bas mali, pa ga uhvate za rukice i obrascice svojim strokavim rukama, dok ja placam na kasi ili nesto. Ranije sam bila neuka, sad odmah reagujem i grizem user posted image

Ja opušteno kažem "Nemojte ga dirati, nema potrebe!", ili "Znate, sada je drugo vreme, više roditelji ne uče decu da nepoznatim ljudima na ulici kulturno odgovaraju, već da se sa strancima ne priča!"... I apsolutno me ne zanima šta ti ljudi misle o meni. user posted image

(odgovor članu Dusha)
  Direktna veza do poruke: 264
6.9.2012 12:56:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Macaki

anck, ne dolazi u obzir da joj spremam 5 jela da bira kao u hotelu. ako spremim normalan rucak i mi ga jedemo, ima da ga jede i ona. ne dolazi u obzir da joj dozvolim da me zeza vise od ovoga (ako je moguce). juce sam svekrvi rekla da je K probirac na njenog sina, pa neka se misli. mm gomilu stvari nije jeo dok mene nije upoznao, i sad se desi da nesto nece da proba. izludjuju me oboje. user posted image
navikla je na igracke dok je K jos bila mala i pocinjala sa jeom.. a ja nisam znala da je to tako lose inace to ne bih nikako dozvolila. sad je to tesko promeniti, jedino da je pustim da gladuje 3 dana i nadam se da ce da ukapira. oper, pahuljice ujutru i uvece jede bez problema, kao i kupovne kasice. znaci, samo bi jela ono sto se njoj dopada. e pa ne moze, zao mi je! pomisljala sam da za odmor nosim samo teglice, da bih se i ja malo odmorila, ali mi sad dodje da zrtvujem i taj odmor i kuvam tamo isto kao kod kuce.
i definitivno neke greske necu ponoviti sa drugim detetom! kako su pametne zene bile nekada kad su dete drzale kod sebe u krilu i samo tovile kao patku. e tako treba!

tash, znas li da ne mogu normalno ni da je nateram da pojela 1kasicicu nove hrane kad uvodimo namirnicu, nego moram da joj je dam ili na silu (posle toga protest 3 dana, usta nece da otvori uopste) ili da joj je uvalim kroz rucak (sto nije ispravno, ne mogu da pratim r-ju, ako i za rucak jede ista sumnjivo).

ovo je verovatno za drugu temu... user posted image

Kupi patku.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 265
6.9.2012 12:58:09   
Anoniman
i definitivno neke greske necu ponoviti sa drugim detetom!

Nećeš. Napravićeš gomilu novih, kao i svi mi. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 266
6.9.2012 13:00:01   
Dusha
tash, i mene bas briga sto skoro svuda ispadam baba roga user posted image
E a neverovatno je da to naprosto obozavaju da rade! A svi imaju "bas jedno takvo unuce", zasto onda njega/nju ne gnjave ! grmpf! user posted image

Kad malopre spomenuh kasirke, ni one nisu bolje, kad krenu da cacnu decu sa rukama kroz koje je proslo hiljadu novcanica! Opet grmpf user posted image

< Poruku je uredio Dusha -- 6.9.2012 13:01:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 267
6.9.2012 13:05:38   
jance
mtajcice draga user posted image
tijatija znam kako ti je, i ja bi pukla u takvoj situaciji sigurno.....

Macaki draga, s jedne strane te razumem, s druge strane ja sam isto tako razmisljala pa sam onda morala da smanjim ocekivanja kad su babe i dede u pitanju, kao i ostatak familije.
a sto se hrane tice, uzasno je frustrirajuce kad dete nece da jede, bez obzira dali dobro napreduje ili ne. ali imaj samo jednu stvar na umu: na sta god da je bilo ko navikne, ti mozes da je odviknes. trebace ti vremena i zivaca naravno, ali nije toliko tesko kad si jednom dovoljno dosledna. ni ja ne dozvoljavam igracke za vreme jela, dozvoljavam TV za sada. igracke samo trpa u usta pa mogu da se pozdravim sa hranjenjem...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 268
6.9.2012 13:09:15   
isidora88
joj kad procitam ovo za hranjenje dece place mi se, mnei mateja bojkotuje dorucak, nece nista da jede,za 3 obroka u teglicama bas i nemam para a i smatram da u ovom uzrastu mora da se nauci da jede nesto osim tih kupovnih.
danas cu mu kupiti kasicu za rucak i nadam se da ce pojestiuser posted image

