Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 11:20:05
|
|
|
|
cani
|
Hvala ti.Kupili su znaci Priorix ,nisu primili drzavnu vakcinu ?Odoh na temu MMR da jos malo citam,nisam pametna sta da radim.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 11:43:34
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: nela79 Evo sad jednog pitanja od mene, a ne tice se adaptacije. Cisto da unesem malo raznovrsnosti :) Kad ste popunjavale one dokumente za upis, jeste navodile i roditeljski dodatak kao prihod porodice? KOliko zan roditeljski dodatak je osnov za smanjenje cene vrtića. Moji prijatelji su zbog toga dobili vrlo nisku cenu. Ipak proveri Ako je roditeljski dodatak osnov za snizenje dostavljam ja i rjesenje , nego ja sam mislila da je djeciji dodatak osnov za snizenje?!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 11:47:23
|
|
|
|
Modessty
|
zar to nije isto? I ja sam mislila na dečiji dodatak.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 11:50:47
|
|
|
|
nela79
|
Ma nije isto. Roditeljski dobijamo svi od drzave. A djeciji je ono malo crkavice sto se dobije ako su primanja mala. Treba nekih milion dokumenata da se prikupi pa ljudi odustanu. A rekose ako imas auto registrovan (porodicni) automatski si eliminisan.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 11:58:32
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Ma nije isto. Roditeljski dobijamo svi od drzave. A djeciji je ono malo crkavice sto se dobije ako su primanja mala. Treba nekih milion dokumenata da se prikupi pa ljudi odustanu. A rekose ako imas auto registrovan (porodicni) automatski si eliminisan. auto je luksuz znači Ma ako oboje radite nema šanse. Moji su prijatelji dobili zahvaljujući tome što ona nije prijavljena a on u tom trenutku nije imao posao i tako dobiše dečiji dodatak nego ovo nije tema o tome
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 12:52:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod ja se mucim sa malim rancem , ne mogu da nadjem odgovarajuci gde da trazim
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 13:03:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: ribizla ja se mucim sa malim rancem , ne mogu da nadjem odgovarajuci gde da trazim Mi smo kupili u Cicibanu. Nije neki kvalitet, odmah da ti kažem.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 13:09:39
|
|
|
|
Jeca*
|
imas u marketima. ja sam super sladak ranac kupila u Dida prodavnici igracaka, u Nusicevoj imas i u knjizarici u mom kraju (prekoputa nekadasnjeg kafica OKO)
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 13:17:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti si u mom bivsem kraju Jeco ? A koliko ste placali ? Ja gledala nesto na netu , 3000 , to mi je malo sumanuto ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 13:20:22
|
|
|
|
Jeca*
|
Ma jok, u Dida prodavnici su bili dzabe, tipa oko 1000 din (da ne lupim bas, ali tako nekako), a bas je i lep i kvalitetan ima dzep za vodu, spoljni, sto je meni vazno, ima jednu veliku pregradu i prednji dzep gde ja uvek drzim maramice, naocare za sunce i sl
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 13:21:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Super , moracu da svratim
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2012 22:17:27
|
|
|
|
Anoniman
|
U Dida prodavnici ima samo neki ogroman smajli ranac Nista danas , mada sam kroz izlog u knjizari u Makedonskoj videla neke male rancice , ali zatvoreno ..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.7.2012 12:42:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupila ranac u Makedonskoj i narucila dve pidzamice Lesice , kako ide ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.7.2012 16:13:41
|
|
|
|
cani
|
Jel moze neko da postavi sliku tih rancica sto kupujete i cemu sluze? To treba vama ili deci ?Ja sam totalni diletant.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.7.2012 16:31:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Treba za detetove stvari, pelene, preobuka, maramice i slično.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.7.2012 16:35:46
|
|
|
|
cani
|
Tako sam i mislila,al neko gore pomenu i dzep za vodu i naocare za sunce pa sam se nesto pokolebala
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.7.2012 17:38:47
|
|
|
|
Jeca*
|
pa stavim detetovu flasicu sa vodom u dzepic sa strane, a zgodno mi je da ranac ima i manji klasican dzep za sitnice (vlazne maramice, naocare za sunce, papirne maramice i sl) u glavnoj pregradi je pidzamica, rezervna garderoba i gacice. ne znam sta te je zbunilo
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.7.2012 17:42:53
|
|
|
|
cani
|
Nem pojma,nesto sam se istripovala da vam je to zajednicki rancic,da ne ostaje sa bebanom u vrticu pa reko' da pitam
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.7.2012 17:45:21
|
|
|
|
Jeca*
|
ostaje, ali ga nosimo kuci svaki dan, pa sa njim idemo u setnju, u park, i onda mi je korisno da bude sto prakticniji
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.7.2012 9:55:43
|
|
|
|
Modessty
|
E pa i kod nas se konačno završi priča! Predala jutros dokumenta i 25. jula idem da potpišem ugovor. Rkli su mi da ponesem 4000din. To je vljda za neko kao osiguranje. Vrtić će nas koštati do 4000din mesečno. E sad da ja prebolim ideju da će mi dete od septembra u vrtić
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.7.2012 10:10:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta imaš da preboliš tu, bleso jedna!? Ja sam juče otišla po Luku u pola 2 i pitala "Hoćeš sa mnom na bazen ili ćeš ostati u vrtiću pa da dođem po tebe oko pola ?", šta misliš, šta mi je rekao?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.7.2012 10:17:06
|
|
|
|
Modessty
|
ma ja predpostavljam da će se on lako uklopiti, ali bre meni sve muka neka Poludela sam znam!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 16.7.2012 18:54:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi se u maju nismo prijavili jer smo imali kombinu za baka deka servis. Sad mi se tetka jako razbolela i jedno mora da je uvek u Čačku a mama ne zna da li će moći da napusti posao kad ja počnem tako da sam upala u škripac. Trebao bi nam vrtić negde od januara, na primer. Zna li neko da li možemo nekako vanredno da se prijavimo? Imam li uopšte čemu da se nadam?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 16.7.2012 19:07:18
|
|
|
|
lesica
|
GG,raspitaj se u najblizem vrticu,mislim da negde u septembru ili pred septembar imaju i vanredan konkurs,jer gro ljudi odustane pa se oslobode mesta.
< Poruku je uredio lesica -- 16.7.2012 19:08:03 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 16.7.2012 19:10:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, draga! Zvaću ujutru našu centralu! Drago mi je da znam da bar ima neke nade.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?