|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
7.8.2012 12:58:32   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Tash

Ove godine ćemo na putu za more spavati ovde: Popova Kula

Gde ćete sad na more? Moram negde da pokupim ideje.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2176
7.8.2012 13:06:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ove godine ćemo na putu za more spavati ovde: Popova Kula

Gde ćete sad na more? Moram negde da pokupim ideje.

Nikiti, Athena Pallas

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 2177
7.8.2012 13:32:38   
Dusha
Tash, neces u Asprovaltu? :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2178
7.8.2012 13:37:09   
Anoniman
Ne, Asprovaltu posećujem u junu sa mamom, kada idem sa mužem, lakše mi je da znam kada će neko drugi da mu servira obroke. user posted image

(odgovor članu Dusha)
  Direktna veza do poruke: 2179
7.8.2012 13:43:05   
Dusha
Hahahaha user posted image

E da znas da mame uospte nisu losa varijanta, svaka ti je mudra :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2180
7.8.2012 16:13:17   
Ana RR
CM, rezervisali smo studio 5, bilo je ili taj ili st. 1 koji nema terasu, sve drugo je zauzeto. Ovaj naš je u prizemlju pa će mi biti lakše zbog kolica a i mogu ujutru odmah da pustim Mareta da trčkara po dvorištu.

< Poruku je uredio Ana RR -- 7.8.2012 18:19:14 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 2181
7.8.2012 18:27:06   
gagana83
Tash, kad idete?
I mi planiramo Nikiti, samo jos uvek ne znamo termin, ili kraj avgusta ili posle 10. septembra

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2182
7.8.2012 19:08:11   
crazymama
IZVORNA PORUKA: Ana RR

CM, rezervisali smo studio 5, bilo je ili taj ili st. 1 koji nema terasu, sve drugo je zauzeto. Ovaj naš je u prizemlju pa će mi biti lakše zbog kolica a i mogu ujutru odmah da pustim Mareta da trčkara po dvorištu.

dvoriste je divno, bice vam super!
i mi smo upravo opet rezervisali zlatibor od 03.09. do 10.09. , ali OVDE cena je 30eur dnevno, kad smo bili u julu set__ali smo tuda i jako nam se dopalo dvoriste, a preko puta vile nalazi se MAXI :)))

ne znam da li si pitala, u narcisu imas njihove peskire i fen, ne moras da nosis...

p.s.

ako ne planiras da kuvas, preko puta narcisa imas talija catering, kuvana jela za poneti, mi smo tu kupovali za rucak, izlazilo nas je izmedju 600 i 1000din, sa salatom i kolacem... ok su jela, ukusno i sveze.

< Poruku je uredio crazymama -- 7.8.2012 19:12:25 >

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2183
7.8.2012 21:23:36   
Ana RR
CM, pazi kad sam znala da je u pitanju vila Luna, i pre nego što sam otvorila link user posted image meni se ona baš dopala, pogotovo što ima krevece za bebe ali mi nije odgovarala cena (40 eura). Taman da javiš utiske 

E, hvala za info! Ne planiram da kuvam, naravno, samo mi to fali na odmoru user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 2184
7.8.2012 22:27:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Dusha

Hahahaha user posted image

E da znas da mame uospte nisu losa varijanta, svaka ti je mudra :)

Meni prija da odem sa mamom, ali posle 2 nedelje obe jedva čekamo da stignemo svojim kućama. user posted image

(odgovor članu Dusha)
  Direktna veza do poruke: 2185
7.8.2012 22:28:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gagana83

Tash, kad idete?
I mi planiramo Nikiti, samo jos uvek ne znamo termin, ili kraj avgusta ili posle 10. septembra

11.08. krećemo za Makedoniju, pa 12. dalje za Nikiti.

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 2186
8.8.2012 9:38:57   
tanjica85
upravo mi se koleginica vratila s Zlatibora, danju je pakao, nocu svezije. Nisam stigla da je pitam kakve su cene u restoranima...da li neka od vas zna koliko kosta izlet do Mokre gore?

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2187
8.8.2012 9:54:14   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: gagana83

Tash, kad idete?

11.08. krećemo za Makedoniju, pa 12. dalje za Nikiti.

Kakko se vi organizujete,prego agencija ili imate neki stalan semstaj?

