|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
8.6.2012 14:12:10   
Anoniman
Ja kolenom gurnem Marku guzu napred (inače se sagne da vidi kako curi pa se popiša user posted image ), i onda ne ode na pantalonice i cipelice.

A za kakenje napolju, da vas pitam, zašto bih ja prirodno đubrivo za svojim DETETOM skupljala kada ljudi ne skupljaju isto za svojim KEROVIMA???

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1376
8.6.2012 14:13:34   
lesica
Rizibizi,trebalo joj je 3-4 dana,ali svaki dan je bila sve bolja,u smislu da se broj upisanih gaca smanjivao. I moras non stop da je nudis da sedne na nosu,a posle nedelju dana je pocela da trazi i sama.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu tekta)
Direktna veza do poruke: 1377
8.6.2012 14:16:06   
Anoniman
7 dana nije strasno user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1378
8.6.2012 14:17:58   
lesica
To pokusavam da vam kazem,potraje to 7-10 dana dok skontaju osnovne principe,malo jeste smor ali mrvice su oni sta drugo da ocekujemo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1379
8.6.2012 14:18:55   
Anoniman
Ženice, čitajte naše postove koje smo pisale prvih dana, sve smo mislile da je nemoguća misija, muževi su hteli da vrate deci pampers... pa eto, ipak smo svi bez pelene! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1380
8.6.2012 14:21:25   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Tash
A za kakenje napolju, da vas pitam, zašto bih ja prirodno đubrivo za svojim DETETOM skupljala kada ljudi ne skupljaju isto za svojim KEROVIMA???

Možeš to da gledaš i ovako: budi pozitivan primer, jer ti nećeš ostavljati za svojim detetom, pa će i drugi tako. MM i ja smo tako počeli cigarete da gasimo u kanti, a ne na pod, i onda su i drugi roditelji počeli (bar oni sa kojim se družimo). Baš sam bila srećna!
A za vlasnike pasa mi ništa ne pričaj, pre neki dan se neko štene pokakilo na sred staze u parku i vlasnica nije pokupila za njim. Eeeeej!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1381
8.6.2012 14:22:02   
marince1

marince, jel mora da ide u vrtić? Radiš? Ne možeš da ostaneš sa njim sedmicu kod kuće, pa lepo na tenane to da uradite? 

Radim,ne mora u vrtic,moze da ga cuva da dilja koja ga cuva popodne dok ja ne dodjem s posla.
Ali sutra idemo na more,mozda ce tamo biti lakse.Kao ono,da mu taja pokaze kako to rade decaci user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1382
8.6.2012 14:23:46   
lesica
Nego kad smo sad na ovoj temi,jesam li vam rekla da moja L nece da piski nigde napolju,niti kad odemo u goste negde (ne racunam moje roditelje) i da bi se eventualno privolela da to obavi moram da nosim njenu nosu (ne prenosivu,ne nijednu drugu vec iskljucivo njenu-kod mojih fura "maminu nosu" iliti nosu koja je kupljena za tamo a mi je satro ubedili da je to mamina kad je bila malauser posted image )

I tako,ako u gradu sretnete jednu razbojnik devojcicu i njenu natovarenu majku koja vuce ranac i povrh svega toga crvenu nosu,da znate ko je u pitanju.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1383
8.6.2012 14:24:35   
*Alexx*
Roditelji često skidaju pelenu na moru, jer je dete tamo ionako golišavo, pa... srećno, Marinče! user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1384
8.6.2012 14:25:10   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1385
8.6.2012 14:26:39   
minavb

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Roditelji često skidaju pelenu na moru

Ja sam moje odavno skinula user posted image
Mislim da ćemo i mi da počnemo na moru user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1386
8.6.2012 14:30:00   
*Alexx*
user posted image Ko nema u glavi, ima u pelenama user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1387
8.6.2012 14:30:38   
Anoniman

Možeš to da gledaš i ovako: budi pozitivan primer, jer ti nećeš ostavljati za svojim detetom, pa će i drugi tako. MM i ja smo tako počeli cigarete da gasimo u kanti, a ne na pod, i onda su i drugi roditelji počeli (bar oni sa kojim se družimo). Baš sam bila srećna!
A za vlasnike pasa mi ništa ne pričaj, pre neki dan se neko štene pokakilo na sred staze u parku i vlasnica nije pokupila za njim. Eeeeej!

