|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
16.8.2012 10:47:05   
Lilla
Ribizlo, muskarci su cudne zvjerke. Obicno kad im nesto fali idu okolo i siste kao ekspres lonac a ne pricaju jer valjda se boje da ne puknu. Drzi se, proci ce to, dok se malo ustelis. Super si ti, ja kukam sa jednim djetetom jer me nekad izludjuje a ti imas troje i to se tek porodila.

Inace, kad sam vec ovdje da se ispusem. Bem ti lampicu za servis, kad ne padoh u nesvijest sad. 1000 e za promjenu kamremena? Cu ga iscupam zubima. Uopste mi se sad poslije odmora ne daju te pare.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 126
16.8.2012 11:21:47   
Anoniman
Rizibizi grl grl hajde, ne daj se!

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 127
16.8.2012 12:06:50   
Anck Su Nmaun
ono kad ti masina za sude ne radi, a slavina riknula nema tople vode pa moram da donosim iz kupatila i perem toonu sudja od sinoc, a deca vriisteeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 128
17.8.2012 10:27:36   
Anoniman
Juce sam sa Akijem , bebom i mamom otisla u kupovinu , Petri stvari i knjige za rodjendan , napravicu joj i malu tortu cisto da duva svecice ima nas dosta pevacemo joj user posted image
Dosli kuci , md uzrujan vise nego prethodni dan ( da moguce je) kaze mojoj mami da je udario coveka pao i slomio se , opet policija opet sve .. Ne znam sta ga je to snasno i zasto user posted image opet ne prica sa mnom , pokusala sam okrene glavu vidim da mu je tesko , i meni je al sta sad , sta je bilo bilo je , sve smo to milion puta prolazili ali .. ne znam , opet negativa , drugi dan za redom user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 129
17.8.2012 10:35:19   
NadaR
Bem mu miša .. biće bolje user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 130
17.8.2012 10:39:36   
minavb
Da mi koleginica nije na odmoru, ona bi to nekim planetama objasnila. Nek se on primiri i sedi malo kod kuće ak je to moguće. Pusti ga, pričaće kad mu bude do priče. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 131
17.8.2012 10:39:40   
Olga75
Ribizla user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 132
17.8.2012 10:45:08   
Anoniman
Ne moze da sedi , dodje s jednog posla i ode na drugi .. Procice ja znam ali on ne zna a dok ne prodje nece me ni pogledati . Jutros se doduse obratio Marti cak joj je i tepao malo user posted image
Jel te planete brzo menjaju mesta ? user posted image
Devojke user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 133
17.8.2012 10:48:27   
minavb
NE znam dušo, neke ostanu mesecima, godinama. Kad mi se vrati koleginica sa odmora, pitaću. Ako se uopšte vrati, pošto naša direktorka više nije naša dirktorka od juče. user posted image smo ježa u leđa.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 134
17.8.2012 11:01:25   
Anoniman
Ribizlice, sad ti je ono tvoje strpljenje najpotrebnije, drž se njega i svog pozitivnog duha da pregrmiš dok ne prođe bura! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 135
17.8.2012 11:05:56   
Anoniman
Ma jeste , evo da izdrzim jos koju pricu o svom savrsenstvu tokom detinjstva koju mi mama servira i bice bolje user posted image
Naci cu nacin da ga oraspolozim , pomericu i planete ako trebauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 136
17.8.2012 11:07:59   
Anoniman
Niko ne mož da te dokusuri ko rođena majka. Al ja sam mojoj bar donekle doakala, hvala psihoterapiji i dobrom psihijatru. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 137
17.8.2012 18:50:41   
Anoniman
Zašto je tako prokleto teško zapamtiti da su NEMOJ, NEĆU, NEMAM i NISAM JEDINA 4 glagola koja se pišu zajedno sa negacijom SVI OSTALI se pišu ODVOJENO od NEgacije???? Takođe je očito jako teško upamtiti da se prilozi i pridevi pišu ZAJEDNO sa negacijama. O nesrećnoj upotrebi glagola TREBATI da i ne govorimo, nakostrešim se svaki put kad pročitam nebuloze tipa: trebaM da, trebaŠ da i slično.

Zar je toliko teško biti pismen bar na nivou đaka drugog razreda osnovne škole????

