|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
13.8.2012 14:19:31   
tanjica85

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nadam se da će tako biti i kada mi budemo išli. Ne znam koliko je izlet, misliš da ide neki bus ili tako nešto? Mi idemo autom pa smo planirali da jedan dan obiđemo Mokru goru.

mi smo hteli da obidjemo Mokru goru,ali smo bili spreceni zbog vremena, kasno smo dosli da se raspitamo za izlet, sva mesta su bila popunjena. inace imate bas dosta toga da vidite, nude oko 6 izleta. cena je od 900 do 1200 dinara po osobi. vise isplati otici u solo varijanti jer je 900 din samo bus i vodic, ulaznice od 150,200 naknadno placas.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2226
13.8.2012 14:23:35   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: ksena

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: ksena
pa onda za dan dva uplatimo u banku.

Koliko?Procenat ili ..?

cujemo se sa njima i dogovorimo, obicno traze za jedno ili dva nocenja unapred.

Bili po agencijama, i akd sam im rekla kako to kod vas nista a na Booking svasta..popizzzzz su, pa posle nas ubedjivali da na sve to dodje transfer novca i da je preko agencije jeftinije user posted image
Koliko izadje transfer novca?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2227
13.8.2012 15:41:11   
Anoniman
ako imas karticu (moze i ona prepaid, mi samo tu imamo ali je i ne koristimo nesto cesto) nece te izaci nista. mene ne izadje nista transfer jer smo u grckoj. mozda ima neko ko zna kako to ide sa bankama, ali sigurno niste ni prvi ni poslednji koji bi rezervisali iz srbije preko interneta smestaj.

evo nesto sto sam nasla na netu KLIK

a kod agencija nema nista jer one se na pocetku godine dogovore i rezervisu i samo to i mogu da prodaju.

< Poruku je uredio ksena -- 13.8.2012 15:46:05 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 2228
13.8.2012 16:34:08   
Anck Su Nmaun
Ma mi nemamo kreditnu karticu, a ceka se bar 10 dana za vadjenje , pa nista onda odustali smo!

Sad trazimo neki dobar last minut... mozda nesto bude fino!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2229
13.8.2012 16:38:21   
Anoniman
pitaj u banci kolika se provizija placa. mislim da cak nije isto u svim bankama, ne secam se, ali nesto mi se cini da mi je neko nekad davno rekao da je najjeftinije preko postanske stedionice, al nemoj da me drzis za rec. prosle godine su neki poznanici sami rezervisali, ali ne znam kako su platili.
ili, ako pozoves hotel, mozda oni znaju kako, mozda posto je to sad vec tu blizu datuma kad zelite da idete, pristanu i da im ne uplatite unapred. ili ne znam recimo preko e bankinga kako ide i da li imate tu opciju.

< Poruku je uredio ksena -- 13.8.2012 16:40:11 >

Direktna veza do poruke: 2230
13.8.2012 21:48:40   
Anoniman
ko daje kategorizaciju grckim hotelima? Nije ova Athena pallas losa, ali se nije ocesala o ovih 5 zvezdica koje joj dzedze uz ime. Detalje pisem kad se vratim.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2231
13.8.2012 21:50:40   
marince1
Grcka i npr. turska kategorizacija su nebo i zemlja.
To se potpuno slazem s tobom.
Zamisli kakvi su onda hoteli sa 2 zvezdice user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2232
13.8.2012 22:11:19   
Sesilija 83
grcke 5 zvezdice ko egipatske2,5....

platismo mi prosle zime lepu cenu u mestu pored nea moudanie isto nesto nea pa neznam dalje kao bese hotel sa 5 zvezdice na plazi(mada nam nije trebala plaza u februaru al ajd) covece to samo lici na slike nema uopste slicnosti mm popi..o pitao na recepciji gde su one sobe a rcepcionar rekao nije isto slika i kad dojdes slike su stare a i tako su slikane da soba izgleda kao da ima 50 kvadrata a ne 5...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 2233
14.8.2012 14:02:48   
Anoniman
hotel koji se hvali sa 5 zvezdica nikako ne bi smeo kao izgovor da koristi "slike su stare". pa sta ih ne obnovite?
drugarica koja je isto isla u neki hotel sa 5 zvezdica se iznervirala kad je shvatila da im kao gostima hotela naplacuju lezaljke koje su na plazi hotela a da im to nije unapred receno ako nista drugo. i pritom do plaze moras da se spustas stepenicama ili liftom koji nesto rano prestaje da radi (a sa malim detetom svakako hoces kasnije da ides na plazu, a ne da ga przis po danu).

(odgovor članu Sesilija 83)
  Direktna veza do poruke: 2234
14.8.2012 20:24:54   
Anoniman
Zato mis ide u Hyatt nema greske tu. Gledali smo i onaj Sany Beach, ali ja sam jako nepoverljiva. Iz iskustva znam da veliki lanci imaju garantovan standard.

