|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
4.6.2012 11:23:00   
IVA 11
Ja sam ove platila 22 eura. Imam njihove papuce(evo vire malo na slici user posted image )i vec 3 godine ih ljeti ne skidam, a sad sam porucila jedne sandale crvene isto njihove a one su oko 30 e. Ja ovu obucu obozavam. :)

hvala madre user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1126
4.6.2012 11:24:06   
lesica
Thanks Iva,ja sam skroz zaboravilaa koliko sam platila prosle godine L sandale.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1127
4.6.2012 11:26:38   
Trbica
Zene, molim vas recie mi gde nalazite Markos obucu po Beogradu i kolika je okvirna cena?

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1128
4.6.2012 11:34:37   
Anoniman
Iva , Petra ima bas te a Andrej ima sive user posted image
Petrine su 1860 a Akijeve nesto skuplje , cini mi se 2100 slagacu verovatno ..

(odgovor članu Trbica)
  Direktna veza do poruke: 1129
4.6.2012 11:36:31   
Ana RR
Jance, platili smo 4700din ali smo morali da ih zamenimo jer se sapliće u njima. Naturino imaš u beba kidsu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1130
4.6.2012 11:37:14   
IVA 11
Pa da slicne su cijene, euro, dva gore-dolje. user posted image
Lesice, znaci da je vrijeme za drugo. user posted image
Dobice za rodjendan jos Ciciban ili Pavle, danas idemo da biramo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1131
4.6.2012 21:39:59   
ishler
Tash
Ne mislim da me prozivas nemas ni razlog za to nisam ja odredila nego ljudi koji su zavrsili skolu za to.
Od uvek je bilo da cipela mora stititi skocni zglob,jedina promena u odnosu na nekada kada sam ja bila mala je da dete treba ici sto vise boso kada stane na noge a ne u cipelama.
Moje misljenje je da to ima logike jer sve je vise deformiteta,a nekada kada ljudi nisu ni znali za ciciban vec isli bosi nisu ni imali probleme ali to je moje misljenje,a koliko vidim i naucno dokazano.
Dete kada ide boso razvija sve misice stopala(ne pricam o deci koja imaju deformitet,pa moraju cipele),a cipela to ne dozvoljava.
Inace sto se tice grubina ja sam prezadovoljna ali ne znam kakve su za decu.

< Poruku je uredio ishler -- 4.6.2012 21:41:37 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1132
5.6.2012 0:10:24   
isidora88
gde u NS ima da se kupe grubinove papuce za odrasle?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1133
5.6.2012 7:09:18   
Lu
IZVORNA PORUKA: Ana RR

On se po malo pušta, napravi sam tri, četiri koraka, a kad ga držim za ruku onda hoda. Nije još uvek potpuno stabilan ali kaže fiziot. da je blizu prohodavanja. Međutim, pošto nosi broj 21 (??!!), cipele su mu ogromne i sapliće se u njima

Ana cipele mu sigurno nisu ogromne ako je to njegov broj, one samo nama roditeljima izgledaju ogromneuser posted image
Jesi razmišljala o tome da se on sapliće jer još nije prohodao?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1134
5.6.2012 8:17:40   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: isidora88

gde u NS ima da se kupe grubinove papuce za odrasle?

Ja sam ih obicno vidjala u Apotekama!

Iskrena da budem ja kad ovde citam postove, samo se zbunim, sva sam u tripovima sta mi dete nosi user posted image
Pitali smo neki dan fizijatra za anatomski, ostao je nekako neresenog stava, i jeste za anatomski i nije user posted image Posto smo pitali da li da uzmemo anatomski jer ima jedne patike bez njega! Sad znaaam da nista ne znam!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1135
5.6.2012 9:00:46   
Anoniman
Verujem nasem doktoru koji je pred penzijom , ima puno iskustva iza sebe i ako mi on kaze da obuca ne oblikuje nogu(nije bitno da li je u patikama ili cipelama cak bilo kojim ) onda je to tako . Uopste ne mislim da su svi ostali blesavi kad tvrde drugacije , samo sam izabrala kome cu da verujem user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 1136
5.6.2012 9:05:33   
lesica
Ribizla,i nasa dr tako prica,tj da su te deformacije stopala(ravni tabani,gazenje ka unutra/spolja) genetska predispozicija i da nema te cipele koja ce im to ispraviti vec samo vezbice ako ima potrebe.

Nego,jeste li grubin sandale uzeli bas u nekoj od njihovih radnji? Imam apoteku u kraju koja ima njihovu obucu,ali sam nesto skontala da mi je mozda bolje da odem do njih,taman da vidim da li ima i nekih patofni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1137
5.6.2012 9:09:43   
Anoniman
Da , uzeli smo u Kralja Petra , imaju i patofne ali su mnogo zatvorene za moj ukus user posted image
Imas i u Cika Ljubinoj i u Beogradskoj mozda jos negde ali ne znam ..

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1138
5.6.2012 9:12:26   
lesica
Ok,hvala. Pretpostavljam da im je veci izbor. Hvala!
Dakle,ovih dana cera i ja idemo u skitnju po centru.

