|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
6.8.2012 11:28:40   
Anck Su Nmaun
I nas su ispalili za smestaj...sve popunjeno...strasno bem ti agenciju user posted image

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 2151
6.8.2012 11:34:07   
*Alexx*
Kako "ispalili"? Platili ste, pa su vas ispalili ili?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2152
6.8.2012 11:51:38   
gagana83
Moje dete otislo pre dva dana na more sa babom i dedom....
Muz i ja im se pridruzujemo u petak, mislim da cu poludeti do tad.

< Poruku je uredio gagana83 -- 6.8.2012 11:52:15 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 2153
6.8.2012 11:53:54   
anajid
Joj gagana razumem te,strpi se jos koi dan,pa ste skupa.Seti se sam da ona uziva,i da joj je lepo.Blago vama,gde idete?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 2154
6.8.2012 11:53:57   
Anoniman
Nećeš! user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 2155
6.8.2012 11:55:39   
gagana83

IZVORNA PORUKA: anajid

Joj gagana razumem te,strpi se jos koi dan,pa ste skupa.Seti se sam da ona uziva,i da joj je lepo.Blago vama,gde idete?

Oni su u Bugarskoj, mesto se zove Burgas, tamo imaju prijatelje. Mi dolazimo u petak i planiramo tu da ostanemo 3-4 dana pa se vracamo.
Pravi odmor planiramo u septembru.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 2156
6.8.2012 11:59:26   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Tash

Nećeš! user posted image

Joj Tasho, da mi je neko rekao da ce mi biti ovako, ne bih mu verovala.
Bile smo da sad razdvojene najvise na 3 dana, ali tad smo mi bili u skitnji a ona kuci pa sam lakse podnela user posted image

Najgore od svega je sto sam se juce posvadjala sa muzem i to onako bas pa smo sad na ratnoj nozi, zapravo od juce ne govorimo.
Da nije posla tacno bih poludela, ne bih imala sa kim rec da progovorim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2157
6.8.2012 12:02:03   
Ognjenka
Unina mama, i mi idemo u Albatros od 30.08. Kad vi idete?
Ja Limens i ceo Tasos znam u prste. Ova je malo daleko od grada, ali predivna.

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2158
6.8.2012 12:02:33   
Anoniman
Prošle godine je Luka otišao na more pre sa mojom mamom, ja otplakah taj dan, a sutradan sam shvatila da mi je ustvari super jer uspem malo da odmorim. 

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 2159
6.8.2012 14:20:43   
Ana RR
Tanjice, kako se zovu te dve vile? Je l' ima na netu nekih slika?

Mi smo danas rezervisali vilu Narcis, cena je 25 eura, meni deluje baš pristojno KLIK 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 2160
6.8.2012 14:25:10   
tanjica85
Vila As, mislim da je ima na netu. Vila Srecica super izgleda.
Ana, ovo super izgleda, super je i cena user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2161
6.8.2012 14:33:20   
Ana RR
Vila Srećica lepo izgleda user posted image

Sve što sam nalazila a da mi se dopada je bilo dosta skuplje, ovo je cena koja nam odgovara a nadam se da i uživo izgleda ok. Mada, u Srbiji se ne možeš mnogo zeznuti kad je smeštaj u pitanju, uglavnom ljudi održavaju i vode računa.

E sad samo molim boga da nas posluži vreme.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 2162
6.8.2012 14:45:32   
cockic
ana kad vi idete na zlatibor?

ta vila narcis je malo dalje to je blizu smestaja gde smo ja i mm isli godinama a meni je i poenta da se vise seta kad dodjes na planinu necu da sedim ispred kuce.i ta cela ulica je odmah paralelno iznad nase i kuce su sve nove koliko ja po slici videhuser posted image

mi bi trebali 24 avgusta na nekih 4 dana da odemo na zlatiboruser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2163
6.8.2012 14:48:32   
Ana RR
Pa da, nisam ni htela nešto što je baš u centru. Idemo od 18. do 22. avgusta.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2164
6.8.2012 14:50:42   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ne ne, preko agencije smo trazili lep hotelski smestaj, lik nam jne dva puta nalazio i sve sracunao.... i odjednom e nema.... popizdela sam... sad evo za koji dan palimo nista rezervisano a ne pada mi na pamet da odem sa decom i onako umornom da trazim tamo smestaj user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 2165
6.8.2012 14:51:11   
cockic
i vi ko mi na krace ma ja bi dobila rogove tamo da ostanem 10 dana,nego teram mm da ih pita da mu daju barem 3 radna dana jer on ove god mena godisnji pa mora da ih moljaka sad kad mu produze ugovor.

