vonavoj
|
nisam znala gde da se istresem,pa cu ovde! danas sam bila u stanju da ubijem!! sedim ispred kuce sa T i tatom,a preko puta nas,malo dijagonalno, ispred kuce zavezan rotvajler (koji inace nije dresiran,poludivlji je)...kako ko prodje on laje,a od gazda ni G...dvoriste kuce neogradjeno... i tata uzme T da je proseta,reko nemoj da ides dalje od kuce,vidis da onaj divljak skace,odveza ce se!! i samo je presao do pola ulice do komsije koji pere auto i u sekundi se stvorio rotvajler ispred tate i TIkice ..ja u soku,ne sme niko da reaguje,a gazdi nigde...kazem tati pomeri se,T se raduje,mrda nogicama,a dzukela krenula da ih njusi...ne znam koga da zovem,panika!!! naidju kola,sva sreca i pas se pomeri,dovoljno da tata udje u komsijsko ogradjeno dvoriste...ali pas je i dalje pusten..urlam,derem se,zovem gazde,ma kakvi,niko ne reaguje?!?!!??! tek posle par minuta izlazi gazda,klinac,vezuje ga!!! sva sreca da su mi u tom trenutku dosli gosti,inace bih izasla da se tucem!!! tata je samo rekao da ce raditi puska,vidi li ga opet ispred kuce,"kao vezanog"...tresla sam se kao prut!!! sutra zovem komunalnu policiju i prijavicu slucaj,svedoke imam,pa da vidim da li ce doci!!! ,moje naselje je mirno,lepe siroke ulice,divno za setnju,a da zbog njegovog psa ne smem da mrdnem,nece moci!! a inace ima 2 rota,jedan je u boksu,a drugi (taj sto je izasao) spava ispod terase,kao ogradjen...sve ce to lepo policija da vidi!!!
|