Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:32:03
|
|
|
|
lesica
|
Ja sve vise shvatam da zivimo u razlicitim drzavama,ma na razlicitim kontinentima sto se tice tih nekih stvari (od preporuka pedijatara,preko rasporeda sistematskih pregeda,do unutrasnjih politika funkcionisanja vrtica) koje zavise od opstine do opstine. Ja planiram da joj pakujem po dve-tri kompletne presvlake,bolje da ima visak nego da bude mala svinjica strokic. A za ostatak informacija javicu se u ponedeljak.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 13:15:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Tako sam i ja mislila , nego na svakoj krpici ima fleke , meni ne uspeva da ih skinem
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 13:40:38
|
|
|
|
kackica
|
Uhhhhhhh, mi napokon upisasmo nasu princezu od septembra u vrtic, kaze g-dja stigao je zvanican dopis da se placa samo septembar ukoliko si to zeleo a ne i jul i avgust kako su pokusali da urade, kakvi prevaranti, a oni nam vaspitavaju decu.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 13:47:59
|
|
|
|
minavb
|
Kackice, mene su zvali u petak da sada ipak ne potpisujem ugovor, nego da dođem 15.avgusta da potpišem.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 16:00:30
|
|
|
|
kackica
|
Ko ce ih znati sto puta menjaju odluje, meni je ovako bilo lakse.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 16:59:16
|
|
|
|
vonavoj
|
nama jos nisu izasli spiskovi za upis
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.6.2012 10:44:10
|
|
|
|
vonavoj
|
primljena je u jaslice koje smo hteli! i mocice da krene od oktobra,iako puni godinu dana u novembru!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.6.2012 10:52:01
|
|
|
|
maslackic
|
Jupii
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.6.2012 11:25:47
|
|
|
|
vonavoj
|
a zaova mi kaze,"jadna,tako mala mora u jaslice"... a kome da je ostavim!?!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.6.2012 12:33:51
|
|
|
|
tijatija
|
Von neslusaj ostale moje su sve tri upisane, veruj mi nece im nista faliti lepse ce im biti nego sa babama i dedama I meni su isto komentarisli za Martu, kad sam rekla ali ja nemam drugog nacina i da imam isle bi .
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.6.2012 13:18:02
|
|
|
|
vonavoj
|
ma da...i ja kazem da je bolje! misic moj mali
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.6.2012 12:31:32
|
|
|
|
Anoniman
|
U ponedeljak idemo po uplatnicu i do vrtica da vidimo sta kazu , da li ce moci u utorak da krene na privikavanje . Juce smo uzeli potvrdu da je upisana , olaksanje
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.6.2012 12:32:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj primljena je u jaslice koje smo hteli! i mocice da krene od oktobra,iako puni godinu dana u novembru! Jeeee Skoro sam spomenula md kako bih volela da sledece godine i Marta krene u jasle , on se zaprepastio Meni se tako radiii
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.6.2012 12:33:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Rizibizi a gde vam je vrtić?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.6.2012 13:00:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Kopitareva Gradina , Mrvica se zove , to ti je izmedju Dz. Vasingtona i Hilandarske .. Nisam bas taj htela ali nema veze , videcu kasnije ako budem mogla da je prebacim , samo da ona krene negde sto pre
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.6.2012 13:26:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma samo vi krenite, lakše se valjda šaltati nego upisivati!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 2.7.2012 12:48:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb U našem vrtiću adaptacija traje 5 dana. Mislim da će im Vanja pomoći da shvate da im je loša procena. Andrej se adaptirao skoro dva meseca, od toga je mesec dana bio bolestan.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 2.7.2012 13:41:26
|
|
|
|
nela79
|
Evo sad jednog pitanja od mene, a ne tice se adaptacije. Cisto da unesem malo raznovrsnosti :) Kad ste popunjavale one dokumente za upis, jeste navodile i roditeljski dodatak kao prihod porodice?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.7.2012 0:08:09
|
|
|
|
cani
|
Mene zanima da li maleni mora da primi MMR pre polaska u vrtic,krece u septembru i imace 15 meseci? Da li postoji neki nacin da to jos malko prolongiram a da on ipak ide u vrtic ?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 8:54:46
|
|
|
|
Modessty
|
Cani mom bratu su prošle godine kad je dete polazilo u vrtić rekli da mora. Tako da je primila MMR sa godinu i 4 meseca. Kupili su kao i mi u apoteci.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 8:55:52
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Evo sad jednog pitanja od mene, a ne tice se adaptacije. Cisto da unesem malo raznovrsnosti :) Kad ste popunjavale one dokumente za upis, jeste navodile i roditeljski dodatak kao prihod porodice? KOliko zan roditeljski dodatak je osnov za smanjenje cene vrtića. Moji prijatelji su zbog toga dobili vrlo nisku cenu. Ipak proveri
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 9:08:10
|
|
|
|
Modessty
|
e pa konačno i ja da upišem dete u vrtić!!! Kao što su mi i rekli drugari - ništa bez jake veze i to iz uprave. Eto sad odjednom ima mesta! Upisan je u vrtiću koji nam je baš blizu. Bambi kod Doma zdravlja. Videću da li ću da ga prebacujem u ovaj bliži vrtić. Sad ide prikupljanje dokumentacije. Da li je moguće da traže prosek plata za april, maj i jun 2011. god?! Tako piše na svim papirima koje su mi dali.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 10:45:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Konačno, Mod rekoh ja, Harvard
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 10:55:05
|
|
|
|
Modessty
|
joooj Anči crni humor možda bi bilo dobro da ga ja na vreme prijavim na fakultet da ne bude posle problema!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 11:09:41
|
|
|
|
Modessty
|
Od papira treba da donesem: 1. zahtev za ostvarivanje prava na delimično regresiranje troškova boravka deteta u predškolskoj ustanovi 2. potvrdu o ukupnom neto iznosu zarade za april, maj i jun 2011. god i za mene i za mm 3. kopije ličnih karata 4. potvrda lekara ništa više sem toga. A sve te papire ti daju u upravi da h popuniš i vratiš
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?