|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje AD mleko koristite
23.7.2012 17:03:45   
cockic
ja planiram sad posle sestog da promenim nisam menjala uopste mleko do sad samo bebelac i sisa jos uvek.
planiram da uzmem nan 2 pa da vidim kako ce joj se svideti user posted image
bas dosta mama hvali nan pa reko da probam.
nego juce cena u tempu nan 2 600 gr 919din i na to kao 10%,jer to njegova cena ili je skoro poskupeo.mada i bebelac je malo skocio bebelac je sad u tempu vikendom 520 din 400gr.
a inace po apotekama oko 640 din user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 926
23.7.2012 17:07:56   
mihi
Cockić pa to je ono 2x300 gr. A koliko ima konzrtva grama 400? Ja plaćam Nestle junior u Rodiću sa popustom 449 din.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 927
23.7.2012 17:13:07   
cockic
da to je kartonska kutija a konzerva od 400gr mi deluje da je skuplja nekih 800 bez popusta znaci oko 720 din.
ma nema veze probacu ga svakako sad od sledeceg meseca da popije ovo sto sam joj uzela keceva bebelaca i imam jednu 2 bebelac prosli put je kupih a juce nisam uzimala nijednu 2 cekam da ispije ovo pa odo u nabavku nan 2.samo da vidim koje pakovanje deluje mi da se kutija vise isplatiuser posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 928
23.7.2012 17:43:32   
Guardian
Valjda neće biti problema što joj menjam formulu?!

Čitala sam da ima žena čije bebane piju stalno različita AD mleka, pa se nadam da će sve biti u redu.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 929
23.7.2012 18:59:42   
cockic
guardian koliko tvoja bebana ima meseci ?user posted image

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 930
23.7.2012 21:08:36   
Guardian
Cockic, imamo 7 meseci user posted image A vi?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 931
23.7.2012 22:02:05   
Yula

IZVORNA PORUKA: Guardian

Valjda neće biti problema što joj menjam formulu?!

Čitala sam da ima žena čije bebane piju stalno različita AD mleka, pa se nadam da će sve biti u redu.

Ja mislim da to nema apsolutno nikakve veze, sva su ta mleka uglavnom veoma slicnog sastava, neko ima vise proteina, neko manje laktoze, ali uglavnom to je sve manje-vise isto. Ukus se verovatno malo razlikuje, ali ako beba ne pravi problem oko toga onda je sve ok.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 932
23.7.2012 22:04:28   
cockic
guardin lena ima 5meseci i 3 nedeljeuser posted image pise nam na tikeru jer vidis tikercice,ti nemas tikeruser posted image

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 933
23.7.2012 22:51:52   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: mihi

Cockić pa to je ono 2x300 gr. A koliko ima konzrtva grama 400? Ja plaćam Nestle junior u Rodiću sa popustom 449 din.

Mihi, ja sam danas u Disu platila 418 din Nestle junior, to je cena sa popustom. Nan 3 je 754 din sa popustom. Ja kupila oba jer nisam mogla da se odlučim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 934
23.7.2012 22:52:07   
Guardian
Baš sam glupa. user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 935
23.7.2012 23:14:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: mihi

Mihi, ja sam danas u Disu platila 418 din Nestle junior, to je cena sa popustom. Nan 3 je 754 din sa popustom. Ja kupila oba jer nisam mogla da se odlučim user posted image

Junior je super mleko a dosta je jeftinije od NAN 3. Ja sam prezadovoljna.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 936
23.7.2012 23:51:28   
Guardian
Jao, toliko hvalite Nan da moramo da ga probamo da vidimo hoće li bebana bolje da ga pije.

Nego, postoji Pro i još jedno. Navodno je ovo drugo novije, tj. unapređena formula. Grešim ili ne?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 937
23.7.2012 23:55:11   
Anoniman
Kod nas imaš PRO i HA,ovo drugo je za decu sa alergijom.

