|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
8.8.2012 10:46:38   
Anck Su Nmaun
Sad krecete user posted image

Ovo je samo rezervacija, jeli tako? Kako to ide? I kako se placa?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2201
8.8.2012 10:50:00   
Anoniman
ako imas kred. karticu, rezervises preko sajta. ali mi smo uvek telefonski rezervisali (nadjemo smestaj koji nam se svidja, pa nadjemo njihovu stranicu na netu i pozovemo), pa onda za dan dva uplatimo u banku.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 2202
8.8.2012 10:50:58   
mihi
Mi putujemo u 15 05, mah, mah.

Direktna veza do poruke: 2203
8.8.2012 10:52:07   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: ksena
pa onda za dan dva uplatimo u banku.

Koliko?Procenat ili ..?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2204
8.8.2012 11:58:46   
Anck Su Nmaun
Samo ja ovo neznam kako da racunam za decu, jer Tara bi spavala sa nama, a hana je beba...ona svakako ne placa , dobija bebi krevetic. Da li tu mogu da rezervisem dvokrevetnu onda....?

Ima li ko da mi pojasni ovaj Booking ?

Direktna veza do poruke: 2205
8.8.2012 12:08:48   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: tanjica85

upravo mi se koleginica vratila s Zlatibora, danju je pakao, nocu svezije. Nisam stigla da je pitam kakve su cene u restoranima...da li neka od vas zna koliko kosta izlet do Mokre gore?

Nadam se da će tako biti i kada mi budemo išli. Ne znam koliko je izlet, misliš da ide neki bus ili tako nešto? Mi idemo autom pa smo planirali da jedan dan obiđemo Mokru goru.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 2206
8.8.2012 12:11:29   
Snelle
Anck, ispod fotografija o hotelu imaš objašnjenje da li hotel daje krevetac, koliko se za dete plaća ili je za dete gratis. Skrolaj do kraja stranice, imaš sve objašnjeno.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2207
8.8.2012 12:14:09   
Anck Su Nmaun
Znam to, nego su nam u agencijama rekli da Grci malo dete od 2 god racunaju za krevet, i da ono ne moze sa nama da spava user posted image

Nema veze nasla sam nesto extra..nazvacu ih popodne da rezervisem pa cemo videti.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 2208
8.8.2012 12:18:38   
Snelle
To apslolutno ne mora da znači. Sve zavisi od hotela. U vilama, apartmanima je ipak drugačija situacija.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 2209
8.8.2012 12:24:16   
*Alexx*
Negde dete do 2 godine ima besplatno, negde do 6 godina... Sve zavisi od toga da li koristi zajednički ležaj ili ne, a opet i to je od hotela do hotela (ili apartmana).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 2210
8.8.2012 12:30:18   
Anoniman
Mene buni druga stvar u ovim pričama. Npr. prvo dete do 6 god ne plaća, a drugo plaća 40% (lupila sam). Šta to sada znači? Luka koji ima preko 6 god plaća recimo punu cenu, a Marko sa dve godine plaća 40%. I da, dodatno piše da deca do 6 g ne plaćaju, negde u fusnoti. I onda, jel to drugo dete plaća 40% ili ne plaća? Da li tih 40% za drugo važi samo ako je prvo ispod 6 god, pa ne plaća?

< Poruku je uredio Tash -- 8.8.2012 12:31:24 >

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 2211
8.8.2012 12:32:02   
Anck Su Nmaun
user posted image

Nista ne razumem, najbolje je nazvati i pitati!

Mi svakako nemamo kreditne kartice, pa bi platili lepo u banku. I svakako moram nazvati!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.8.2012 12:33:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2212
8.8.2012 12:33:19   
*Alexx*
Morala sam dva puta da pročitam da bih skontala i odgovor je - nemam pojma user posted image Pošalješ mail hotelu/agenciji i pitaš.
IZVORNA PORUKA: Tash

Mene buni druga stvar u ovim pričama. Npr. prvo dete do 6 god ne plaća, a drugo plaća 40% (lupila sam). Šta to sada znači? Luka koji ima preko 6 god plaća recimo punu cenu, a Marko sa dve godine plaća 40%. I da, dodatno piše da deca do 6 g ne plaćaju, negde u fusnoti. I onda, jel to drugo dete plaća 40% ili ne plaća? Da li tih 40% za drugo važi samo ako je prvo ispod 6 god, pa ne plaća?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2213
8.8.2012 12:35:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Morala sam dva puta da pročitam da bih skontala i odgovor je - nemam pojma user posted image Pošalješ mail hotelu/agenciji i pitaš.
IZVORNA PORUKA: Tash

Ma znam, i mm me bledo gleda kada mu postavim ovo pitanje, sledeći put ću mu napisati, da može da pročita dovoljan br puta. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 2214
8.8.2012 12:37:54   
Anck Su Nmaun
Free! All children under 14 years stay free of charge when using existing beds.

