|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
5.6.2012 9:50:30   
Snelle
Kad smo bili na sistematskom tražila sam od pedijatra uput jer gazi konstantno unutrašnjim delom stopala, ne znam ribizla da li je to isto što i spušten svod stopala user posted image  jer njoj jeste celo stopalo spušteno ali unutrašnji deo posebno.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1151
5.6.2012 9:53:41   
Anoniman
Ne bih smela da tvrdim ali mi to lici na Petrino gazenje , ako je tako to nije bas nista strasno i nikako ne zahteva ortopedsku obucu user posted image Nama su rekli da tek sa tri godine moze krenuti sa vezbama i to je to

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1152
5.6.2012 9:56:09   
Snelle
Meni je jedna žena, ortoped u Cicibanu, rekla da je što više puštam da skače na trampolini i u onim zamkovima na naduvavanje, naravno bosa.
Inače, prošle nedelje sam joj kupila i Grubinove sandalice, da što manje nosi patike.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1153
5.6.2012 9:59:54   
Anoniman
Super saveti mislim da ima logike , nama nije to receno vec etison ali je vrlo slicno u oba slucaja ona skuplja prstice ka unutra ili ih siri , sto ustvari znaci da vezba .. Petra obozava da gazi u kupatilu ono cupavo i siri i skuplja prstice .. po etisonu takodje uzeli smo neki najgrublji bas da bi sto vise skupljala prstice user posted image U onim zamkovima na naduvavanje isto mora da se bori stopalom , ne ide opusteno kao kad bi isla po parketu ili necemu jako ravnom vec je stopalo napeto ..da ne davim dalje user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1154
5.6.2012 10:19:33   
Anck Su Nmaun
I nama su rekli nista pre 3 god za bilo sta, jer za vezbe je mala nece nista pratiti, a za pomagala nikakva nije. samo da joj stavljam visoko stvari da se sto vise dize na prstice

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1155
5.6.2012 10:23:16   
New Mom

IZVORNA PORUKA: ribizla
ako je tako to nije bas nista strasno i nikako ne zahteva ortopedsku obucu user posted image Nama su rekli da tek sa tri godine moze krenuti sa vezbama i to je to

Ovo je moja sveki rekla. Do treće godine sazreva mozak i stvaraju se veze za to, pa hodanje malo unutra, malo na prstima itd. se smatra normalnim.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1156
5.6.2012 10:35:10   
Lu
Ma ne brinite se previše oko izbora obuće, bitno je da nije tijesna da nogica može rasti jer u djece zna narasti i do dva broja godišnje kao kod mog R., i naravno da je udobna i savitljiva kad trče i igraju se, ja ne vidim tu neku veliku filozofijuuser posted image
Jedino se slažem da kod djece koja su tek prohodala treba da bude zaštićen gležanj da ne iskrive nogicu.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1157
5.6.2012 11:38:10   
Anoniman
Snelle, ja sam vodila M kod ortopeda nedavno ybog gaženja na unutra, rekao je ništa strašno. Cipelica ojačana oko zgloba, ne treba ortopedske cipelice, ali je nama problem mnogo visok ris, što zahteva veću obuću, a baš ta veća obuća je razlog što tako gazi. Ortopedska obuća će doći na red samo ako zbog visokog risa ne nađemo adekvatne cipele za jesen.
Vežbice kada izađe iz faze "Neću" - tako reče. user posted image (pisala sam o tome u temi Nepravilan hod)

Nego kažite mi, Grubinove sandalice idu od br 23? Nema manje? Jel ima Grubinova radnja u NS? Gde? Ili se kupuje po apotekama?

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1158
5.6.2012 11:40:23   
minavb
Mislim da nemaju manje, nisam sigurna. Za NS ne znam, ali u Bg ih ima u baš dosta apoteka.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1159
5.6.2012 11:41:45   
Modessty
I Danilo ima visok ris i široko stopalo. Kad smo mu kupovali patike dešavalo se da mu dublji modeli budu toliko tesni da nije mogao ni da uvuče nogicu u patiku.
Ja sam mu jesenas kupila cipelice fabrike u Knjaževcu... pokušavam sad da se setim kako se zove. Sjajne su! Uzeli smo i veći broj za jesen. Na pertlanje duboke, kožne, a lagane.
Mislim da BebaKids prodajunjihovu obuću.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1160
5.6.2012 11:42:17   
Anoniman
Nemaju manje ali ako Marko nosi 21 njemu bi verovatno odgovarale grubin 23 . Petra nosi 24 i odgovaraju joj njihove 26 zbog prstica user posted image
Grubin u Novom Sadu

< Poruku je uredio ribizla -- 5.6.2012 11:43:13 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1161
5.6.2012 11:51:11   
Anoniman
Kako si znala da nosi 21? user posted image

Definitivno ćemo probati 23, našla sam prelepeeeee!

