|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
20.5.2012 16:11:11   
branki*
za herceg novi sam posebno vezana.obozavam gauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 1726
20.5.2012 16:36:52   
Mama 78
Izgubi mi se poruka kucam sa tel.I ja sam za njega,mada moj tata kaže zbog julije je najbolji Igalo.Naši prijatelji bi u ulcinj,a ja ga mrzim na nacionalnoj osnovi i baš mi se ne ide tamo,a mislim da je i sutomore puno istih...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1727
20.5.2012 16:41:19   
anajid
Ja se kunem u Igalo kad su djeca u pitanju.Topla voda,puno plicaka,pescana plaza.....Mi smo bili prosle godine.Za djecu ja mislim da je najbolje.

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 1728
20.5.2012 21:36:52   
ishler
Gagana mozda se sretnemo.....

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1729
20.5.2012 21:56:51   
Sashica82

IZVORNA PORUKA: nenja22

meni su doduše favorit mirišta, žanjic, ponto veslo, sve na luštici u stvari, ali to vam od bečića jeste malo dalje...mada, za te dve nedelje ja bih vam svakako bar jednom predložila da odete na tu stranu, i to početkom boravka, možda vam se svidi, pa vas ne mrzi da idete i češće...
zavisi naravno i kad ste ovde, prošle godine gužva ako je trajala tri nedelje, dve u julu i jednu u avgustu i to je

Najbolje! Obožavamo Lušticu. Ja bih na ovaj spisak dodala i Arzu. Mi imamo vikendicu na Rosama.... pa malo dalje... MM prošle godine dok sam gurala stomak sredio našu malu plažicu. Đole će baš da uživa. Milina, cant wait!

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1730
20.5.2012 23:29:24   
Mama 78

IZVORNA PORUKA: anajid

Ja se kunem u Igalo kad su djeca u pitanju.Topla voda,puno plicaka,pescana plaza.....Mi smo bili prosle godine.Za djecu ja mislim da je najbolje.

Presudili smo idemo u igalo zbog dece . Herceg nam je tu za šetnju,samo još vreme da nas posluži.Mada me duša boli što mi je jazz daleko.ali mm obećao bar jedan dan tamo:)

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1731
20.5.2012 23:42:36   
nenja22
dada, naravno arza, koji post posle sam je i spomenula, čini mi se user posted image mada mislim da ćemo ovo leto morati malo da je zaobilazimo, ipak one stene nisu zgodan teren za prohodavajućeg malca...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 1732
30.5.2012 13:17:39   
marince1
Jel bi smela ja kao trudnjaca da pijem beta karoten tabletice? user posted image
Ocem malko da pocrnim oce godine na moru

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1733
30.5.2012 14:09:33   
branki*
ne znam za beta karoten.
da li je neka od vas isla u grcku ili negde kolima,ali da nije rezervisala smestaj preko agencije,nego tamo,na licu mesta,da nadjete?ne znam da li tako da se usudimo?

branki

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1734
30.5.2012 15:05:40   
marince1
Ja sam Branki to radila ranije vise puta.
I bilo je uglavnom ok,a sad ako hocu da zaobidjem agenciju idem preko booking.com-a ili direktno kontaktiram hotel

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1735
30.5.2012 15:20:11   
tanjica85
Branki, imam drugaricu u Grckoj, tako da mogu da je pitam kako se krecu cene.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1736
30.5.2012 15:22:05   
mtajcica83
za herceg novi sam posebno vezana.obozavam gauser posted image

Branki, ako dodjes u Hn, javi se user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 1737
30.5.2012 15:24:04   
branki*
e,mtajcice,bih ja rado tamouser posted image ali,ovaj moj kaze nezgodno mu za voznju,kao lakse mu do grcke da vozi.ja nisam vozac,pa ne znam.

branki

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1738
30.5.2012 18:59:52   
Snelle

IZVORNA PORUKA: branki

ne znam za beta karoten.
da li je neka od vas isla u grcku ili negde kolima,ali da nije rezervisala smestaj preko agencije,nego tamo,na licu mesta,da nadjete?ne znam da li tako da se usudimo?

Ja sam. I to sam našla smeštaj za 20ak minuta, bio je blizu plaže, lepo, čisto, gazdarica fantastična. Još sam uspela da spustim cenu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1739
30.5.2012 21:46:41   
branki*
okuser posted image .najverovatnije cemo ici tako,pa valjda cemo nesto naci,nismo bas toliki tupsoni!
tanjice,nemoj da ti bude obaveza,ali ako se setis,pitaj jeuser posted image

branki

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1740
30.5.2012 22:42:01   
gagana83
I mi planiramo tako da letujemo ove godine, osim ako ne "uleti" neki dobar last minute.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1741
31.5.2012 10:30:31   
tanjica85
Branki, poslacu ti pp sa njenim brojem i mail adresom, pa je pitaj slobodno sve sto zelis. devojka je iz Srbije, iz Beograda,

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1742
31.5.2012 13:55:07   
branki*
hvala,tanjice,mozeuser posted image

branki

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 1743
31.5.2012 19:32:25   
LillyT
Branki, mi smo prošle godine otišli na blef i super smo prošli. Našli smo ok smeštaj na samoj plaži, nismo ga dugo ni tražili.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1744
1.6.2012 11:20:10   
ishler
Branki u kom periodu planiras?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1745
1.6.2012 12:56:53   
branki*
da krenemo oko 20.juna,dan-dva gore-dole,hanioti ili pefkohori,ostali bismo 10-15 dana.

branki

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1746
1.6.2012 16:07:59   
mejvis
Mi razmišljamo ove godine o Crnoj Gori. Sa 2 bebe to će baš biti avantura. Ako mene pitate ja bi u Tursku ali mm misli da je CG sigurnija zbog bolesti. Iskreno, najviše šansi imaju u CG da se razbole. user posted image
A sa druge strane baš sam se uželela Budve, godinama nisam bila a kao klinka sam stalno išla. Mm baš ne bi u Budvu, nego neko mirno mesto. Našla sam jedan lep hotel sa sadržajima za decu i što mi je jako bitno gratis je do 3 godine. Hotel se zove Aquamarin ali ne mogu ništa da pronađem od komentara za njega. Cena mi je ok, mi bi išli početkom septembra, za decu ne plaćamo, samo mm da pristane. user posted image
Išli bi kolima sa njih dvoje pa bi stajali često.
Šta mislite o ovoj akciji?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1747
1.6.2012 23:02:26   
Snelle

IZVORNA PORUKA: branki

ne znam za beta karoten.

Branki, ajde pls ako nađeš dobar smeštaj, i blizu plaže, traži im broj telefona pa da ih kontaktiram, pošto i mi planiramo istu destinaciju u septembru user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1748
3.6.2012 14:26:23   
LillyT
Već neko vreme šmekam Tursku - Sarimsakli, ali pojma nemam ništa o ovom mestu. Da li je bio neko tamo (čuo nešto, bilo šta...)?

< Poruku je uredio LillyT -- 3.6.2012 14:36:32 >

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1749
3.6.2012 16:42:09   
madre
i ja sam se naostrila da idemo u tursku... u kusadasiju sam bila, pa me sada privlaci marmaris... samo mi smeta onaj transport od aerodroma do hotela koji traje oko 2 i po sata! mi planiramo krajem jula pa cu jos razmislitiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here