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 138
18.8.2012 6:10:57   
REBEKA ZEKA
Ribizlice user posted image ,

moj muz je dupla skorpija user posted image ,otrov zivi

Isto radi dva posla,samo nekud juri,jako malo je kod kuce.U normalnim okolnostima je najbolji muz na svetu,sve zelje ispunjava,deca mu se penju na glavu,ma savrsen
Kada mu nesto krene naopako,onda samo juri zrtvu da istrese to zlo iz sebe.Davno sam ga provalila pa kad namirisem da je takav ja samo niz dlaku,dok to ne prodje,e onda mu pametujem i trljam nos.
Izvini nisam razumela sto je ljut na tebe
A mami sam davno zapusila usta,skoro smo se opet posvadjale.Posto odrzavam trudnocu lezim sve vreme i zvala sam je da mi pomogne.Umesto da zasuce rukave pocela je da mi zagleda gde mi je sta prljavo.Kaze musav ti televizoruser posted image
Usla je u kuhinju i gundjala, mrzim kad je bilo koje zensko na mojoj teritoriji i soli mi paamet user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 139
18.8.2012 14:05:48   
Snelle
Gae, to nije razlog za sekiraciju user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu REBEKA ZEKA)
Direktna veza do poruke: 140
18.8.2012 14:09:19   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Niko ne mož da te dokusuri ko rođena majka. Al ja sam mojoj bar donekle doakala, hvala psihoterapiji i dobrom psihijatru. user posted image

mm hoce da me posalje kod tvog psihijatra,potreban mi je..user posted image ..khm,kad bolje razmislim i jesteuser posted image
ne nerviraj se za NEgacije,ne znaju ljudiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 141
18.8.2012 14:30:15   
Anoniman
S razlogom ili bez, mene tolika nepismenost užasava, a na žalost i forum je prepun polu do potpuno nepismenih. user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 142
18.8.2012 14:37:54   
minavb
Mrzim renoviranje!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 143
18.8.2012 14:40:03   
Olga75
jeste , npr ja uopste ne koristim velika slova user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 144
18.8.2012 14:45:04   
isidora88
ja sve pisem malim slovima kao olga , nisam nepismena majke mi user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 145
18.8.2012 14:45:44   
MicinaMama
gae evo npr. ja da se javim u taj skupuser posted image user posted image user posted image
ali iskreno slabo sada pisem gramatiku,malo i kada pricam zbunim se.Ovde nemam nasih ljudi u okolini da se druzim nego sami francuzi.I uvek moram da pricam na francuskom (mada jos ga neznam potpuno) i gledam FR tv i onda se znam mnogo zbuniti.A u Bosnu i Srbiju nisam isla dve godine.

Mene sada nista ne nervira,ocekujem da mi mama stigne,napokon da je vidim nakon dve godine

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 146
18.8.2012 14:55:20   
jance

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Zašto je tako prokleto teško zapamtiti da su NEMOJ, NEĆU, NEMAM i NISAM JEDINA 4 glagola koja se pišu zajedno sa negacijom SVI OSTALI se pišu ODVOJENO od NEgacije???? Takođe je očito jako teško upamtiti da se prilozi i pridevi pišu ZAJEDNO sa negacijama. O nesrećnoj upotrebi glagola TREBATI da i ne govorimo, nakostrešim se svaki put kad pročitam nebuloze tipa: trebaM da, trebaŠ da i slično.

Zar je toliko teško biti pismen bar na nivou đaka drugog razreda osnovne škole????

ja se kod ovakvih postova osetim prozvana, i uvek se izvinjavam : ja nisam odavdeeee user posted image
u osnovnoj sam imala srpski kao nematernji, i tu je njima za peticu bilo bitno da znamo da pricamo srpski, u srednjoj smo radili samo literaturu, a studirala sam slovacki...
znam da verovatno nije o meni posti, ali eto da se opravdam user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 147
18.8.2012 15:21:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

jeste , npr ja uopste ne koristim velika slova user posted image

Savremena sredstva komunikacije uvela su novine u pisanoj komunikaciji, počev od sms skraćenica do kucanja bez upotrebe velikog slova. Čisto sumnjam da van internet komunikacije pišeš sve malim slovima. To nije nepismenost. Niko negaciju ne piše zajedno sa glagolom ili odvojeno od prideva da bi uštedeo vreme, nego zato što ne zna, na žalost.

Nisam ovo pisala da bih izazvala polemiku i prozivala redom već da se istresem da mi bude lakše. Jance, ima sasvim dovoljno onih kojima je srpski maternji jezik i još se izdaju za bog zna kako obrazovane koji bi trebalo da se postide a ne ti.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 148
18.8.2012 15:32:13   
lanajelena
Gae mislim da preterujes ok ima nepismenih ali ovde vecina zuri dok pise i pravi naravno greske,procitaj tvoje postove gore imas nekoliko gresakauser posted image kao npr na zalost (odvojeno)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 149
18.8.2012 15:35:10   
Sanjica26 RR
LJ jel ti se porodila drugarica?user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here