|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upis u jaslice-vrtić
5.6.2012 13:32:08   
lesica
Vratili smo se sa razgovora iz vrtica. Prvo scer da pohvalim-nije se drala kao magare,bila je mirna i tiha i klimala je glavom potvrdno kada su je pitali da li hoce u vrtic,da li hoce i svoju kucu da povede u vrtic,pokazala je prsticima koliko ima godina,pa se postidela... Uglavnom,razgovor je protekao u nekim generalijama vezano za upis,kada je roditeljski itd. Pitali su da li je skinula pelenu,da li ima neki zdravstveni problem,mada ce o tome detaljno da se prica sledece nedelje na roditeljskom sastanku,a sam upis je 19.6 u upravnom vrticu.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 601
5.6.2012 13:43:56   
Modessty
ehhhh blago tebi... ja još čekam moje "veze" šta će da urade. Rang liste nema, ne postoji i nemaš ni kome ni za šta da se žališ.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 602
5.6.2012 13:51:56   
minavb
Čekaj, kad ona kreće u vrtić?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 603
5.6.2012 13:54:20   
lesica
Modessty to je stvarno strasno. Mada kad bolje razmislim,i mi bismo imali muku da nisam predala za upis u "seljacki" vrtic (ovo su reci mojih bliznjih iz dvorista koji ne prihvataj da smo mi daleko od Zvezdare,a nekako vise po konstrukciji ulice i komsiluka u Malom Mokrom Lugu) u MML-u,u ostalim vrticima koji su mi blizu je haos-bukvalno je primano po 4-5 deteta a u ovom vrticu 45 za jasle i 19 za vrtic. Uglavnom ja sa nekoliko strana dobih preporuke za bas ovaj vrtic (a i najblizi mi je) i sad samo da krenemo.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 604
5.6.2012 13:54:50   
lesica
Krecemo u julu.
Ovde se grupe formiraju u julu i avgustu.

< Poruku je uredio lesica -- 5.6.2012 13:55:22 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 605
5.6.2012 13:55:49   
minavb
Aaaa, zato to tako ubrzano ide. JA se baš zbunila.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 606
5.6.2012 13:58:51   
tijatija
Kako je to dobro kad mozes da odredis mesec kad da ti dete krene ovde je upis u junu za septembar i to je to user posted image Npr. e ja sam najmladje upisala u septem. ce biti 9 meseci ali neverujem da cu je slati pre decembra a za to vreme moram da placam 50%, za mesto. ili ako jos postoji taj zakon kod nas da se trece dete neplaca onda cu dobro proci user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 607
5.6.2012 14:00:30   
lesica
Ma to kad se krece isto izgleda zavisi od vrtica do vrtica tj do opstine. Uglavnom za tri nedelje cu imati skolarcauser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 608
5.6.2012 14:06:36   
boba 11
Anastasija krece u obdaniste u sept. JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII-konacno je primljena i to zamislite bez veza i vezicauser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 609
5.6.2012 14:07:08   
Modessty
ovde se isto formiraju grupe u junu a deca kreću septembra u vrtić. tako ti naplate jun, jul i avgust kad u stvari dete ne ide.
čujem da ima onih koji celu godinu plaćaju samo da čuvaju mesto a deca inače uopšte ne idu.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 610
5.6.2012 14:08:59   
Modessty
roditelji sa dvoje ili više dece imaju prednost.