Marko je pre koji dan išao trotoarom pokazujući na travu i vikao "Neee taaamoooo, goooooonooooo!" a ljudi su se smejali! Meni nije bilo smešno!

Enigma mi je kako ljudima padne na pamet da izvedu kera da kaki na dečije igralište gde su momentu obavljanja nužde (od strane kera) igra 20oro dece!?

IZVORNA PORUKA: marince

marince, jel mora da ide u vrtić? Radiš? Ne možeš da ostaneš sa njim sedmicu kod kuće, pa lepo na tenane to da uradite? 

Radim,ne mora u vrtic,moze da ga cuva da dilja koja ga cuva popodne dok ja ne dodjem s posla.
Ali sutra idemo na more,mozda ce tamo biti lakse.Kao ono,da mu taja pokaze kako to rade decaci

Ma da bre!

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1388
8.6.2012 14:31:27   
madre
ja sam nesto htala da izbegnem to skidanje pelene na moru, jer sam mislila da nece povezati! piskao bi svuda po plazi, ne bi bio mokar, nosu na plazu sigurno ne bih nosilauser posted image tako da mislim da ne bi skontao sta mu je zadatak. ali mozda ja nisam u pravuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1389
8.6.2012 14:32:02   
dijana1*
Da se prijavimo user posted image
Od jutros je 3 puta piskio u solju, 1 je samo malo pisnuo u gacice i 1 smo piskili napolju pored auta user posted image
Kaze Vuk mama pikimo foda ( da upiskimo forda), ali ipak smo se odlucili da piskimo pored naseg auta user posted image
Dvoumila sam se da li da mu stavim pelenu za spavanje, ali ipak nisam, probacu dnevnu skroz da skinem.. Nocnu cu mu stavljati.
Lesice sada sam procitala da ni ti nisi Lenki stavljala dnevnu pelenu.
Samo danas nije kakio a inace kaki pre podne, to mi se nesvidja user posted image , videcemo sta ce biti kada ustane.

Drugari navijamo i za vas da sto pre piskite i kakite u nosu user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1390
8.6.2012 14:33:43   
minavb

user posted image Ko nema u glavi, ima u pelenama user posted image

O kako si u pravu. Čim posenilimo, tj kad u glavi više ništa nemamo, počnemo opet da punimo pelene.

Tašo, ja bih za svojim detetom i psom skupljala. Kako se drugi ponašaju, boli me uvo. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1391
8.6.2012 14:34:15   
Snelle
Madre, razmišljam upravo tako kao i ti! Ne bih se baš usudila da pelenu skidamo na moru, pa da se svako malo stidim što piški po pesku, nekom čiki ili teti pored glave user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 8.6.2012 14:35:14 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1392
8.6.2012 15:58:52   
bojanica7
divno sto nas ima mnogo :) naravno, zelja mi je da nas bude vec sledece nedelje manje :)

mi nosu i dalje ni da vidimo :) da mi da je nudim kod drveta da ga zalije, al samo da je nudim user posted image al nimalo se ne sekiram.

nego, nesto je bas proredila piskenje. dvaput pre podne, triput po podne. budu bare velike, ali nesto mi to retko u odnosu na pre.

Panta rei

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1393
8.6.2012 16:28:59   
Anoniman
Taš, mojne se ljutiš, al ja bih te ladno prijavila komunalcima da te vidim da ne počistiš za detetom (ne lično tebe, za tvojim bih počistila ja pre nego da te prijavim, ali ne bih ni ostavila). Tj, prvo bih rekla, kao što kazem i onima što ne čiste za kerovima, ja jesam nadzak, i preke naravi, i namćor, ali uvek idem prvo milom, ali ako to ne upali idem i silom... to mi je kao ono - svi se drogiraju, aj i ja ćuuser posted image Znaš da te volim, ali mislim da ovde totalno grešiš.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 8.6.2012 16:30:47 >

(odgovor članu bojanica7)
  Direktna veza do poruke: 1394
8.6.2012 21:13:04   
New Mom
Suma prvog dana:
upiškila se 9 puta (9 gaćica, 6 šorceva), ukakila se 1. Nijedno u nošu.user posted image