< Poruku je uredio lesica -- 5.6.2012 9:13:11 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1139
5.6.2012 9:14:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ishler

Tash
Ne mislim da me prozivas nemas ni razlog za to nisam ja odredila nego ljudi koji su zavrsili skolu za to.
Od uvek je bilo da cipela mora stititi skocni zglob,jedina promena u odnosu na nekada kada sam ja bila mala je da dete treba ici sto vise boso kada stane na noge a ne u cipelama.
Moje misljenje je da to ima logike jer sve je vise deformiteta,a nekada kada ljudi nisu ni znali za ciciban vec isli bosi nisu ni imali probleme ali to je moje misljenje,a koliko vidim i naucno dokazano.
Dete kada ide boso razvija sve misice stopala(ne pricam o deci koja imaju deformitet,pa moraju cipele),a cipela to ne dozvoljava.
Inace sto se tice grubina ja sam prezadovoljna ali ne znam kakve su za decu.

Ali, ide boso po travi, pesku i šljunku, a na tvrdim podlogama treba da su obuveni (kaže moj ortoped.

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1140
5.6.2012 9:15:49   
Anoniman
Da , nema smisla da budu bosi na parketu recimo ( iako je Petra stalno bosa) ali recimo ima smisla ako imate etison onaj pravi sto bode . Mi smo ga uzeli bas zbog nje i njenig spustenih stopala ..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1141
5.6.2012 9:25:21   
Snelle
IZVORNA PORUKA: ribizla

Verujem nasem doktoru koji je pred penzijom , ima puno iskustva iza sebe i ako mi on kaze da obuca ne oblikuje nogu(nije bitno da li je u patikama ili cipelama cak bilo kojim ) onda je to tako . Uopste ne mislim da su svi ostali blesavi kad tvrde drugacije , samo sam izabrala kome cu da verujem user posted image

A šta kaže da oblikuje? Nas čeka pregled kod fizijatra 11-og.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1142
5.6.2012 9:29:40   
Anoniman
vec su oblikovana , obuca po mom doktoru tu ne igra nikakvu ulogu osim sto treba da bude udobna user posted image za najbolju obucu je naveo travu a sto se tice ove sto se kupuje rekao je neka bude lepa user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1143
5.6.2012 9:32:53   
Anck Su Nmaun
user posted image Svidja mi se tvoj Dr

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1144
5.6.2012 9:34:56   
Snelle
Ja sam odlučila da ako nam fizijatar preporuči ortopedske cipele to odbijem. Čitala sam negde da one nikako ne ispravljaju stopalo, jer ih dete nosi samo par sati dnevno. U obzir dolaze samo neke vežbice. Jedino o čemu razmišljam je da se mom detetu loše oblikovalo stopalo zbog nošenja zepa, jer nisu čvrste i u njima se stopalo krivilo user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1145
5.6.2012 9:36:36   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Snelle
Nas čeka pregled kod fizijatra 11-og.

A što?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1146
5.6.2012 9:39:28   
Anoniman
A sta je vasa `dijagnoza` ? Petri se spustaju svodovi i verovatno ce imati ravna stopala ( to se moze reci tek sa 3 godine) i to je primeceno jos pre nego sto je hodala , jedino sto su mi rekli da je to moooozda od spavanja na stomaku , ali mi je taj dr rekao da mi svi hodamo na odredjeni nacin , i da to ne moze da se ispravi . ne znam za ortopedsku obucu i za deformacije koje nju zahtevaju . I ja ne idem kod fizijatra vec kod ortopeda , fizijatrica je ispala jako smesna sa nekim izjavama pa kod nje ne idem ...

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1147
5.6.2012 9:44:26   
*Alexx*
Ja sam čula razne stavove. Od toga da obuća itekako utiče na stopalo, do toga da ta konstatacija nema veze s mozgom. I to obe tvrdnje i od mladih i od starih fizijatara. Ja sam kao mala nosila otopedske cipele zbog ravnih tabana, i nisu mi se ispravili. Ko zna, možda nisam nosila xy sati koliko je trebalo. Sa druge strane, prijateljica je prošle godine kupila detetu (tada od godinu dana) sandale sa otvorenom petom, Pollino, i kaže da mu iskrivila peta od njih, tj. da se stopalo deformisalo - tako joj je rekao fizijatar.
Možda ima istine u obe tvrdnje - ako dete ima predispoziciju za deformitete stopala, terba kupovati obuću sa anatomskim uloškom, čvrstu, blabla... user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1148
5.6.2012 9:48:45   
minavb
Ja sam od više ljudi (fizijatar u sokobanjskoj, moja fizijatrica na poslu, ...) dobila preporuku da dete što više ide boso. Vanja voli da nosi patike. Sam ih uzme sa police i pokuša da obuje da se po kući u njima šeta. Sandale neće da obuje pa ratujemo, cipele tu i tamo, a patofne izuje i besno baci. Po kući je uglavnom u čarapicama, osim kad je hladno, onda idem za njim i obuvam mu patofne po ceo dan.
Inale, moja sestra, ja, mm i njegov brat, svi imao ravna stopala a nosili smo one ko kamen tvrde poludiboke cipelice. Ja sam i na vežbe išle, pa mi nije pomoglo. Kontam da će i Vanja i Dunja da imaju isti problem.

< Poruku je uredio minavb -- 5.6.2012 9:50:19 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1149
5.6.2012 9:49:53   
Anoniman
Isidora, imaš u apoteci na uglu Branimira Ćosića i Kralja Petra, na samom ćošku. Juče sam gledala, imaju i dečije i za odrasle.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here