nadam se barem 5 noci da se necimam sa njih dvoje za 3 noci user posted image moram ga ubediti da ih pitauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2166
6.8.2012 14:55:55   
Ana RR
Nisam ni ja za duže, sasvim je dovoljno 5 dana s' tim što ćemo mi švrljati i dalje od Zlatibora, a u povratku ćemo možda još negde svratiti na noć ili dve. Sve to zavisi od Marka, kako on bude podneo put i promenu.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2167
6.8.2012 15:03:35   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ne ne, preko agencije smo trazili lep hotelski smestaj, lik nam jne dva puta nalazio i sve sracunao.... i odjednom e nema.... popizdela sam... sad evo za koji dan palimo nista rezervisano a ne pada mi na pamet da odem sa decom i onako umornom da trazim tamo smestaj user posted image

Problem je u tome što gomila agencija prodaje aranžmane drugih agencija. Recimo, Argus tours rezerviše 100 apartmana u nekom hotelu, i on to sam ne može da proda, već sklopi ugovor sa još 20 lokalnih agencija koje prodaju te apartmane. Jbg, dok ste se vi odlučili, prodalo se user posted image Zar niste mogli da rezervišete - obično ta rezervacija traje 24h što je uglavnom dovoljno vremena da se odlučite.
Mi smo u junu otišli na more tako što sam našla agenciju koja ima termine u periodu koji nam odgovara, otišli tamo i pitali - šta imate slobodno? user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

Direktna veza do poruke: 2168
6.8.2012 15:03:47   
tanjica85
Mi na Zlatibor idemo u petak i to samo do nedelje uvece, kratko znam,ali mm ne moze da uzme odmor. sto se tice smestaja na Zlatiboru...hmm kaze mi drugarica koja vec godinama ide tamo da su ljudi jako pedantni i da su sve kuce uredjene i lepe sto na oko, sto na udobnost.

Jovan Dučić

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2169
6.8.2012 15:05:08   
cockic
to vam je superiska,nego i ja se mislim kako ce vreme da bude mi idemo kasnije od vasuser posted image ma kako god zlatibor je nepredvidiv mi smo sa pekom isli kad je imao 3 meseca bilo je hladnjikavo(2 avgusta) da se pec palila svaki dan.tako da sam spremna za svakakvo.tamo me nista ne moze iznenaditi.a prosle god. u maju je malo planuo.bas nema pravila na planini.
tako da nosi i deblje stvari obaveznouser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2170
6.8.2012 21:47:23   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: *Alexx
Problem je u tome što gomila agencija prodaje aranžmane drugih agencija. Recimo, Argus tours rezerviše 100 apartmana u nekom hotelu, i on to sam ne može da proda, već sklopi ugovor sa još 20 lokalnih agencija koje prodaju te apartmane. Jbg, dok ste se vi odlučili, prodalo se user posted image Zar niste mogli da rezervišete - obično ta rezervacija traje 24h što je uglavnom dovoljno vremena da se odlučite.
Mi smo u junu otišli na more tako što sam našla agenciju koja ima termine u periodu koji nam odgovara, otišli tamo i pitali - šta imate slobodno? user posted image

Izgleda da je Argus glavni za sve agencije. jer niko nista nezna bez njih.
Danas smo isli u par agencija i boze sacuvaj od celog Halkidikija daju nam ponudu jedan apartman .... boze mm je popizzzz... strasno!
Jos nista sad neznamo sta cemo....

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.8.2012 21:48:01 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 2171
6.8.2012 23:30:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ognjenka

Unina mama, i mi idemo u Albatros od 30.08. Kad vi idete?
Ja Limens i ceo Tasos znam u prste. Ova je malo daleko od grada, ali predivna.

ognjenka, mi idemo 20.8., i bicemo do 31. tako da se taj jedan dan mozemo videti, bas bih volela da upoznam neku drugaricu sa rr-a...user posted image

(odgovor članu Ognjenka)
  Direktna veza do poruke: 2172
6.8.2012 23:31:35   
crazymama

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mi smo danas rezervisali vilu Narcis, cena je 25 eura, meni deluje baš pristojno KLIK 

ana, mi smo bili pocetkom jula u vili narcis, u apartmanu broj dva, po ceni od 30eur dnevno... jedina zamerka je to sto nismo mogli da nastelujemo vodu na tusu, pa smo jedva kupali dete... pustimo vodu, namestimo na mlaku, i odjednom krene vrela ili ledena... za bebu od dva meseca to je opasno. ostalo je sve bilo super, nije daleko od centra, lepa setnjica, jedino sto je prilicno prometna ulica, jer se tuda ide na zlatiborska jezera.
koji ste apartman vi rezervisali?

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2173
7.8.2012 9:40:38   
tanjica85
ASN pogledaj last minute ponude

Jovan Dučić

Direktna veza do poruke: 2174
7.8.2012 12:55:34   
Anoniman
Ove godine ćemo na putu za more spavati ovde: Popova Kula

Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here