(odgovor članu Guardian)
  Direktna veza do poruke: 938
24.7.2012 7:48:36   
Guardian
http://www.medplusbeauty.com/products/nestle-nan-pro-followup-formula-2-powder-after-6months

Ovo je PRO, a ovo ta unapređena formula - tako mi reče jutros farmaceut u apoteci, poranila sam bila user posted image

http://shop.aksa.rs/katalog/nestle-mleko-nan-2-premium-600g.html

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 939
24.7.2012 10:34:06   
Yula
HA formule nisu za decu koja vec imaju dijagnostikovanu alergiju na proteine kravljeg mleka ( ili samo sumnju na nju ) vec za decu kod koje postoji mogucnost da je razviju, pa se ovim mlekom predupredjuje opasnost od iste. Znaci, ako u porodici postoji istorija alergije i strah da ce je beba naslediti, trebalo bi da se daju HA mleka. Ako beba vec ima razvijenu alergiju pije neko od specijalnih adaptiranih mleka koja su hidrolizati kazeina ( to je najcesci alergeni protein mleka ), ima ih nekoliko vrsta i prilicno su skupa, nazalost.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 940
24.7.2012 10:48:52   
Ana RR
Guardian, mislim da su sad sva Nan mleko ta PRO, ja ono staro pakovanje odavno ne viđam.

Gae, meni sve to deluje isto, iskreno, mleko kao mleko, ali mm je u tripu da je ovo sigurno sa nekim razlogom skuplje. Poslaću mail nestle da ih zamolim da mi objasne razliku.
E kaži mi samo jednu stvar, da li je junior gušće? Jesi li morala da menjaš cucle?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 941
24.7.2012 12:01:23   
Anoniman
Nije gušće, isto mi je, pravo da ti kažem. Dobili smo pohvalu od oba pedijatra nam za izbor mleka, rekoše da je jako kvaliteto mleko, to mi je bilo dovoljno da prestanem da lupam glavu zašto je trojka skuplja.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 942
24.7.2012 12:17:52   
Yula
Gae, dokle planiras da joj dajes adaptirano mlekce? Ja se nosim mislju da to bude sve do pune 3 godine.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
24.7.2012 12:42:43   
Anoniman
Sve dok pije mleko piće ad, kravlje neću ni da uvodim, već ću da forsiram mlečne prerađevine.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 944
24.7.2012 12:47:15   
Yula
I ja planiram isto, cak mislim da mu uskoro uvedem kozje mlecne preradjevine, pa da kravlje svedemo na neki minimum. A kravlje kada koristimo za kuvanje ( sutlijas i griz ) uzimam BIO, ono je valjda bez antibiotika i ostalih nepozeljnih supstanci.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 945
24.7.2012 22:27:47   
mihi
Anči to je super cena stvarno svratiću u DIS.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 946
24.7.2012 22:29:15   
Ana RR
Jeste, mi samo tamo kupujemo mleko jer je najpovoljnije.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 947
24.7.2012 22:32:19   
mihi

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Sve dok pije mleko piće ad, kravlje neću ni da uvodim, već ću da forsiram mlečne prerađevine.

user posted image user posted image user posted image I ja tako mislim, Miloš pije sve jogurt, čokoladno mleko, kefir.... I Nestle junior uveče aanekad i u podne.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 948
24.7.2012 22:41:18   
madre

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Dobili smo pohvalu od oba pedijatra nam za izbor mleka, rekoše da je jako kvaliteto mleko, to mi je bilo dovoljno da prestanem da lupam glavu zašto je trojka skuplja.

mi kad smo bili na sistematskom (sa pune 2 godine) pedijatar nas je 100 puta izbezumljeno pitala zasto jos uvek pije adaptirano... bila je u sokuuser posted image
ja sam pisala da sam zbog bogijevog previsokog gvozdja izbacila ad. moram da ponovim analize ali se plasim, bas je bilo traumaticnouser posted image
sad svako vece pije kozije mleko i bas sam srecna sto ga je lepo prihvatiouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 949
25.7.2012 9:18:29   
cockic
ja sam za to da se pije duze od godinu dana ad,mali nije jer je sikio pa nije hteo ni kravlje ni ad.ja ne znam da li je on popio pet litra kravljeg mleka do sad ukupno od kad je prestao da siki nema sanse da je vise.jednostavno nema naviku i slabo mu ga nudim.ali zato jogurt obozava.

u vrtice ako dajete decu onda tu formulu mozete samo kuci,tamo im daju kravlje.ne daju samo u slucaju da je dete alergicno na mleko.ali kod peke nema puno u grupi dece alergicne na k. mleko.

leni bi i ja davala duze ta ad mleka posle prve godine mozda do nekih godinu i po sigurno user posted image jer ga ona i voli peka sad kad proba njeno gadi se.pa nije popio jednu celu bocicu adaptiranog nije hteo ni kao beba sa 7 meseci a kamoli sad.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here