Da li to onda znaci da dete od 2 god moze da spava snama.... u suprotnom mi nema smisla?!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2215
8.8.2012 12:40:34   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Free! All children under 14 years stay free of charge when using existing beds.

Da li to onda znaci da dete od 2 god moze da spava snama.... u suprotnom mi nema smisla?!

Da. Ako uzimate dvokrevetnu sobu, a imate dvoje dece od kojih jedno dete spava u putnom krevetcu, a drugo sa vama u krevetu, ne plaćate ništa za njih dvoje.

Direktna veza do poruke: 2216
8.8.2012 12:58:52   
Anck Su Nmaun
Super, a poslala sam im i Mail!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 2217
10.8.2012 14:11:47   
Sesilija 83
Evo nas zavrsili danas sve u agenciji uplatili ostatak uzeli vaucere,osiguranje i kaze da je soba br 2 prvi sprat PM a mm ce devojci iz agencije "jel oni ovo nas opsovase'..Hihhiih
Kze ona ju mane gospodine to vam znaci Pogled More...jao kad ga ne ubi a znao je i on nego se sali sa njom jer je devojka jednog naseg komsije user posted image i takooo ja sam spremna za more verujte mi zene da se radujem ko malo dete nemogu docekati

Direktna veza do poruke: 2218
11.8.2012 0:02:08   
Verus
Iskustva sa Turskom? Kemer konkretno? Nasli smo agenciju iz NS, 1A Travel, letovi nisu oni u sred noci nego u podne, vlasnik je Turcin tj turska agencija pa nema zezanja sa nasima i izadje povoljnije. Nemaju Bodrum sto je mene zanimalo ali kazu da je i Kemer ok, sta mislite? Kakvo je more? Slano znam, ali jel cisto? Lol

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 2219
11.8.2012 10:29:02   
nata11
Ja sam isla preko 1A OK su nismo imali nikakvih problema.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2220
11.8.2012 21:15:08   
LillyT

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nemaju Bodrum sto je mene zanimalo ali kazu da je i Kemer ok, sta mislite? Kakvo je more? Slano znam, ali jel cisto? Lol

Lepše nego u Bodrumu.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 2221
13.8.2012 13:17:06   
tanjica85
Mi smo se nocas vratili sa Zlatibora i mogu vam reci da je uvece, a bogami i preko dana, jako hladno. sezona im je uveliko u toku, lepo je, cene su pristupacne

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 2222
13.8.2012 13:54:19   
Anck Su Nmaun
Ipak cemo nesto preko last minuta , ako ni to palimo sami.... al sam se zapalila za Sitoniju opasno!!!!

Gledam plaze, gde je lepse, volim da na plazama ima lepog prirodnog hlada, i zelenila okolo.... Sarti je super, al se bojim da nam je daleko user posted image

I metamorfozis mi je privlacan

Al smorih vise user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.8.2012 14:01:45 >

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 2223
13.8.2012 14:05:33   
marince1
Anuk u Sartiju cesto budu talasi,posto je na kraju prsta,a to je problem za malu decu.

Verka Kemer je bolji od Bodruma,veruj mi.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

Direktna veza do poruke: 2224
13.8.2012 14:09:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: ksena
pa onda za dan dva uplatimo u banku.

Koliko?Procenat ili ..?

cujemo se sa njima i dogovorimo, obicno traze za jedno ili dva nocenja unapred.
mi se danas vratismo i ovako - nikom ne bih preporucila Siviri, gluplje mesto nisam videla, ulice su sve neke slepe, nemas ni gde da prosetas sem pored plaze, pogotovo taj kao "centar". mi smo bili na samom  kraju naselja i tu i na suprotnoj strani su simpaticne zgradice, a i plaza nam je bila na dva koraka. na srecu bila je dovoljno daleko od "bioloskog ciscenja" iliti otpada koji ide kroz sredinu plaze. takodje, smestaj lici ali nije kao sto je na slikama. jako su mali prostori, kolima nisam mogla da prodjem kroz spavacu sobu, a ni da ih izvucem na balkom ako ih ne sklopim. treci lezaj (a to je trokrevetni smestaj) je ladno bio pomocni. na srecu nama nije trebalo. u svakom slucaju, ne bih nikome preporucila, nama je posluzilo svrsi, ali se definitivno ne bismo nikad vratili tamo.

Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here