|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
17.4.2012 15:39:09   
ivannna
zmajce,mozda se samo O. malo pomerila,radi ti i dalje tracice,ne mora da znaci da je nece ni biti! meni se jedan ciklus pomerila na 25dc tako da vidis,sve je moguce

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1001
17.4.2012 21:14:10   
Cecana
I mene zanima kako narucujete ove trakice?Ja sam kupovala u apoteci 5kom. U kutiji oko 900din.
Ovo ce biti treci mesec da proveravam ovulaciju sa lh trakicama,prva dva meseca mi je O bila 15 dana, a proslog 18 dana cilusa,tacno mi je i menzis kasno tri dana.
Ovog meseca sam mislila da odem i na folikulometriju,videcemo,danas mi je tek 8 dan,pocecu od 13 dana.
Pozdrav svima i zelim vam da ovaj trud urodi plodom sto pre.

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1002
17.4.2012 21:34:27   
zmajče
Danas sam od silnih obaveza potpuno zaboravila da uradim test ali sutra idem na folikulometriju pa ću tačnije videti šta se dešava

mora da urodi plodom nego šta, i ja trakice nabavljam u apoteci i to one od 2500 mislim da ih ima 7 kom a ima i apoteka koja prodaje na komad pa nekad kombinujem

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1003
14.6.2012 12:42:25   
zmajče
Da li je neko probao sa ovugnost trakama doktorka mi predložila kaže pouzdanije su od ostalih?

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1004
10.7.2012 11:19:09   
Zell
Evo ja narucujem lh trake, koji senzibilitet da uzmem user posted image normal?????

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1005
10.7.2012 19:29:31   
_Maki_
Zmajče, 2500 din za 7 komada je baš puno para.
Ja naručujem preko interneta, 40kom testova za ovulaciju + 10kom testova za trudnoću je 25 dolara plus poštarina. Tri meseca sam pratila paralelno sa folikulometrijom, i svaki put su tačno pokazale. Samo što u mom slučaju kad je test pozitivan, ovulacija bude vrlo brzo, kroz 12h. Ovaj mesec ću probati samo sa tračicama.

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1006
11.7.2012 12:02:29   
Zell
narucila sam ove normal kad necete da se javljate user posted image + sam uzela PreSeed lubrikant kad vec placam postarinu, lh trake su me izasle oko 5.9 funti 40 komada sto mu dodje 21-22 din/kom user posted image

(odgovor članu _Maki_)
Direktna veza do poruke: 1007
13.7.2012 22:01:54   
Jole84
Mislila sam da uzmem trakice ovaj mesec,al posle sat vremena čitanja mi ništa nije jasno user posted image
Dakle crtica može da se pojavi a da nije O? Bitno je samo da bude jaka kao kontrolna?
Mm se oduševio kad je čuo da ovo postoji,naljutio se što nisam pomenula do sad user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1008
13.7.2012 22:18:58   
17 joka
kumo nemoj da ljutis muzica, pokazi mu kako se i to radiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1009
13.7.2012 22:21:17   
Jole84
Još mu samo to fali pa da pobrljavi načisto user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1010
13.7.2012 22:28:00   
17 joka
user posted image ma nece...

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1011
13.7.2012 22:30:32   
Jole84
Kakvi neće,folikule i prolaktin ima u malom prstu,diči se svojim znanjem iz ginekologije user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1012
14.7.2012 9:34:28   
_Maki_
Zell, ove tvoje tračice su još jeftinije. Ne znam kako ovde nikoga nije sramota da prodaje 7 kom sa 2000 dinara, kad su sve te tračice ionako iste, samo ih drugačije pakuju. Srećom, tu je internet.
Joko, stvarno nije komplikovano, ako je test crtica tamnija, znači da je ovulacija blizu. Koliko blizu je čini mi se individualno, meni ovulacija obično bude u roku od 12h kada test pokaže pozitivan rezultat. Često i pre ovulacije test crtica se oboji, ali je slabija od kontrolne i situacija je jasna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1013
14.7.2012 12:05:12   
zmajče
probala sam ovugnost i čini mi se da su dosta bolje od onih od 2000din

(odgovor članu _Maki_)
Direktna veza do poruke: 1014
15.7.2012 16:11:41   
Jole84
Jel može neka da objasni plavuši koji od ovih testova da naručim i kako user posted image

http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-tests.htm#TEST

Definitivno je jeftinije user posted image

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1015
15.7.2012 20:02:52   
Zell
Jole, prvo izaberes na Choose Tests Sensitivity da li hoces high, normal ili low - to je nivo osetljivosti ono sto sam ja pitala pa na kraju uzela normal i onda na Select tj. izbaci ti Pack Size tu gde pise Select izaberes koliko komada hoces pa ces onda videti koja je cena dalje ides samo na Add To Basket izaberes drzavu, ispunis podatke, nacin placanja itd. Ako ti jos nesto nije jasno, pitaj user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1016
15.7.2012 21:43:00   
17 joka
eee moja kuma plavusa, hoce ipak muzicu da pokaze kako se rade i trakiceuser posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1017
16.7.2012 11:22:11   
Jole84
Kumice da probam i to,pa kud puklo user posted image user posted image
Zell hvala ti user posted image nešto sam kao uspela,samo nisam našla taj način plaćanja user posted image Valjda će na email da mi pošalju.
Za koliko stignu otprilike? user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1018
16.7.2012 13:53:04   
Hajnalka
dobar dan drage imam jedno pitanje
koliko dugo lh trakice pokazuju pozitivan rezultat?
poso je meni bilo O pre 6 dana ali mi i danas trakica pokazuje dve crte

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1019
16.7.2012 14:15:20   
17 joka
da upozorimo devojke koje neznaju ,sve koje imaju PCOS,trakice za ovulaciju ce skoro uvek biti pozitivne!

(odgovor članu Hajnalka)
Direktna veza do poruke: 1020
16.7.2012 14:17:48   
Jole84
Hvala na upozorenju gospoja user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1021
16.7.2012 14:20:59   
17 joka
user posted image ako ti dođe gospojauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1022
16.7.2012 15:48:36   
Zell
Jole, odgovorila sam ti na PP, ja sam narucila u cetvrtak pa cu javiti kad stignu, doduse, odabrala sam onaj najjeftiniji vid slanja tj. regular post service kontam da bi trebale do kraja nedelje da stignu user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1023
17.7.2012 18:31:22   
Zell
evo da javim da mi je stigao paket jutros user posted image brze mi medjunarodni paketi stizu nego ovi domaci user posted image
racunam na vas da cete mi pomoci tumaciti lh trakice posto prvi put koristim user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1024
17.7.2012 21:31:47   
Hajnalka
Zell ako ti je ciklus 28 dana onda pocni sa testiranjem 9 dan
kad je test linija tamnija od kontrolne linije Ovulacija ce uslediti 24-48 sati
oda muckajte cesceuser posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here