Od ustajanja u 7h do 10.30h nije uopšte piškila. Onda je do 12h piškila 3 puta u gaće. Pa posle spavanja 1 taman što smo došle do stana (pred vratima), pa posle 10 minuta na parket, pa posle 20 minuta opet. Onda se kod svekijevaca i ukakila. Pa onda opet upiškila (nudila joj da ide na veliku šolju, kod njih ima adapter, i kao hoće, i krenem da je skidam, a ona počela da piški. Pa je htela da sedi na adapteru, zagleda se napred i kaže "ništa curi".user posted image ). I večeras kad smo došli kući, u kuhinji. Tada je vikala "noša, noša, noša" i posle tog u momentu piškila. (Kad će naučiti da se suzdržava bar malo? Ima li neki period?). Posle me pitala da li se "Pepa uti" (Pepa ljuti) - rekla sam da hoće (to joj na gaćicama) ako piški u njih.

Ja joj stalno tupim da traži nošu, ne znam koliko rečenica mimo toga da sam uopšte rekla danas.

Babe smatraju da je ovo glupost, zaova me zvala da ispriča kako su oni skinuli klincu pelenu (skidali mu pelenu i stavljali na nošu nekoliko puta na dan u isto vreme), a mm mislim da će me se odreći (podržavao me dok se nije ukakila).

Odlučila sam da joj dam priliku 10 dana, sa sledećim vikendom, a ako ne upali, odlažem do recimo avgusta.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1395
8.6.2012 22:30:53   
madre
NM, kod nas je vrlo slicna situacija... samo me je u tvom postu rastuzilo to sto nemas niciju podrsku, to nije feruser posted image
on je danas upskio ne znam ni sama koliko gacica, prestala sam da brojim kod osmihuser posted image
ima napretka u smislu da je poceo da zagleda u pisu dok piski, pa ga provalim, ali ja dok donesem nosu, on je vec zavrsio...
kad smo bili napolju pceo je da se lupa po pisi i da vice TU (ovde) ja mu skinem gacice i tu je kakiouser posted image
e tad sam malo dobila volje.
veceras je isto kad je poceo da stenje dobio nosu i u nju je kakio!!!
to je nase prvo pravo korscenje nose u zivotuuser posted image user posted image user posted image tako da nismo skroz izgubljeni slucajeviuser posted image
ima ovde mnoooogo posla, ali mora takouser posted image
mozda cemo ovo citati za dve nedelje i smeskati seuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 8.6.2012 22:32:08 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1396
8.6.2012 22:31:33   
Anoniman
Danas smo neocekivano dobro prosli , tek veceras se upiskila na parket , danas je na nosu piskila 4 puta , jedino je piskila u pelenu kad nismo bili kuci (2 sata ) al dobro .
zadovoljna sam , pogotovo sto vise ne piski svakih 15 min , samo jos da zatrazi nosu user posted image
Idemo daljeee user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1397
8.6.2012 22:59:09   
JMPM

IZVORNA PORUKA: JMPM

I njemu ce verovatno biti problem dok se malo ne opusti. Stefanu je jako dugo trebalo da svojevoljno hoce na nosu (od septembra do sada). I kada kod kuce piski u nosu sakrije se. Verovatno je to problem i nadam se samo da ga nece to dugo drzati user posted image

Poceo je da piski u vrticu, ali da ga vaspitacica "sakrije" (stavi mu ruku na okice) user posted image . A danas je prvi put i kakio u nosu. Suma sumarum, jedne upiskane gacice juce u vrticu za svo ovo vreme user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1398
8.6.2012 23:50:52   
dijana1*
NM, Madre ne odustajte, kod njih se sve u momentu promeni. Pre dan dva sam ovde pisala da Vuk nece da piski u nosu i da nije bas nesto zzainteresovan. A danas me je bas iznenadio par puta je sedeo malo duze na nosi, a 2 puta je piskio u nosu user posted image , a kada piski u nosu odmah skace da prospemo u wc solju i da pusti vodu user posted image
Danas prvi dan :
4 puta u wc solju
4 puta napolju_
2 puta na nosi
1 je kakio na adapteru
Sve smo probali za jedan dan user posted image , park, parking, nosu, adapter, wc solju, gacice i krevet user posted image
Na popodnevnom spavanju se upiskio, kada se probudio posle nekih 5 min sam ga stavila na wc solju i odmah je piskio.
2 puta je samo malio pisnuo u gacice.
Ja sam prezadovoljna prvi dan a dvoje malo pisnutih gacica user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1399
8.6.2012 23:52:11   
Anoniman
Super jmpm i dijana user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here