Ja sam zgranuta ovim agencijama, od tolike Grcke oni nama ponude jedan smestaj user posted image user posted image user posted image u jednom mestu ...alooooo, prvi put da trazim uopste smestaj preko njih i to cisto zato sto idemo sa malom decom...ali ovo je strasno strasno strasnooooo

I jos uvek nemamo pojma ni gde cemo ni sta cemo....

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.8.2012 9:55:27 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2188
8.8.2012 10:01:44   
Anoniman
Asn, mi smo jedva nasli smestaj za tasos, preko atlantika, kazu sve je zauzeto, a onda kazu kriza je, ma kakva kriza kada svi idu na more, i ne moze da se nadje smestaj...
mm je bio za to da idemo sami i da trazimo, ali se ja zbog une ne usudjujem na to, pa smo rezervisali apartman u vili, on je kao dvosoban stan, ima dva kupatila, dve spavace sobe, dve terase, i ogromni dnevni boravak sa kuhinjom, cena za 10 dana je 645 evra...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 2189
8.8.2012 10:05:15   
Anck Su Nmaun
Ma ja ne verujeeeem , *bem ti bre agencije!!!
Imam ja preporuke od par prijatelja gde otici,i koje vile. Ali opet , prvi put idem na tako dalek put sa decom, pa sam htela da budem sigurna.
Eto mi smo hteli Hotel da ne razmisljam ni o cemu.

U jednoj agenciji stopirano cak sve za Grcku, kazu guzva je, nesmeju ..... ma nosite se s vasim agnecijama kad od cele Grcke ti nemas nista da ponudis!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2190
8.8.2012 10:14:45   
Anoniman
Mi smo hteli hotel, ali nismo nasli, tako da mo na kraju jedva nasli ovu vilu KLIK
I jeste strasno da nigde nema da se nadje smestaj, cak su mi iz nekih agencija rekli da je sve puno do kraja septembra.user posted image ..
a rekla mi je ksena da njima sada pocinju kolektivni odmori, i da su kod njih neki praznici, i da je avgust bas, bas punnn..
valjda cete naci nesto, a ti kreni sa njima , morate nesto naci,....

Direktna veza do poruke: 2191
8.8.2012 10:17:49   
Anck Su Nmaun
Da, da cula sam za taj praznik, pa valjda sad svi nagrnu na more....

Ma kad popizzzzz ima da odem u Tursku user posted image ..samo neznam od kojih para user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2192
8.8.2012 10:20:10   
Anoniman
ma nacicete nesto.user posted image
kada planirate da putujete?
e i izgleda da svi rezervisu smestaj jos u januaru..

Direktna veza do poruke: 2193
8.8.2012 10:22:44   
Anck Su Nmaun
Od sledeceg petka mm pocinje godisnji, pa kad nadjemo slobodno...ako nista idemo na slepo...sta da radimo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2194
8.8.2012 10:23:03   
Anoniman
da, to je 15.8. koji je neradan dan i veliki praznik.
anck, mi smo uvek trazili i nalazili smestaj preko www.booking.com, a sad su nam preporucili ovaj hotel.
evo, mi smo spremni, marini ima vise stvari nego nas dvoje zajedno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2195
8.8.2012 10:25:09   
Anoniman
Kseno kada idete?
e meni nije frka da spakujem mm i mene, nego unu, da nesto ne zaboravim, a i lom stvari mi treba kako se ona non-stop prlja...user posted image

Ja sam trazila i preko bookinga, ali sve sto se meni svidi vec je zauzeto...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2196
8.8.2012 10:28:15   
Anck Su Nmaun
Pa od 20 bi nam bilo mozda idelno.

Ma sad i nema da se bira, sta ima ima...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2197
8.8.2012 10:32:08   
Anoniman
A gde biste vi,u koje mesto?

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 2198
8.8.2012 10:43:39   
Anck Su Nmaun
Pa prvo smo gledali Hanioti- Pefkohori, ne bi jako daleko zbog puta....
Sad gledam na ovom Bookingu ima nesto , moze se naci.... moram bas da pregledam!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2199
8.8.2012 10:45:42   
Anoniman
pregledaj. mi obicno tamo nadjemo, pa da ne bismo rezervisali kred. karticom, nadjem njihov tel preko google user posted image  mi idemo u siviri, to je na prvom prstu, preko puta haniotija i pefkohorija. ova mala nikako da se probudi da krenemo user posted image

Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here