mm treba danas da dodje ali grupa koja ih menja kasni jer im je crklo prevozno sredstvo, pu na drzavu skrnavu, treba ljudi da izginu da bi oni promenili vozni park od pre 50 godina, a bitno da se ministri i ostale budze voze u autu iz 2013user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 269
6.9.2012 13:15:53   
tijatija
Probaj da mu mesas kupovne sa obicnim za pocetak .

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 270
6.9.2012 13:17:00   
Ana RR
Macaki, tako je i kod nas. Ako nema nešto u rukama da mu skrene pažnju on neće da jede ma koliko bio gladan. Tako je i kada treba da sedi u kolicima, ako ga nečim ne animiram on neće sedeti, a vrlo često ne uspeva ni animiranje. Sad je ue nekoj fazi kada je relativno ok, ja ga pitam gde Marko sedi i ruča, on onda dotrči do stolice i čeka da ga popnemo. Dam mu svašta nešto da se igra i tako ruča. Nekad ga pustim da se igra a ja sedim na krevetu sa klopom i on sam dolazi do mene (ja ne idem za njim) po zalogaj i viče am, am. Nije to baš sjajna ideja ali primetila sam da kada ga pustim da neko vreme radi šta on hoće posle toga se smiri i bude dobar.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 271
6.9.2012 13:18:42   
Dusha
Sad mi je lakse, kad vidim da nisam jedina koja dubi na glavi da bi dete jelo user posted image

Kod nas je kako kad, ranije je bilo mnogo gore nego sad. Bilo je perioda kad bukvalno nista, nista nije jeo. Sad kod mene pojede najmanje, a kad ga hrane moji (cuvaju ga dok mi radimo), smaze sve, ne znam kako! Inace, ne kuvam mu vise jela, kad bas nece da jede, ponudim pavlaku, jer to obozava, i to je to. Najgore mi je ako veceru ne pojede, jer se onda cesce budi, sto je problem jer se i bez toga budi po vise puta.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 272
6.9.2012 13:21:38   
Anoniman
Juče, Marko tek ručao, i šeta po stanu...
- Mama, daj šunke.
- Nema, pojeo si.
- Mama, daj krompira.
- Nemam Maki, nismo pekli.
- Mama, daj smokija.
- Nisam kupila.
- Imaš čipsa?
- Nemam.
MM se iznervira:
- Marko, sad si jeo, ne možeš da jedeš, stalno nešto jedeš!
Marko: "KMEEEEEEEEEE MAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAA!"
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dusha)
  Direktna veza do poruke: 273
6.9.2012 13:25:36   
Dusha
Nama mladunče samo "Ka" traži u nedogled , a tako se na bebećem kaže "čokolada" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
6.9.2012 13:25:44   
Anoniman
Ako neće da jede ono što ima za ručak a u pitanju je nešto što inače jede, ne nudim ništa, kad dođe vreme za sledeći obrok ponudim to što sam inače planirala da joj dam za užinu ili večeru, između nema ništa. Dakle ponašam se kao da je jela, ponu+đena ko počašćena. Ako ima nešto što do sad nije jela, ponudim hleb i pavlaku za slučaj da joj se ne dopada novo jelo, ako neće molim lepo. Ne dubim na trepavicama, ne glumim ludilo, ne pravim pozorište. Najčešće serviram i ostavim je na miru da jede kojim tempom i koliko hoće. Kad ej sita stavi tanjir na glavu. user posted image

Inače pedijatar me je upozorila da upravo nutkanje, kljukanje i smaranje deteta sa tim jedi jedi jedi izaziva probleme u apetitu i nikom ništa dobro nije donelo.

(odgovor članu Dusha)
  Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here