Anck, imas na sajtu svake banke provizije. Ako hoces pusti mi na pp iznos pa cu ti reci koliko bi te kostalo.

Koju ste flasiranu vodu davali bebama u Grckoj. Moja je na rosi, ima 8 meseci i prokuvavala sam mislim ni mesec dana. Od tad pije rosu. Da nosim sa sobom paket ili mogu tamo da kupim neku.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2235
14.8.2012 20:31:34   
nina26
Misu ne bi pogresila ni da ides u Sany. Jako je lep kompleks, i opravdava sva ocekivanja, uz to ima i super plaze.

Hyatt, ti je malo izolovan od grada, i moraces svuda kolima da ides...Samo zbog toga ne bi preporucila taj hotel, inace standard neminovanuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2236
14.8.2012 20:41:45   
Anoniman
Nina, znam sve, hvala ti. Bas smo gledali. Ali nismo ti ni mi neki za plazu. Taman cemo otici par puta i obici cemo par plaza. Nije nam frka za taj odlazak kolima, a do grada ima shuttle hotelski koji je super tako da necemo morati da razmisljamo o parkiranju. Mi nismo neki koji provode bas puno vremena na plazi. Ja sam za ronjenje, ako toga nema, a sa bebom nema, a ni u Grckoj :) onda mi je ovo super.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 2237
14.8.2012 20:53:05   
nina26
ok, onda ja sam mislila da bas hocete na plazuuser posted image

onda cete se super provesti, a i popusti jos uvek negde traju tako da se spremi dobrouser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2238
16.8.2012 15:52:15   
tanjica85
Da li je neko skoro isao na Divcibare?

Jovan Dučić

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2239
16.8.2012 21:21:59   
Anoniman
Misu, tim Sani beach resort-om je jedna moja drugarica odusevljena, razmislja kako bi se sledece godine tu mogla vencati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2240
16.8.2012 23:50:50   
Anoniman
Tanjice ja sam bila pre mesec dana. Nesto sam i pisala na strani pre cini mi se, slobodno pitaj.

Ksi, ja sam dosta putovala i srecom uglavnom u hotele najvise kategorije. I imam neki trip da idem u proverene lance. A i tu dolaze samo poslom i koji se kockaju tako da ne tripujem guzvu i neku bucnu atmosferu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2241
17.8.2012 8:45:22   
Anoniman
nisam pokusala da te nagovorim, ionako vise volim da ste u solunu pa da se lakse mozemo videti user posted image  cisto sebicni razlozi. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2242
17.8.2012 9:56:15   
tanjica85
Super. Zanima me smestaj, mi bi voleli da iznajmimo brvnaru, nekako su mi te drvene kucice mnogo siplaticne,ali ne mozemo da nadjemo nikakav kontakt. Gde ste vi bili? Kako je tamo za klince? sve me zanima...cene, centar, ljudi..? user posted image

Jovan Dučić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2243
17.8.2012 17:30:39   
Anck Su Nmaun
I krecemo sutra vece user posted image

Da li je neko birao hotele preko Bookinga, a da nije rezervisao pre toga?

Znaci, nasla sam par hotela koji me interesuju, i kad dodjemo U Grcku da pravac tamo zapalimo tamo i smestimo se!
Sad me interesuje da li je neko tako radio, da nije to na netu drugacije nego kad se licno dodje??

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 2244
17.8.2012 18:12:36   
marince1
Ja sam rezervisala preko booking.com.
Uglavnom kometari ljudi koi su bili budu realni.I booking je vrlo korektan

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

Direktna veza do poruke: 2245
17.8.2012 18:53:39   
Anoniman
Anck, mozda da nadjete njihove telefone i samo dan pre nego sto krenete ili kad vec krenete da pozovete da vidite da li imaju slobodne sobe da ne gubite vreme dzabe, nego da krenete odmah ka onom koji ima slobodne sobe. Sad sam se setila da sam za marinino krstenje rezervisala dve sobe u hotelu koji postoji i na booking.com Nisu mi cak ni trazili avans, samo ime na koje je rezervacija.

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 2246
18.8.2012 8:44:19   
Sesilija 83
Evo nas ,samo da se javim i idem da se pakujem....javicu utiske pozz za sve user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2247
18.8.2012 9:21:41   
Anoniman
sesilija srecan put, i lep provod, i ja jedva cekam ponedeljak, i putujemo..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
  Direktna veza do poruke: 2248
18.8.2012 19:10:48   
Anck Su Nmaun
I mi picimo za koji sat user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2249
18.8.2012 21:39:13   
Anoniman
Srecan put svima! Lepo se provedite!

Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here