Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.6.2012 9:05:27
|
|
|
|
minavb
|
Evo i mog slucaja. Premestili nas u zeljeni vrtic, prekjuce bila da potpisem ugovor ali su mi rekli da potpisujem u avgustu za septembar. Juce me zvala odgovorna sestra da mi kaze da uplatim do 15 avgusta pa onda dodjem kod nje da potpisem i dogovorim se za daptaciju. Mi hepi.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.6.2012 9:08:24
|
|
|
|
peca
|
mina u kom ste vrticu sad ? mrzi me da idem u rikverc
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.6.2012 9:09:23
|
|
|
|
lesica
|
Mina odlicno!!! Bas mi je drago da je sve ispalo onako kako si htela.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.6.2012 9:14:13
|
|
|
|
minavb
|
Mali priiinc :)
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.6.2012 9:19:53
|
|
|
|
peca
|
Znam koji je, to je manje vise u mom kraju Ja sam odrasla u Draze Pavlovica, ako znas gde se nalazi ta ulica, i to tamo pred kraj ulice, ide moja zgrada pa jos jedna, pa prelazi u Cvijicevu A taj vrtic je u cuvenoj ulici koja se nalazi na 4 opstine u Beogradu ako se ne varam, e, bas mi je srago, nadam se da cete da uzivate
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.6.2012 9:25:24
|
|
|
|
sanji
|
Čestitamo ljudi! Napokon se završi i ova frka oko upisa! Šta će biti kad krenu na fakultete?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.6.2012 12:47:10
|
|
|
|
MASHKA
|
Super Mina! Mene su juče pozvali iz vrtića i zakazali nam prvi roditeljski u utorak! baš mi je čudno što tako rano kada krećemo tek u septembru
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.6.2012 15:27:01
|
|
|
|
nela79
|
I mi smo primljeni u Meljak Tamo bilo mjesta. Za sad cu da radim kao vozac svoje djece. Kad izleti neki poslic valjda cu uspjeti negdje da ih prebacim. Na neku "zgodniju" lokaciju.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 25.6.2012 9:59:55
|
|
|
|
Modessty
|
KOd mene ništa novo. Čekam da se dotična "veza" vrati s odmora pa da vidimo onda šta dalje. Rečeno nam je samo jaka veza iz uprave Takodje sam saznala da se priča da će od septembra u vrtiću koji želimo da upišemo biti formirana još jedna grupa Danilovog uzrasta pa je to kao dobra vest. Iskreno rečeno digla sam ruke od nerviranja.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 25.6.2012 10:42:00
|
|
|
|
Olga75
|
dobro je , znaci od septembra vrtic
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 25.6.2012 13:33:46
|
|
|
|
Modessty
|
nije ništa sigurno još uvek. Sve visi u vazduhu. Ma kako bude. Ne mogu stvarno više da idem da se svadajm jer vajde od toga nema. Prekrstila sam ruke i čekam.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 10:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Uspeli smo da je upisemo Videcu u petak kada krece , mozda ce vec u ponedeljak moci
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 10:34:32
|
|
|
|
lesica
|
Ribizlice,sve same lepe vesti od jutros kod tebe To je bas,bas lepo.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 10:36:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima ih jos ali ne moram sve da vam kazem Kad nam L krece ? Jeste nasli pidzamice ? Joj ja sad ne mogu da verujem da ce P ipak biti u vrticu , kako cu sad bez nje
< Poruku je uredio ribizla -- 27.6.2012 10:38:21 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 10:40:57
|
|
|
|
minavb
|
Gde kreće u koji vrtić?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 10:45:07
|
|
|
|
Anoniman
|
U Mrvicu - Kopitareva Gradina , nije onaj koji sam htela ali nema veze , mozda je i premestim tokom godine ..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:06:38
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:08:10
|
|
|
|
lesica
|
L krece u ponedeljak,sve kupljeno,sve spremno. Jedino sto je mene sad uhvatilo nesto...sto kazes joj kako cu bez nje po ceo dan.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:09:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos ako mi nekad kaze da vaspitacicu voli najvise Mozda i mi krenemo u ponedeljak , utorak .. mi nemamo pidzamice ni patofne , gde si i sta uzela ? GG
< Poruku je uredio ribizla -- 27.6.2012 11:10:17 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:15:33
|
|
|
|
lesica
|
Joj,ne pominji mi to... Uh,pa kad krenu da kukaju za vrticem jer im je lepse nego kuci Patofne joj je tetka uzela u cicibanu,pidzamice sam joj uzela u nekoj radnjici koja prodaje arilje pamuk-3 sa kratkim rukavima i nogavicama,i dve sa dugim rukavima i nogavicama ali od bas tankog i mekanog pamuka. Ranac ce joj uzeti jedna baka,a jos deset pari gaca (za vrticku reviju ) druga baka. I to je to zasad.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:19:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Doobro , znaci treba dosta toga. Sta su rekli da se nosi od presvlake , sta ces ti nositi u tom rancicu ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:22:01
|
|
|
|
lesica
|
Doduse nisu mi jos nista rekli recice mi u ponedeljak,ionako sledece nedelje idemo na po pola sata samo,pa ce nam se povecavati satnica ostajanja dok ne dodje do dremke. Ovi izgleda baaaas rastezu tu adaptaciju i polazak,ali dobro do januara ce se valjda navici
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:24:39
|
|
|
|
minavb
|
U našem vrtiću adaptacija traje 5 dana. Mislim da će im Vanja pomoći da shvate da im je loša procena.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:26:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Lenka ce sigurno da se adaptira , i ova moja je u njenom fazonu , brine me sto nece hteti kuci
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.6.2012 11:27:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb U našem vrtiću adaptacija traje 5 dana. Mislim da će im Vanja pomoći da shvate da im je loša procena.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?