Jesenas smo mu kupili Markos, one super za visok ris. Moj M ne može one obične Nike patike na čičak... uvuče nogu, ali trakice jedva malo zakopčamo, pa smo batalili, nismo mu kupili.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1162
5.6.2012 11:52:17   
Anoniman
Sta da ti kazem , Vuka tvrdi da u trudnoci raste mozak , pa racunaj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1163
5.6.2012 11:54:26   
Modessty
ma iskusna žena dva deteta a treće na vidiku user posted image

Danilo je sam izabrao patike i to na čičak traku. A cipelice su naravno na pertlanje. Većinu snegarica zimus nismo mogli ni da mu navučemo. Sandalice što smo pre mesec dana kupili u Intersportu već jedva kopčamo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1164
5.6.2012 11:54:29   
Anoniman
Ja neću sa tobom više da pričam, ko zna šta ćeš još o meni da napišeš na forumu sa tim velikim mozgom! user posted image user posted image

Šalim se, rado bih ćaskala, ali posla preko glave a meni se danas taaaaaaaaako ne radi! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1165
5.6.2012 12:06:03   
Modessty
samnom?! user posted image šta sam sad uradila?!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1166
5.6.2012 12:42:43   
Anoniman
Ma ne sa tobom, sa ribizlom, vidiš da je vidovita! user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1167
5.6.2012 12:52:22   
Anoniman
Nama dans dr dala savet da kad počne da vozi tricikl to što više radi bosa.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1168
5.6.2012 14:24:38   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Isidora, imaš u apoteci na uglu Branimira Ćosića i Kralja Petra, na samom ćošku. Juče sam gledala, imaju i dečije i za odrasle.

bas cu otici da pogledam,meni trebaju neke tako jednostavne papuce jer japanke ne mogu da nosim,sve do jednih me zuljajuuser posted image
ne znam da li mateji da uzimam jos jedne sandale,ima adidas plave i mm hoce i neke nike da mu kupimo,mislim da mu je to dosta za leto,da ne uzimam i grubin,mada jos cu videti.

inace men je mateja nosio markos cipelice,ali nije nesto voleo da je u njima,najlepse hoda u patikama ili bos

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1169
5.6.2012 14:27:32   
IVA 11
Isidora, ja sam sigurna da te Grubinove nece zuljati, sto posto, jer ni ja ne volim japanke, sem ovih njihovih. user posted image
Mi danas idemo da mu kupimo jos jedne za svaki dan. A sandalica nikad dosta, mada moj ide po kuci u carapice samo, i ljeti i zimi. kad je rodjen rekli su mi da ima ravna stopala, od tad je sve ok, nikakve vjezbe nismo radili, on normalno ide, sve ok.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1170
5.6.2012 19:50:49   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

On se po malo pušta, napravi sam tri, četiri koraka, a kad ga držim za ruku onda hoda. Nije još uvek potpuno stabilan ali kaže fiziot. da je blizu prohodavanja. Međutim, pošto nosi broj 21 (??!!), cipele su mu ogromne i sapliće se u njima

Ana cipele mu sigurno nisu ogromne ako je to njegov broj, one samo nama roditeljima izgledaju ogromneuser posted image
Jesi razmišljala o tome da se on sapliće jer još nije prohodao?

Ma naravno, ne hoda on još uvek, barem ne sam. Uhvati me za ruku i onda on mene šeta user posted image ali cipelice su stvarno na njegovim nogicama ogromne jer on nosi veći broj nego što bebe njegovog uzrasta nose pa to tako smešno izgleda.. ja sam htela da imamo neke cipelice koje mu mogu obuti kada napolju hoće da ga spustim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1171
5.6.2012 20:05:10   
Anoniman

On se po malo pušta, napravi sam tri, četiri koraka, a kad ga držim za ruku onda hoda. Nije još uvek potpuno stabilan ali kaže fiziot. da je blizu prohodavanja. Međutim, pošto nosi broj 21 (??!!), cipele su mu ogromne i sapliće se u njima

Ana cipele mu sigurno nisu ogromne ako je to njegov broj, one samo nama roditeljima izgledaju ogromneuser posted image

Ma naravno, ne hoda on još uvek, barem ne sam. Uhvati me za ruku i onda on mene šeta user posted image ali cipelice su stvarno na njegovim nogicama ogromne jer on nosi veći broj nego što bebe njegovog uzrasta nose pa to tako smešno izgleda.. ja sam htela da imamo neke cipelice koje mu mogu obuti kada napolju hoće da ga spustim.

A što misliš da će neke druge biti manje od tih koje ste vratili, mislim 21 je 21 koja god marka bila...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1172
5.6.2012 20:05:38   
Anoniman

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1173
5.6.2012 21:19:45   
Snelle
Gae, veličina itekako zavisi od proizvođača. Eto čak i kad su dve marke patika u pitanju pa mom detetu ne odgovara ista veličina. A kod smo već kod Grubina, tu je razlika od dva broja u odnosu na druge proizvođače. Evo naših sandalica, uživo su još lepše!

user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 5.6.2012 21:21:25 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1174
5.6.2012 22:26:20   
Anoniman
Znači, ribizla se nije zezala (blesavim trudnjačama ništa ne verujem user posted image ), ako inače nosi 21, Grubin će mu odgovarati 23?

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here