Inače ovde je haos i ja neznam za sada nijedno dete koje nije primljeno bez neke veze ili žestoke intervencije. Tako da ako ne prodju veze spremam se da se svadjam i svadjam i svadjam....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 611
5.6.2012 14:10:15   
IVA 11
Ja sam zbog studija htjela da mog upisem u vrtic, ali sam nesto odustala, pa cu iduce godine. Tad ce imati oko 3 godine. E sad ne znam kako stoji stvar sa privatnim vrticima, znacilo bi mi da je 3, 4 sata sa nekim da bih mogla da ucim...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 612
5.6.2012 14:13:58   
Modessty
u Nišu je privatni vrtić puno radno vreme oko 14000, valjda je toliko i puna cena državnog vrtića. Koleginica za tri sata plaća oko 6000 din. U tu cenu im ulazi i doručak i užina ili užina i ručak, zavisno od toga kad je odvede.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 613
5.6.2012 14:14:15   
boba 11
Kod nas imas poludnevni boravak do 12 pokupis dete pre spavanja pa proveri da li ima kod vasuser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 614
5.6.2012 14:14:28   
tijatija
Ima ih bas dosta takvih ovde, ja stvarno nikad to nisam radila jer nebi zauzimala pespotrebno mesto nekome kome je mozda potrebnije od mene, ali nikad ne reci nikad. Neznam sta da radim kad budem morala kod dr. ida radim sa najmladjom, nemam drugog resenja ( baka servis, ujo ili strina) ili nesto da zavrsim nemam je gde user posted image , znam da je mala ali barem cu pokusati da je nenosim do nov. dok neudjem u 9m

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 615
5.6.2012 14:19:59   
lesica
Mina,sta je bilo sa premestajem?

Ribizla,jesu li vam se javili?

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 616
5.6.2012 14:23:38   
IVA 11
Meni muz radi po cijeli dan, niko ga ne cuva i pazi sem mene. Znacilo bi mi od septebra samo 3, 4 sata, a za dadilju nisam, jer vise volim da se druzi sa djecom. Hvala mame, pogledacu, samo da vidim koji je koji(drzavni/privatni), ima ih dosta. user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 617
5.6.2012 14:31:34   
minavb

IZVORNA PORUKA: lesica

Mina,sta je bilo sa premestajem?

Još ništa.user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 618
5.6.2012 15:02:49   
lesica
Oni stvarno nisu normalni user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 619
5.6.2012 17:05:30   
Anoniman
Nista ni kod nas .. videcemo sutra
Moja kucka je divna user posted image
boba super sto su vas primili user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 5.6.2012 17:06:26 >

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 620
5.6.2012 19:45:49   
Anoniman
Držimo vam fige da vam uvaže žalbe!!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 621
5.6.2012 21:57:03   
mrkva
Na Cukarici ulozila zalbu upisnoj komisiji jer su mi dete odbili za jaslice (prijavljivali ga vise puta - na regularnim konkursima u maju, i izmedju konkursa u februaru kada su "popunjavali grupe"). Javili su mi danas da prekosutra mogu da podignem odgovor na zalbu u centralnom vrticu. Mozda ce nekom znaciti podatak.
Ne mogu da mi kazu preko telefona da li je zalba usvojena ili ne, a ni jutros kao nisu znali da mi kazu kada sam svratila da pitam.
Pretpostavljam da je odbijenica u pitanju.
Ako neko zna kome se zali dalje, molim da mi javi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 622
5.6.2012 22:44:48   
Anoniman
Drzim fige i ja user posted image

(odgovor članu mrkva)
  Direktna veza do poruke: 623
6.6.2012 15:01:05   
Anoniman
Pukli smo user posted image i u pravu su , ne mogu da prime nas kad ne zivimo na toj opstini , sad ne znam sta da radim , da li da ostavim papire tu i cekam septembar da vidim hoce li slucajno biti mesta u tom vrticu koji zelimo ili da konkurisem na Paliluli , tu mozda imam i neku vezu , mina koji vrtic predlazes ?
uh bas sam bzvz

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 624
6.6.2012 15:04:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ribizla

Pukli smo user posted image i u pravu su , ne mogu da prime nas kad ne zivimo na toj opstini , sad ne znam sta da radim , da li da ostavim papire tu i cekam septembar da vidim hoce li slucajno biti mesta u tom vrticu koji zelimo ili da konkurisem na Paliluli , tu mozda imam i neku vezu , mina koji vrtic predlazes ?
uh bas sam bzvz

user posted image Možda je lakše da se upišete bilo gde pa da posle jurite premeštaj?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here