nenja22
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Hvala na predlozima, obici cemo sve, tamo smo dve nedelje. Kazu da su sredili Jaz pa cemo da vidimo. Poslednji put smo bili u CG pre 9 godina i cetvrti dan smo se vratili kuci, smorili se skroz. Valjda ce ovaj put biti bolje :-) IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Jeca* viking, umesto jaza predlazem trsteno i ploce Ploče su super Trsteno mi se, ako se dobro sećam, nije dopao. na pločama ok, šank nije toliko dominantan i možeš naći deo gde se nema toliko utisak da si "uležaljken"... super čista voda, ali i hladna, meni to nije problem, ali eto, kome jeste da zna, tu su uokolo izvori neki i baš je za par stepeni uvek hladnije... trsteno, mnogo lepa baš onako lagunica, pesak sitan fin beo i sve to divno van sezone...inače, dignut mulj u kome se valjaju cice sa silikonima i batice sa kajlama, iz onog kafica kad god prođosmo trešti neki katastrofa tuc-tuc...sve u svemu, za moj ukus nikako... jaz, sređen...paaa, hmmm...nakrcane ležaljke jedna do druge, a oni delovi gde ih nema uglvnom nagužvani isto...ok, onaj deo kad se prođe levo jeste uvek prazniji, mada tu brže sunce zađe... ali recimo, petrovac, plaža Lučice! ako krenete tamo, ne dajte se prevariti gužvom koja se vidi kad se zađe na plažu, jer to zaista izgleda totalno bezveze (sve ležaljka do ležaljke) nego se lepo prođe do kraja plaže, što uopšte nije tako mnogo, te mi je još čudniji fenomen da nije gužva u tom delu, a nije...i tu na kraju ovo :) meni su doduše favorit mirišta, žanjic, ponto veslo, sve na luštici u stvari, ali to vam od bečića jeste malo dalje...mada, za te dve nedelje ja bih vam svakako bar jednom predložila da odete na tu stranu, i to početkom boravka, možda vam se svidi, pa vas ne mrzi da idete i češće... zavisi naravno i kad ste ovde, prošle godine gužva ako je trajala tri nedelje, dve u julu i jednu u avgustu i to je to...ovo ostalo, nije da nema ljudi, ali mislim mnogo praznije nego tad pre 9 god kad si bila...u stvari, ako ti je to problem, šta ga znam, meni uvek bio...